Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
mihahegarty spune:
Mina si Elena va sarut cu drag, sunteti 2 dulci!
Si voua va doresc tot binele din lume si tinem legatura fara nici o problema.
Mess si Elutza va sarut si pe voi si sarcina usoara tuturor!
mihahegarty spune:
In curand, multe dintre voi care o sa vreti, o sa aflati si sexul bebelusului! Ce frumos! Sa fie ceea ce va doriti, dar cel mai important e sa fie sanatos!
Luanambro spune:
Mina, Joy,
Totul in regula astazi cu interventia? Va simtiti bine? M-am gandit la voi de dimineata si sper ca v-au insotit si gandurile mele pozitive!
Si eu am emotii, in seara asta aflu daca mi s-a lipit placenta la loc si daca pot sa revin la o viata normala!
Si mai sper ca toate vestile bune sa nu fie nici o pacaleala pt nici una dintre noi!
Pupici si astept sa dati vesti daca totul e OK!
Luana s 17
mina spune:
Am revenit si e dupa distractia magistrala de azi dimineata de la amnio. Una peste alta fuse totul bine, numa ca ma luase pe mine curajul si am optat pt anestezie locala. Care n-a tinut, frate, nu e prima oara cand xilina e apa de ploaie la mine. Asa ca s-a trezit bietul dr ca nu poat intra in peretele uterin care se intarise, eu tot incercam sa ma relaxez dar uterul meu era pt contra. Pana la urma mi-au aplicat anestezie totala si dupa ce m-au adormit totul a mers struna. Acu-s un pic aiurita de cap din cauza anesteziei, dar altfel totul e ok, astept rezultatul testului rapid pe miercuri joi si dupa aia re-devin gravida euforica.
Frumos ce povestiti voi acolo de moase care vin acasa. Pe aici vine doar medicul de familie o data (nici nu stiu daca-s obligati). Si mi-aduc aminte ca la Matei aveam o dna dr f in varsta, cu idei mai demodate, care mi-a facut observatie ca spal lucrurile bebelusului la masina, ca trebe spalate de mana. A, si era revoltata ca tati doarme in camera cu bebe, trebe doar mami. Mare ajutor, ce sa spun !
Bay, n-am stiut ca rosiile-s fructe. Pai in cazul asta ma pot lauda ca mananc muuuulte fructe, si abia astept sa se coaca alea in gradina la socri, sa vedeti atunci ce exemplu mi-s.
Ela,La multi ani cu intarziere din partea mea, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de tot binele din lume!
Vi4i, imi pare rau ca traversezi o perioada grea, poate totul revin la normal. Eu stiu ca poti lua paracetamol, eu am tot luat cu minunatele mele raceli.
Luana, pacaleala va fi in sensul ca ne-am facut griji de pomana si toate vestile vor fi bune! Multumesc pt gandurile bune, sigur m-au ajutat toate, altfel nu-mi explic de unde atata curaj pe mine. Zau, amniocenteza asta a fost cel mai curajos lucru pe care l-am facut pana acum. Phiii, bine c-a trecut.
No, ma duc la bucatarie sa vad cum improvizez o cina din resturi ca nu m-a dus capul ieri sa gatesc si pt azi. Sau pun sotul la treaba cd vine cu plodu de la tenis, sa gateasca specialitatea lui, pastai cu pui la tigaie .
Elena_R spune:
Buna dragelor,
Ce e cu linistea asta pe aici?? Chiar am intrat si eu cu sufletul la gura sa aflu ce au facut Mina si Joy. Fetelor, nu ne tineti pe jar, haideti la raport cu vesti bune!
Ela, La multi ani, sa fie un an cu multe bucurii si un bebe sanatos si voios!!
Mihaela Imi pare bine cand mai treci pe la noi. Sper ca totul e in regula cu noul servici
Vi4i, imi pare tare rau sa aud ca treci printr-o perioada asa grea.. offff acuma ar fi trebuit sa te bucuri de sarcina si nimic sa nu iti umbreasca fericirea. Descarca-te aici daca ai nevoie, pt asta suntem aici si eu una chiar as vrea daca putem sa iti aducem macar o alinare cat de mica.. Sau macar, discutand cu noi, sa mai uiti de necazuri.. Sper sa te simti mai bine in curand!!
Luana, mult succes diseara la doctor! Sper sa vi cu vesti bune!
Eu m-am intors ieri dupa un weekend de rasfat la socrii si distractie cu prieteni vechi. In sfarsit am dat sfoara in tara la toata lumea asa ca acuma nu mai tin secreta sarcina decat la lucru. Noi sarbatorim Pastele de 2 ori oricum, si cel Catolic si cel Ortodox, asa ca ne-am lafait cu miel, sunca fiarta, salata verde cu ridichi, cozonaci si tort dobos (din care din pacate nu am putut manca deoarece cozonacul era cu mac si dobosul cu crema din oua la bain marie .. am gustat o feliuta mica de pofta si vad ca am supravietuit). Cu atat mai bine ca nu am putut manca, si asa am auzit ca incep sa am acea stralucire specifica sarcinii. Stiu eu ce inseamna asta, adica m-am ingrasat si se vede deja rotunjimea si la fatza! hhaha
O saptamana usoara si calduroasa va doresc
14+
Elena_R spune:
Bravo Mina!!! Ma bucur ca a mers totul ok, bine, dupa aventura cu anestezia .. Ai trecut si de asta si acuma vor veni rezultatele bune si te vei putea relaxa complet. Sa ai grija sa te odihnesti acuma, eu asa am auzit ca trebuie sa stai mai mult la pat cel putin 48 de ore dupa, fara prea mult efort. Lasa bucatareala, pune-l pe sot, macar zilele astea sa nu ai nici un stres.
14+
DarkBendis spune:
Salutare la toata lumea!
La Multi Ani, Ela_ella!
Mina, bine ca a trecut si amnio, si acum sa vina si rezultatele foarte bune Asa cum a zis Elena, zilele astea stai cat mai mult la pat, nu fa nimic ce ar putea insemna efort. Las' sa se ocupa sotul de haleala si de curatenie cateva zile, ca n-o fi foc.
Daniella, felicitari pentru vestile bune de la scan. Ce ti-ai gasit dragut prin magazine?
Joy, hai si tu cu vesti bune!
Mihaela
Elena, sa-ti fie de bine rasfatul! Da' ce are macul, mai ales in cozonac? Nu stiam ca e pe lista de "asta nu papa". Asta cu "radiatul" (eu si Farul din Alexandria hi-hi) am patit-o si eu, m-a interprelat o clienta saptamana trecuta "vai, doamna, de cand nu v-am vazut v-ati ingrasat, vai ce bine aratati!" (sa nu va imaginati ca sunt o slabanoaga de felul meu, ba as zice ca dimpotriva . Oh well, las' sa fie bebe sanatos, cu kilele in plus rezolv dupa ce nasc)
Vi4i, imi pare rau ca ai probleme cu sotul, mai ales cand in perioada asta ar trebui sa te rasfete, sa te relaxezi si sa ai grija de tine. Suntem alaturi de tine, daca putem sa te ajutam cu ceva spune-ne
Luana, sanatate multa, sa vii si tu cu vesti bune
Noi ieri am fost la "egg rolling" pe dealurile de langa oras, o traditie locala. Adica mergi cu "oole", vopsite, colorate cu markerul sau pur si simplu doar fierte pe un deal... si le dai la vale. Apoi te duci dupa ele, si iar le dai la vale Iar in final cine vrea, pe alea care nu s-au facut zob, le curata si le face "egg salad", cu maioneza etc si le mananca la fata locului, la picnic. No, pe deal are zapada en gros, asa ca le-am dat la "rolling" prin zapada , iar picnicul a durat exact 15 minute, cine a vrut (adica al meu sot si varul lui) dupa care ne-am refugiat la o cafenea intr-un satuc din zona, ca ne era frig Dar a fost tare amuzant, Mister al meu s-a distrat de minune aruncand cu oua in zapada la "rostogoleala" si trimitandu-l pe taica-sau dupa ele - ca zapada era prea mare ca sa se aventureze, iar eu nu m-am bagat, ca deh, nu voiam sa alunec si sa cad cumva
A, si am schimbat iar semnatura, nici nu imi vine sa cred ca am intrat in luna a 5-a!
Dark Bendis 18+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Elena_R spune:
Dark Bendis pai nu prea stiu daca are ceva macul, dar m-a speriat sotul si nu am mai mancat. Cica daca eu nici macar ceaiuri nu beau, cum sa mananc mac???!!!! Asa ca am zis, mda, cam are dreptate deoarece contine opium. L-am taiat si pe asta de pe lista!
Felicitari pt luna 5!! O sa fi prima care afla sexul cu certitudine. Cand mergi la morfo de T2? 20 saptamani?
Ce interesanta traditia cu egg rolling. Aici se practica egg hunting. Se merge cu copii in parc, sau in curtea casei, dupa posibilitati, unde se ascund in prealabil oua de ciocolata (sau alte dulciuri). Am vazut si bomboane sau ciocolatele bagate in niste oua de plastic colorate foarte dragute. Apoi copiii alearga pe acolo si incearca sa gaseasca si sa stranga cat mai multe bunatatiuri in cosulete, de prin tufisuri, prin iarba, dupa bolovani, etc. E nebunie curata, mai ales daca se strang si mai multi copii, competitia e in floare Apoi dau toti in sugar rush dupa ce isi gusta "recolta" haha
14+
DarkBendis spune:
Elena, m-am uitat pe Internet sa vad ce zice de mac... se pare ca, la cat mac se pune intr-o prajitura (mai ales ca e vorba de o felie, doua, nu tot cozonacul odata), e OK.
http://community.babycenter.com/post/a7942795/anyone_know_if_it_is_safe_to_eat_poppy_seed_during_pregnancy
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070222091943AAE6Qww
Dark Bendis 18+
DarkBendis spune:
Multumesc! Nu voi fi prima, abia pe 19/04 am programare la scan, deci mai am de asteptat S-ar fi facut scanul mai repede, dar cum consultant-ul a decis ca vrea sa il faca el personal, si nu sonografa, mai trebuie sa astept cateva zile, altfel aflam pe 15.
Al meu jupan nu e amator de dulciuri (doar de jeleuri si rar de tot banuti de ciocolata sau batoane din acelea mici de kinder cu lapte) asa ca a primit de la Iepuras doar niste oua Kinder (pe care ni le-a dat noua sa le mancam, el a vrut jucariile ) si niste prajiturici simple, cu cate un ou mic Cadbury pe ele (la fel, a mancat prajiturica si ne-a dat noua ouale de ciocolata). Si un set de cuburi si o carte. Egg hunting au avut la gradinita, si la childminder, si tot la noi, la parinti, a ajuns ciocolata
Dark Bendis 18+