Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Va multumesc ca v-ati gandit la mine astazi. Am ajuns acasa tarziu, dupa o decalare de 2 ore a programarii si o pizza in drumul de intoarcere. Si mi-a sunat telefonul non-stop...

Ma simt ok, am in burtica doua motzate, 2 fetite, cel mai probabil identice.

Am avut parte de o experienta tare ciudata. Fiind doi saculeti, au fost de fapt doua amniocenteze. Care s-au situat la extreme. Nu vreau sa sperii pe nimeni. Din fericire a doua procedura a fost floare la ureche... Nici nu stiu cand a inceput ca s-a si terminat. Motzata nici s-a sinchisit de ac...

In schimb prima dintre veverite a fost incredibila!!! Mai curioasa decat curioasa de maica-sa a inceput sa se joace cu acul si sa il loveasca, iar pret de cateva minute in care mie mi-au dat lacrimile de durere si nu intelegeam de ce nu se mai termina odata, domnul doctor a "tinut contra" la acul care devenise jucaria ei preferata si a asteptat ca domnisoara sa lase acul in pace!!!

Mi s-a spus ca de obicei bebeii se feresc de ac, doar ca motzata mea, fata desteapta si ingenioasa, nu a atins varful acului... Asa ca s-a jucat cu acul cat a avut ea chef, ca doar era pe teritoriul ei!

Gugulushele sunt bine, sunt ok si eu, stau mai pe 'chill' azi si maine! Vineri primesc rezultatele preliminare si in 2-3 saptamani sunt gata cele finale.

Pup, o seara excelenta!

EDIT: am citit acum, felicitari Mina. Inca un hop si rezultatele si ne lansam pe orbita mamicilor care danseaza, lol.

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Felicitari Mina, felicitari Joy!!
Ma bucur mult ca totul a iesit bine!!

Si eu am venit cu vesti bune (si nu pacaleli): placenta in regula, OK de serviciu, de sport, de sex si de ce mai vreau eu..

Ei bine se pare ca sunt printre primele sigure, sigure si confirmate la sex bb: fiind in saptamana 17 si cunoscand maiestria doctorului meu, pot declara sus si tare ca si eu voi fi "soacra cu 2 nurori" - ca sa citez o colega de odisee al carei nume sincer nu mi-l mai amintesc acum.

Va pup pe toate si va doresc o seara minunata sau o noapte linistita, dupa fusul orar!

Luana s17 + Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Dark B, merci mult pt link! In seara asta sigur bag 2 feliute de cozonac

Wow, Joy, ce peripetii cu acul acela! Bice ca totul a fost in regula pana la urma si ai scapat cu bine! Ce fetita jucausa ai Felicitari pt gogoselele dragute

Luana, felicitari pt rezultatele bune si baietel sanatos

Pupici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Felicitari, Luana, pentru baietel!

Felicitari, Joy, pentru fetite!

Elena, pofta mare!

Dark Bendis 18+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata!

Joy, bravo ca s-a terminat cu bine. Jucausa pisicuta ta, intr-adevar, iar tu curajoasa. Pai mie asta imi mai lipsea sa vad, cum se joaca mandra cu acul, cre ca intram in criza direct. De aia trebuia sa aleg din prima anestezie generala.....

Elena, nici eu nu cred ca e pb cantitatea de mac dintr-o felie de cozonac, sincer.

Eu azi am venit o ora la birou pentru chestiunile urgente, dupa aia merg acasa si incerc sa stau cat mai linistita. Ieri am stat mai mult in pat, am iesit pe seara cu sotul sa luam copilul de la tenis si pentru cina am comandat mancare chinezeasca. Nu ma omor nici cu gatitul nici cu menajul, azi imi vine si dna ce ma ajuta la curatenie.
Am ramas cu o stare de somnolenta care cred ca e accentuata si de tratamentul post operator cu Zinat. Dar trec ele si cele 3 zile de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misandra spune:

Buna dimineaaaataaa!!!!
Sper sa aveti o zi cu soare si numai ganduri si vesti bune!
Am descoperit un program de gimnastica prenatala la spitalul Victor Babes, in partea privata, azi ma duc prima data, dupa amiaza, ma opresc dupa ce vin de la birou, daca e ok, va zic si voua, pentru cine e interesat. Sarcina trecuta am fost la inot pana in luna a 8-a, la Lia Manoliu, faceam in jur de 30-35 de bazine olimpice pe ora... Doamne, si ce ma mai dezumflam la picioare, aveam si eu tendoane, muschi, erau vizibile
Acum nu mai am timp, programul era seara, de la 8:30 la 9:30, in rest se antrenau diversi pentru diverse. Oricum mi se pare ca petrec, fata de cat as vrea, mult prea putin timp cu Ana, iar bazinul ar insemna sa lipsesc de acasa taman la ora la care se culca ea, asa ca am optat pentru varianta cu gimnastica, cred ca voi merge in jur de ora 5, mi-a placut ca ajungi acolo, intri #537;i faci ora, nu esti conditionata de un anumit program, am inteles ca se lucreaza individual, dar astea sunt detalii de pe net sau de la telefon, va zic exact ce si cum dupa ce dau cu nasul de experienta.
Ar mai fi cineva interesat? Eu ma simt tare nasol din cauza ca nu pot face miscare, am si genul de munca masina - birou - masina - acasa, stau mult mai prost din punct de vedere al conditiei fizice decat acum 2 ani, offf...

Mina, Joy, bafta cu rezultatele! Tin minte ca asa o usurare m-a cuprins dupa ce am aflat si eu rezultatele la Ana, mai ales ca aveam o translucenta nucala mare si tremuram din toate incheieturile.
Mina, am uitat sa-ti spun ca anestezia mai bine nu o faci, ca intepatura de la anestezie e cam fix la fel cu cea de la amnio, adica acelasi lucru.

Elena, eu am mancat cozonac cu mac in sarcina, de-aia o fi Ana asa zbanghie? Nu cred ca e problema, sincer, fa-ti pofta!

In ceea ce priveste intalnirea de pe 6, sunt sanse sa nu mai ajungem, tot din motive de dus copilul la bunicii materni, dar inca nu e nimic batut in cuie, va tin la curent. Oricum, cine merge sa faca pozeeee!!!

Gata, ca m-am intins ca pelteaua, sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misandra spune:

DarkBendis, asa vreau sa o educ si eu pe Ana, sa vina cu ciocolata acasa la mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Am avut un week-end liber de 4 zile in care doar am dormit, macat, odihnit ... Si azi dimineata cand sa vin la munca tot mi-era somn Aici e tot friiiiiig asa ca nu iti vine sa iesi din pat/casa.
Am intrat si eu in luna a 5-a
Dimineata inca nu se cunoaste burtica (doar slanina dinainte ), seara se face rotunda... Deocamdata am pus 4 kg, dar aveam vreo 10 in plus dinainte :( ... Si tot ce am pus in weekendul asta de stat si mancat e din cauza bebe ... nu de la mancat si dormit atatea zile. Nici pe net n-am intrat asa lenesa am fost ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Jo, Mina, ati fost cele mai curajoase!!! Felicitari!!! Cu siguranta, rezultatele vor fi foarte bune!! Acum stati linistite vreo doua zile.
Jo, m-am amuzat teribil pe seama povestii cu acul si printesica ta
Mina, te inteleg perfect. Si eu sunt tare fricoasa, fug de ace ca de al' cu coarne!

Mihaela, si eu te puuup cu drag. Sper ca esti bine

Ela, la multi ani sanatosi si impliniti!!

DarkBendis si Mess, felicitari pentru cea de-a 5 luna!!! Multa sanatate si bebei linistiti!

Vi4i, imi pare rau pentru problemele cu sotul. Te asteptam aici mai des, sa impartasesti cu noi si bune si rele. O sa treaca timpul altfel, poate te mai linistesti!!! Nu uita, este important sa ai aceasta perioada linistita, sa fii calma!

Luana, ma bucur pentru rezultatele bune, bravo!!!

Ella I. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Fetele, gata, mi-s euforica!!! A venit rezultatul testului rapid, nu s-au detectat "aneuploidii moleculare la nivelul cromozomilor 13, 18 si 21, s-au detectat 2 copii ale cromozomului X sugerand un embrion de sex feminin".
Am zis ca mor pana am deschis fisierul cu analize, noroc ca era la mine dna care ne face curat ca mi s-a facut rau, probabil mi-a scazut tensiunea.... Dar si cand am vazut rezultatul, ce repede am revenit la normal.

Gata, e momentul sa incep sa ma laud cu mandra mea si sa bat palma cu sotul privind numele. Pun pariu ca ne vom "certa" copios. Sambata cand mergem la Buzau sa ducem Teiu la bunici dam si vestea c-avem mandruta. Tot atunci va afla si Matei, fiindca nu-s sigura ca-ti tine gurita daca ii zicem mai devreme.

Joy, hai, te asteptam cu vestile bune.

Odata cu vestile bune mi-a revenit si pofta de mancare, devorez niste aripioare picante ffacute de ieri. In ultimele zile am cam stat pe branza cu smantana si ciocolata, n-aveam chef de nimic altceva.

Pentru diseara planui paste carbonare si clatite, ca doar e Masterchef.

Mergi la inceput