Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Iubitelor ce faceti?
Deja va pregatiti de cumparaturi?
Eu am fost la eco, ieri am facut si triplu test si sunt in asteptarea rezultatelor, vestea buna e ca o sa avem un baietel.
Acum ma interes de niste doctori din iasi sa vad la cine sa fac morfologia de trimestru 2, daca e cineva din iasi care cunoaste doctorii spuneti sa dau si eu detalii despre recomandarile care le am sa vad pe cine aleg din cei 2.
Ma bucur ca toate sunteti bine, incetu incetu ne apropiem de jumatatea perioadei de sarcina si apoi asteptam bebeii cu nerabdare.
Eu am inceput sa simt fluturasi in burtica, cand stau pe scaun se simte mai des, nu e tare e foarte finut ca si cum ar pisca de piele ceva.
Sper sa fie numai vesti bune.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Buna seara dragelor

Intru si eu dupa mai bine de o saptamana sa va salut si sa va felicit pentru vestile bune! Dar vreau sa le urez si toate cele bune si mult curaj lui Jo si Minei pentru 1 aprilie. Va tin pumnii si va astept cu vesti buneeee

Bun venit Sami in gasca noastra! Sarcina usoara!

Elena, sa stii ca la fel patesc si eu cu abdomenul, daca ma intind simt burtica incordata si parca ma tine ceva. Nu pot sa-mi explic...
Cat despre petrecerea din weekend si anuntul pe care vrei sa-l faci, cred ca te-ai gandit bine cu intalnirea de vineri. In felul acesta nu strici petrecerea nimanui, pentru ca vineri, va fi seara ta si a lui bb, petecerea voastra

Ela, si pe mine ma doare burtica de vreo 2 zile in partea stanga. Am luat no spa. Alte simptome nu am. Saptamana trecuta m-am "luptat" cu durerile de cap, dar acum au trecut. Odihna placuta in cele 2 zile de concediu

DarkBendis, petrecere frumoasa si relaxanta alaturi de sot! Sper sa va incarcati bateriile

Cat despre listuta cu produsele "must have" pentru mamici, am mai invatat ceva de la voi, mameloanele de silicon. Multumesc
Perna pentru alaptat si masa de infasat le am pe lista. Caruciorul 3 in 1 o sa-l cumparam de la Peg Perego-Book. La patut ne-am gandit la Arm's Reach Co-sleeper, este ideal pentru camera mica in care am sa dorm cu bb. Ce putem gasi pe amazon, o sa le cumparam de acolo.

Seara frumoasa si linistita!

Ella I. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

DarkBendis: ce fel de Bugaboo ai avut? Nu ma sperie ca Stokke e mai mare pt ca avem o masina imensa si portbajag ft mare ( Toyota Verso cu 7 locuri) dar ma sperie ca e cam greu si va trebui sa il car de la etajul 2. Am auzit ca Bugaboo ar fi mai usor dar nu stiu la care dintre modele sa ma uit. Stokke as vrea Xplorer.
Virgo: de ce Quinny Buzz si Speedi sunt doar pt copii mai mari? Au si landouri pt nou nascuti nu? Dreami parca se numesc landourile.
La patuturi la ce sa ma uit? Nasa mea mi-a recomandat cele de plastic care se strang pt ca se leagana si sunt usor transportabile. Mie mi se par urate.
Cu vacanta nu stiu ce sa facem. Sotul meu tocmai incepe in job nou si in primele 6 luni nu va avea concediu, din luna iulie nu as mai parasi Germania. Oricum stiu ca incepand cu 7 luni de sarcina nu te mai ia nici o companie aeriana. Poate o sa facem ceva escapade de weekend pana atunci.
Duminica imi serbez ziua de nastere..de zi importanta, fac 30 de ani. Am ceva invitati si muult de munca. As vrea sa va intreb daca a facut cineva maioneza doar din oua fierte si cum a facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Buburuza, sarcina usoara si la termen! Eu sincer nu m-am confruntat cu balonarile intense Ai grija la ce mananci si ce bei!!!

Deci ramane stabilit pentru 6 aprilie orele 16.00, abia astept sa va intalnesc!!!

Ella I. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Buna seara dragelor

Intru si eu dupa mai bine de o saptamana sa va salut si sa va felicit pentru vestile bune! Dar vreau sa le urez si toate cele bune si mult curaj lui Jo si Minei pentru 1 aprilie. Va tin pumnii si va astept cu vesti buneeee

Ella I. 15+

Multumesc din suflet

iar pentru ela_ella2003 soooooooorry, nu a fost cu intentie , pur si simplu nu am notat, iar neuronul meu e foooarte obosit in utima vreme.

Caruciorul asta mi se pare un vis devenit realitate , pacat ca nu fac si pentru gemeni : www.smartplanet.com/video/self-folding-stroller-will-please-both-parents-and-transformers-fans/6359643" target="_blank">link carucior .

Va pup, o seara frumoasa!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sami, bine ai venit in gasca!

Buburuza, si eu am fost tare balonata in trimestrul 1, aveam seara o burta asa de mare, ca imi puneam problema ca sunt 2 bebelusi acolo, nu unul Trece si asta, vin altele (in cazul meu, arsurile, trebuie sa am grija ce mananc seara si la ce ora, sa nu las cina pentru prea tarziu)

Elutza, multumesc pentru urari!

Alina, noi avem Bugaboo Bee. Daca spatiul nu e o problema in masina, exista si modelul Chameleon, dar e mai greu, si are si carrycot (pentru Bee nu e nevoie, ci doar trebuie luat "baby cocoon"). Da, carrycot-ul de la Quinny Buzz se numeste Dreami, neaparat e nevoie de el pentru bebelusii mici. Atat Bugaboo cat si Quinny sunt compatibile cu scoica Maxi Cosi. Eu oua umplute fac cu maioneza de la pravalie, din borcan.

Noi pentru Mister am luat patut de lemn, stil "cotbed", deci mai mare, poate fi folosit pana la vreo 5- inca il foloseste, el e mai micut de statura oricum, dar am avut si patut de plastic care se strange (travel cot). Pe asta il vom folosi pentru bb2 - asta dupa ce in primele luni va dormi langa patul nostru, in Moses basket (cosulet), ca si din asta avem in mod, pe suport de lemn care se poate si legana. Planul e ca la anul, la un moment dat, sa luam bunk beds, patuturi suprapuse, jupanul mare sa il foloseasca de la anul iar bb2 ... de pe la 18 luni, sa vedem. Deci patut avem si pentru bb2, va trebui doar sa luam o saltea noua. Si ne va mai trebui sa luam un scrin cu sertare, ceva de genul asta: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3774065.htm O sa mergem si la Ikea sa vedem ei ce modele au.

Mameloane de silicon am avut si eu, nu a fost nevoie sa le folosesc, dar stiu fete carora le-au prins bine. Ce am folosit si neaparat o sa iau si acum e crema pentru sfarcuri (Lansinoh sau Garmastan)... dar mai e pana sa ii vina randul.

Dark Bendis 17+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Citat:
citat din mesajul lui danyce

Virgo, asa-s eu, mai ceva ca olandezul..Nu ma zgarcesc sa-mi achizitionez diverse, ci imi place sa-mi iau multe lucruri frumoase cu bani putini. De aceea Marktplaats e unul din locurile mele preferate de pe net cand am nevoie de ceva. Pana si masina ce vreau sa o cumpar acum (cu 7 locuri sa incapa tot poporul: noi, copiii + mama, ce va veni pe post de dadaca), incerc sa o gasesc via Marktplaats (gasesc linkurile garajelor cu cele mai bune oferte de pe piata).

Pai dupa Stokke tot pe Marktplaats m-am uitat si nu sunt prea multe oferte. Dar am stat cu hubby la sfat ca doi mosnegi si am hotarat ca pana nu avem masina sa nu ne aruncam la un carut. Un marsupiu sau chiar un rucsac pentru copil e arhisuficient.

Masina de familie iti recomand Opel Zafira, este enorma si este un minivan in toata regula. Noi, cand o sa ne permitem, sigur bagam SUV si am gasit ceva foarte bun la pret si foarte bine dotat: SsangYong Rexton. Suna coreean, si este, dar este o editie full option care ajunge cu toate inmatricularile cam la 6000 euro.

Mami de Matei Cazimir si 13+

Chiar Opel Zafira cu 7 locuri am in vizor. In NL masinile sunt extrem de scumpe. Masina asta ar fi cam la 12\13.000 de euro din 2010\2011. Ma salveaza sorella ca imi imprumuta 8000,pe care ii vor returna intr_un an, restul ii recuperez daca predau masina actuala cand cumpar masina noua. Nu stiu ce m_as face fara ea acum cand am atatea investitii mari de facut in timp asa de scurt. De la banca nu vreau sa imprumut ca dobanzile sunt mari si imi ajunge ipoteca la casa.
Azi am ajuns la sora mea in vizita pana luni si sarbatorim Pastele catolic cu ocazia asta si ne mai plimbam si noi. Maine mergem la Strasbourg, sambata la shopping, eu visand deja la Orchestra, Okaidi si Kiabi, iar duminica in Luxembourg. Poate ajungem si la Saarbrucken.
Anul asta nu mergem decat in cateva mini_vacante, de genul asteia pentru ca pana la vara oricum nu am concediu si atunci imi va mult prea greu cu burtoiul meu dublu sa ma deplasez. Eu acum, la aproape 15 saptamani, arat ca la 25 de saptamani in sarcina cu Alma.

Daniela Veuger 14+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Deci am luat notite: nu trebuie sa sar peste masa de infasat, perna de alaptat si protectii de silicon pt sani. Nu prea ii vedeam rostul la masuta de infasat, ca doar pot face acelasi lucru si pe pat, dar daca ziceti voi ca e utila, trebuie sa reconsider

14+

Neaparat masuta de infasat si o salteluta speciala pentru asta!!! Gandeste-te la spatele tau!
Eu am luat in camera gemenilor o comoda cu sertare si asta o voi folosi pe post de masuta de infasat, dar si pentru depozitat scutece, servetele umede si ce mai am nevoie sa am la indemana. Mi se pare mai utila decat masuta de la Ikea. In plus, o sa-mi iau o galeata noua pentru aruncat scutecele murdare, Tommie Tippie Senic parca ii zice, in care se pot depozita scutecele cateva zile. Are un dispozitiv special de infasurare a fiecarui scutec intr-o punga de plastic. Cand e plina galeata, se arunca continutul, toate scutecele infasurate igienic, in containerul de gunoi de afara. Costa acum in jur de 28 de euro. Dispozitivul de care pomeneam impiedica raspandirea mirosurilor neplacute si se poate pastra in camera bebelusilor.

Am mai notat si eu pe listuta mea perina pentru alaptat si mameloanele de silicon.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

DarkBendis: ce fel de Bugaboo ai avut? Nu ma sperie ca Stokke e mai mare pt ca avem o masina imensa si portbajag ft mare ( Toyota Verso cu 7 locuri) dar ma sperie ca e cam greu si va trebui sa il car de la etajul 2. Am auzit ca Bugaboo ar fi mai usor dar nu stiu la care dintre modele sa ma uit. Stokke as vrea Xplorer.
Virgo: de ce Quinny Buzz si Speedi sunt doar pt copii mai mari? Au si landouri pt nou nascuti nu? Dreami parca se numesc landourile.
La patuturi la ce sa ma uit? Nasa mea mi-a recomandat cele de plastic care se strang pt ca se leagana si sunt usor transportabile. Mie mi se par urate.
Cu vacanta nu stiu ce sa facem. Sotul meu tocmai incepe in job nou si in primele 6 luni nu va avea concediu, din luna iulie nu as mai parasi Germania. Oricum stiu ca incepand cu 7 luni de sarcina nu te mai ia nici o companie aeriana. Poate o sa facem ceva escapade de weekend pana atunci.
Duminica imi serbez ziua de nastere..de zi importanta, fac 30 de ani. Am ceva invitati si muult de munca. As vrea sa va intreb daca a facut cineva maioneza doar din oua fierte si cum a facut-o?

Eu am folosit patutul pliabil pt Alma exclusiv in deplasari. In rest, recomand un patut de lemn cu salteluta buna, ideal ar fi unul care se poate transforma in patut de copilas, pt ca se ia grijalul ala de lemn jos. In functie de buget, poti cauta la magazinele de specialitate sau la Ikea.

Maioneza cu oua fierte fac eu de cand am burtica. Pun 2 oua si 1 lingura mare de mustar, nu doar pentru gust, ci mai ales pentru a compensa lipsa oului crud. Eu fac maioneza cu mixerul meu Braun, dispozitivul in forma de para, ce seamana cu un tel.

Mergi la inceput