Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
ela_ella2003 spune:
Multumesc fetelor, chiar nu fac nimic, stau in pat si ma odihnesc, inca mai am dureri si am luat 1/2 nospa forte,aaaa si m-am deranjat si la stomac
Sper sa ma fereasca DD de scurgeri, mai avem o sapt si o zi si scapam de primul trim. Doamne ajuta!
Ieri m-am imbracat la job cu pantaloni de gravidutze si o camasuta largutza, primite de la o colega, si m-am simtit tare bine in ele. Am fost admirata si alintata, ce frumos...m-am simtit in al 9lea cer!
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_ella2003 Multumesc fetelor, chiar nu fac nimic, stau in pat si ma odihnesc, inca mai am dureri si am luat 1/2 nospa forte,aaaa si m-am deranjat si la stomac Sper sa ma fereasca DD de scurgeri, mai avem o sapt si o zi si scapam de primul trim. Doamne ajuta! Ieri m-am imbracat la job cu pantaloni de gravidutze si o camasuta largutza, primite de la o colega, si m-am simtit tare bine in ele. Am fost admirata si alintata, ce frumos...m-am simtit in al 9lea cer! http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430 http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife |
Te-ai deranjat la stomac de la no-spa. O sa treaca de la sine cand vei rari administrarea, asa am patit si eu, noroc ca n-a trebuit sa iau prea mult.
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Pe aici noutati nu sunt, ca de obicei viata plina, mult de lucru, joaca impreuna cu cel mic... Asteptam zilele libere de sarbatori, maine childminder-a mea a spus ca lucreaza, asa ca o sa-l lasam pe junior la ea cateva ore si noi o sa ne ducem la vreun film si sa luam masa in 2 in oras - ceva ce tare rar ni se intampla.
Perna pentru alaptat vreau si eu sa imi cumpar, m-am descurcat fara la primul copil (si am alaptat 2 ani) dar stiu ca e buna, prinde bine, si cum avem in rest cam tot... Da, masuta de infasat e tare buna, nici eu nu as renunta la asta.
Pentru fetele care doriti sa cumparati carucior de talie mare, gen Stokke sau Quinny, verificati intai portbagajul la masina, sa aiba loc. Ar trebui sa fie in regula pentru masinile de marime mijlocie-mare, dar pentru cele mici... incape cam greu si clar ca nu mai e loc de altceva. Altfel, sunt faine, si unul si altul, am prietene care au Stokke iar cumnata (care naste luna viitoare bb4) are Quinny, ramas de la al treilea, si nu are de gand sa isi ia altceva. Noi ramanem la Bugaboo, scrisesem mai demult ca pentru mine asta e caruciorul ideal (mic, compact, usor, nu am nevoie de carrycot, si mai ales de poate manevra foarte usor pe mijloacele de transport in comun, deoarece eu nu conduc), trebuie doar sa ii schimb rotile din spate (am vazut ca se gasesc de vanzare pe amazon.co.uk, la vreo 35 de lire) si e ca nou.
Urmatorul control cu moasa il am pe data de 8, dar ecografia morfo-fetala va fi pe 19, deci mai am de asteptat. Speram si noi sa aflam ce va fi bebe atunci, desi din pedeve-ul meu important e sa imi spuna consultant-ul ca totul e in regula din punct de vedere a sanatatii si dezvoltarii. Noi ne bucuram si de fetita, si de baietel - e drept, cu baietel ne-ar fi mai usor ca avem un pod plin de hainute si jucarii, dar e frumos si daca e fetita, sa fie pereche (si am prietene cu fetite, de fapt sotia unui amic chiar a nascut baietel acum cateva luni, si are fetita de 2 ani, la nevoie facem schimb de una-alta, eu dau hainute si jucarii de baietel, ea ne da de fetita)
Si eu recomand Opel Zafira, masina tare incapatoare, sau Renault Espace. Noi avem Vauxhall (tot Opel, de fapt) Meriva, un pic mai mic, luat acum un an si ceva, chiar aveam emotii ca daca vom avea cumva gemeni va trebui sa il schimbam cu o "Zamfira"
In vacanta vom pleca peste 4 saptamani, in Romania (deci daca e careva prin Cluj mi-ar face placere sa ne putem vedea ) dupa aceea... prin zona doar. Anul asta am taiat de pe lista vacanta la mare, am fost in schimb in Italia, poate mai incolo o sa tragem o fuga in sud, in Devon, la "litoralul autohton", dar ideea ca din iunie incolo prefer sa nu ies din Marea Britanie.
Deseara sotul are petrecere cu colegii, pleaca cineva la alt departament, asa ca raman eu cu juniorul sa ne facem de cap - cred ca o punem de o mamaliga, cu branza si smantana (sotului nu ii place mamaliga, cred ca e una dintre putinele mancaruri romanesti pe care nu le mananca).
Dark Bendis 17+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mess0804 spune:
Hai sa mai dau si eu o veste buna. Am fost azi sa dau sange pt testul ala care art b sa inlocuiasca amnio … rezultatele in 2 sapt.
Si obligatoriu fac si eco, si l-a masurat pe bebe ca pt morfo 2 desi e devreme (tb sa fac si eco de aia oricum, dar a fost f fain ca l-a masurat si azi, a stat o ora sa se uite ca se tot misca, se intorcea … La eco toate par bune, nu sunt semne de ingrijorare, is tare happy
Si mi-a zis ca e aproape sigur fetita , sa nu cumpar inca nimic pana la 20 de sapt cand se confirma cel mai sigur, dar pare fetita.
Is in culmea fericirii … nici drogurile nu-ti dau asa o stare de exaltare, pluteam azi pe strada…
Inca doua saptamani pana primesc rezultatele, apoi am si morfo atunci si promit ca gata cu grijile daca totul o sa para bine.
Aici in week-endul asta e Pastele la ei, deci am liber de la munca vineri si luni… Week-end de 4 zile, de abia astept
misandra spune:
Mess, bravos! asa si trebuie sa te simti
Mina, daaaa.... protectiile din silicon, am avut si eu, minune cereasca, am scapat de ele pe la vreo 4-5 luni, dupa ce s-a format mamelonul, altfel consumam lapte praf.
Flobaby spune:
Buna!!!!!!!!!!!!
Stiu ca am promis ca incerc sa fiu activa insa nu mi-a iesit pana acum.....
Mess, stai linistita cu kg, o sa iei cat o sa fie nevoie si apoi o sa le dai jos repede. Eu, la prima sarcina, am plecat de la 56 kg si m-am oprit din cantarit pe la 86..... Dar sti ca agila eram...... Le-am dat repede jos. Acum am plecat de la 53 si chiar sunt curioasa unde ma voi opri, desi cam stiu ce ma asteapta.
Cat despre obiecte utile aprob si eu mameloanele de silicon ( si mie-mi facuse sanii praf la inceput si apoi am alaptat pana la 2 ani si 2 luni) si masuta de infasat. Carucior si scoica am de data trecuta, trebuie sa mai cumpar patut... Daca e fetita am hainute, daca e baietel....aici m-am pierdut...Vedem ce va fi.......
Sa va mai zic si eu cate ceva.... Miercurea trecuta am fost la doctor si mi-am vazut samburelul, era foarte agitat , in limite si tot atunci i-am facut si prima poza. Inota acolo de zor pana la un moment dat cand a ridicat brusc mainile, in semn de " OK, MA PREDAU!!!!!". A ras toata lumea care era in cabinet ( vreo 3 doctori si o asistenta). Eu am fost...
Ca sa nu fie totul frumos, joi am cazut pe scari...Aceleasi scari pe care urc si cobor de 8 ani, fara nici un incident. Pur si simplu am alunecat pe o treapta...Dar nu am cazut pe spate sau pe burta ci am facut o pirueta in aer (sic!) pentru ca in final sa aterizez cu viteza fix in balustrada de fier din capatul scarilor. A, si am realizat si o minunata pictura murala pe tavan cu cafeluta din ceasca pe care o aveam in mana...:)). Partea buna e ca , desi m-am lovit rau la cap, umar si gat, pe partea dreapta, burtica mea nu a patit nimic. E, am trecut si peste asta. Dusa cu pluta cum sunt am facut o gramada de glume pe seama mea, inca din secunda 2 a aterizarii fortate
In alta ordine de idei, saptamana viitoare ma duc sa-mi fac bitestul. Apoi o sa fac si triplu insa amniocenteza nu voi face, indiferent de rezultate. Chiar ma intreb de ce le mai fac.
Chiar m-am intins cat o zi de post!!!!!!!!!!! Negru!!!!!!!!!!!
Pupici!!!!!!!!!!!
Florentina, mamica zurlie si de printesa - Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009 si 12+
Elena_R spune:
Mina, deci asta era explicatia pt contractiile mele. Are foarte mult sens ce zici. Chiar vara trecuta, in apogeul activitatii mele sportive ma mandream cu abdomenul meu cu patratele bine formate. Nu mai am patratele, dar e inca f tight. Cred ca o sa zic adio la patratelele mele de acum incolo, dar nu imi pare rau deloc. Adevarul e ca niciodata nu am fost mai mandra de burtica mea decat acuma cand incepe sa se contureze si sa fie rotunjoara. Toata ziua vorbesc cu bebe hahah
Mess, felicitari pt vestile bune si fetita!!! Te cred ca ai fost in extaz dupa eco. Asa e si la mine, 2-3 zile dupa aia sunt linistita, apoi iar ma apuca panica si grijile pana la urmatorul control.
Florentina, felicitari pt bebe agitat! Si ai grija de tine
Deci am luat notite: nu trebuie sa sar peste masa de infasat, perna de alaptat si protectii de silicon pt sani. Nu prea ii vedeam rostul la masuta de infasat, ca doar pot face acelasi lucru si pe pat, dar daca ziceti voi ca e utila, trebuie sa reconsider
Dark Bendis era cat pe-aci sa iti trec absenta nemotivata. Vacanta placuta in Romania!
Ce bine mi-ar prinde si mie o vacanta, nu am mai fost din Septembrie anul trecut cand am fost in Ro, iar aia nu se poate numi vacanta relaxanta pt mine. De cate ori merg e tot un dute-vino pe la neamuri si prieteni...Dar tot a fost bine sa stau acasa la mama si la tata si sa nu ridic un deget haha Anul asta imi pun pofta in cui ca trebuie sa salvez 4 saptamani de vacanta ca sa imi suplimentez concediul de maternitate ca sa am si eu macar 4 luni cu bebe acasa
14+
DarkBendis spune:
Apropos de concediu de maternitate, eu lucrez (ca si contractor, "as and when",adica atunci cand e nevoie de mine, nu cu program fix) cu agentia de interpreti a NHS-ului. Le-am trimis un email sa ii anunt de bebe, si m-am trezit cu pachet de hartii si formulare, sa pot face cerere de concediu de maternitate la ei. Si trebuie sa le trimit si hartie cu confirmarea DPN-ului de la moasa, e o hartie pe care o primesc la urmatorul control prenatal. Hmmm... nu ma asteptam, dar nu ar fi rau sa imi plateasca ei maternity leave, deoarece daca am inteles bine (inca nu am avut timp sa citesc tot ce mi-au trimis) primele 3 luni voi lua niste bani in plus, pe langa suma minima de 120/saptamana pe care as primi-o ca self-employed. Nu mi-e clar cum vor calcula banii in plus, deoarece nu am salariu fix, intr-o saptamana lucrez mai mult pentru ei, in alta mai putin, in functie de nevoi, dar... o sa vedem.
Dark Bendis 17+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ela_ella2003 spune:
Multam Mina, chiar nu stiam ca pot pati asta de la nospa!
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
buburuza2013 spune:
buburuza2013 UM 26/12/2012 , DPN 25/09/2013
Am 13 saptamani si am o problema naintalnita la prima sarcina , ma balonez groaznic , s-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme ??