Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 9
andreea.nsd spune:
Neata, fetelor. Vin si eu cu cafeluta.
Wow, Elyana, interesante vise.
Eu ieri am fost la mama si fiind frumos afara am iesit sa ne plimbam ca fetele. Si pur si simplu "intamplator", am intrat intr-un magazin de bebei, unde mama mai avea putin si cumpara tot magazinul. A fost o faza tare ca vazuse niste ghetute (care cred ca erau pt copii de vreo 2 ani) si d'abia am convins-o sa nu le cumpere. Singurul argument acceptat a fost ca daca o sa-i fie bune intre anotimpuri si cand ca fi vremea lor nu vor mai fie bune?
Azi cred ca o sa lenevesc pana spre dupa-amiaza, ca diseara suntem invitati la o aniversare.
Va
31+
VIOIKA76 spune:
Buna !
Azi noapte nu am dormit prea bine si acum mi-e cam somn,m-au trezit copiii ca de obicei la ora 7 .
Elyana si eu am din cand in cand vise asa ,eu sunt la fel ca si tine ,la post negru ,cu toate ca sotul e langa mine,nu m-am riscat sa fac ceva acum ,mi-e frica sa nu declansez o nastere.
Mai avem putin de asteptat.
Andreea distractie placuta la petrecere !
Duminica placuta !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
Elyana spune:
Maddie ma fascineaza relatia ta cu bebe La mine nu prea functioneaza, daca vor sa doarma poti sa tai lemne In cel mai bun caz imi iau un sut sa fac liniste Iar cand au chef de joaca cred ca sunt prea fascinati unul de celalalt ca sa ma mai bage si pe mine in seama
26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
Madd11ee spune:
Elyana, la tine sunt parteneri..mi se pare fascinant..stiu de la o prietena care a nascut gemeni ca dupa ce s-au nascut, se cautau in pat..trebuia sa se atinga unul pe altul ca sa se simta in siguranta..Si acum(au 2 ani jum) e o relatie fascinanta intre ei, chiar daca nu seamana deloc(nici fizic, nici ca temperament)..
La mine e doar unul..si daca zilele astea am fost singura acasa..am tot vorbit cu el..si a inceput a reactioneze..ca doar n-are partener
27+
VIOIKA76 spune:
Dragele vreau sa va intreb ceva . Voi ce suplimente cu omega luati ?
Eu de cand am oprit vitaminele nu am mai luat decat fier si magne.Vreau sa incep sa iau si nu stiu ce.Exista ceva special pt gravide ? Nu cred ca are rost sa deranjez medicul doar cu intrebarea asta.
si acum33+Eduard-Mihai
mcoca spune:
Nimic nu am luat si nu iau. Fe si Mag atat. Mai mananc in schimb nuci si amande.
Vicky, Printzesone and BB (34+)
Madd11ee spune:
Eu nu am luat nimic pana acum..Adica..in afara de acidul folic din trim 1..Nimic..insa mananc peste de 2 ori pe sapt cel putin..si nuci, alune etc..
Cred totusi ca o sa imi dea sa iau ceva acum..pt ca a aparut anemia..
27+
Elyana spune:
Eu am niste ulei de peste BioMarin Plus, am luat doar o folie si le combinam cu Cetebe Zinc
26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
VIOIKA76 spune:
Migdale mananc si eu si din cand in cand nuci ,peste nu-mi place decat salau ,nu stiu daca asta are omega.Deci voi ziceti sa nu iau suplimente,nici la primii copii nu am luat dar am mai citit pe ici pe colo ca ar aduce beneficii la nivelul creierului lui bebe si de aceea ma gandeam sa iau .
Multumesc de raspuns !
si acum33+Eduard-Mihai
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Uf ce noapte nasoala am avut , m-a luat iar gafaiala dupa ce am papat o banana , si arsuri pe deasupra, n-am putut dormi de pe la 3.30 pana s-a crapat de ziua. Mi-am luat tensiunea aveam 10 cu 6 si puls 100 ... nu inteleg de ce-mi creste asa tare dupa ce mananc ceva... suplimente nici eu n-am luat decat acidul folic de la inceput, acum mai beau cate un magneziu si atat. Ma duc sa ma intind ca am mancat niste lapte cu cereale si vad ca iar n-am aer
Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+