Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Maddie, nu cred ca au cine stie ce intelegeri...habar nu am. Dar cred ca " se poate rezolva"....intelegi ce vreau sa spun....aproape orice "se poate rezolva" la noi in tara din pacate ....doar sa dispui de resurse....

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hellie.cred ca da..se rezolva..adica, presupun ca acel contract nu te conditioneaza in caz de nastere prematura..nu am vazut conditiile lui, deci nu stiu ce sa zic..Dar ma gandesc ca nu au cum sa iti impuna..

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna ziua! Azi am avut chef de treaba si eu ... am facut putina curatenie prin casa iar sotul a facut mancare ... pe la 13 m-am dus totusi la somnic ca aseara am stat pana tarziu la un film. Tot aseara i-am aratat Biancai poze cu ea in spital cand am nascut-o ca s-a apucat de plans ca o sa stau in spital cu bebe. Si asa am ajuns si la niste poze din "tinerete" (18-19 ani) si-mi zice sotul : draga ce fresh erai ! si m-a apucat un plans ....saracul nu stia ce sa-mi mai faca sa ma opresc...stiu ca e de la hormoni dar n-am patit de mult asa. M-a impacat Bianca pana la urma , a inceput sa ma laude ca-s cea mai frumoasa si eleganta mamica !!! La noi e soare , dar frig si un vant geros...cred ca ma deprima si chestia asta ca nu mai vine caldura odata! Am mai comandat si eu un portbebe de pus in carucior si o umbreluta tot de pus la carucior, incet incet se aduna ce mi-a lipsit la Bianca.
De sarbatori ma duc la mama daca ma simt bine, e la o ora distanta, pe 7 mai e ziua Biancai si ma gandesc sa-i fac si ziua a 2 a zi de paste. Daca nu am chef, imi aduce ea de toate, cu socri momentan nu sunt in rel f bune asa ca e in functie de burtica, daca mi-e bine trec si pe la ei , daca nu, nu. Hai ca m-am intins destul va urez o seara buna!

Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Ce zi insorita!

Buburuza, eu nasc la Elias, dar de-abia dupa intalnirea de miercuri cu doctorul, iti voi putea da mai multe detalii. Crina, din cate stiu, naste tot la Elias, si a mai dat detalii despre spital.

Eu azi, in ciuda vremii frumoase de afara, am trebaluit prin casa, am luat detergent Sano sensitive pentru bebei si am spalat hainutele pe care le-am primit. Sunt multumita cum a spalat.

Raluca

S 34+ Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Azi m-am plimbat prin magazine dupa cum v-am spus! Aveam planuri mai mari dar se pare ca picioarele imi obosesc mai repede decat imi dispare cheful. Ce bine ar fi ca ziua sa fie mai lunga sa avem timp sa facem pauze, atunci cand e asa frumos afara!

Nu mai intru in niciun magazin de bebei de acum inainte. Nu m-am putut abtine si am cumparat lucrusoare pe principiul "vai, ce draguta e si asta!", cand intentia mea era sa iau un costumas de scos din spital si manusi, m-a anuntat doctora ca va fi nevoie la cum sta cu manutele numai la fata. M-am pacalit ca body-urile de la C&A erau reduse . La alt magazin aveau mesaje dragute si doar e printesa noastra, merita!

A fost o faza chiar draguta cu vanzatoarea care era extrem de saritoare si vroia sa ma ajute cand la un momentdat,dupa ce m-am interesat de raionul pentru nou nascuti m-a intrebat : "cat are copilul" si eu i-am aratat burta. A fost prima vizita finalizata cu achizitionarea unor lucrusoare intr-un astfel de magazin. La cadouri ptr prieteni am ales mereu jucariile.

Maine sortez lucrurile primite!

Va

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Madi din ce stiu eu te duc unde vrei tu sau unde considera ei, ambele variante functioneaza. In cazul tau sunt sigura ca acolo unde vrea medicul tau.
Criulica felicitari pt achizitii!

33+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyly79 spune:

Buna mamici!
Desi n-am mai scris, v-am citit cu drag aproape zilnic. Nu-mi scapa nimic .
De o spatamana am ramas acasa, doua saptamani in CO, apoi in prenatal dar sincer, nu stiu cum trece ziua. Duc fata la scoala dimineata, la pranz o iau, mancarica, teme, somn si asa trece ziua.....
Am intrat in saptamana 30 si am inceput sa am emotii: sa stea bebe pana la termen, cum va decurge nasterea,etc.Tot am impresia ca mi se intareste burtica cam des si imi este teama. Colul este inchis zice medicul dar nu stiu cat de lung si daca contractiile sunt dureroase si se indesesc sa vin sa vedem ce se intampla.
Bebe e din ce in ce mai activ si sunt asa fericita cand il simt!
Astept ecografia de la 32 saptamani sa vedem ce ne spune. Bebe este deja cu caputul in jos.
Am pus si eu cateva poze pe picasa.
Va si sa ne ajute D-zeu sa nastem usor la termen bebei sanatosi si frumosi!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata,va astept la o cafea cu mult lapte!
Sa aveti o duminica placuta!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata fetelor, eu am visat ca am nascut 2 bebei dar am ajuns acasa cu 4 unu era cam negricios asa hahah iar celalalt semana bine bine cu un nepotel ce ma mai chinuiam sa le fac culcus intr-un cosulet, dar ii pierdeam printre paturici vaaaai. Si eram atat de obosita, ca le dadeam sa pape si cum terminam, o luam de la capat eram si intr-o camera cu multi musafiri care fumau si aer conditionat. Vise de gravida

Printre altele, vi s-a intamplat sa visati ca :polenizati" si ca aveti orgasm si sa va treziti cu burtica tare si dureroasa? Eu pateam asta pe la 14-16 saptamani, dar azi noapte s-a intamplat din nou
Nu m-ar deranja sa mai visez si eu din cand in cand ca sunt in post din ianuarie de cand a plecat tati si mai am o luna jumate de asteptat

Mama mi-a propus sa plecam de Paste la mare, am intrebat-o daca vrea nepoti constanteni
Am fost ieri dupa masa pana la Snagov la aer si dupa ce am mancat asa imi doream sa ma teleportez in pat, am devenit din ce in ce mai lenesa dorm pe mine aproape toata ziua

26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Neata, fetelor..Vin si eu la cafeluta!

Eu ieri nu am mai iesit la plimbare..nu am mai avut chef..am zis sa profit de starea mea cea buna si sa fac un pic de ordine..Asa ca am fost tare harnicuta..ce-i drept..mi-a luat o zi sa fac ce faceam de regula in 2 ore..dar e ok..Ma mir ca nu am prea avut pofta de mancare zilele astea..adica..in afara de mic dejun..am mai mancat doar o salata si nistte fructe toata ziua..Pur si simplu nu imi era foame..sper sa nu ii fac rau lui bebe cu mancatul asta dezordonat..

Aseara am avut chef de Cola..si cum aveam in frigider o sticluta miica..am baut..a fost spectacol in burtica dupa..Am vrut sa filmez, dar cum se simtea filmat, cum nu mai misca.. claar..nu il fac vedeta aa..si am observat ca de fiecare data cand strig "beebee", imi cauta mana si vine acolo..sau scoate ceva la mangaiat(spate, fund, caput..nu stiu..dar oricum, ceva mai mare, ca se deformeaza biine burta..)..Mi-e asa draag..

Criulica, felicitari pentru achizitii..

Flafi, asa cred si eu..cu toate ca auzisem de la o cunostiinta(medic la Floreasca) ca ar fi niste intelegeri..adica, urgentele de la RM se duc la Floreasca si cele de la Medlife se duc la Universitar..Dar nu stiu daca se aplica si la partea cu maternitatea..

Emyly, inteleg nerabdarea..asa suntem toate..cred ca sunt normale contractiile..se pregateste corpul..ai grija doar sa nu fie dureroase..

Elyana, ce vise de gravida ai si tu Iar legat de polenizare...eu cred ca ai avut in vis orgasm..Adica..eu stiu ca la mine, la polenizare, mi se intareste burtica la momentul culminant..dar nu ma tine ff mult..deci, daca tot esti in post, la cat mai multe vise de genul

Va pup fetelor si sa aveti o duminica superba!

27+

Mergi la inceput