Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 7
andreea.nsd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Andreea nu stiu nici eu in ce consta controlul preanestezic,cred ca ai o discutie cu anestezistul si te intreaba de alergii si iti recolteaza sange ,stiu doar ca e obligatoriu si se face la 36 saptamani.Sa ma uit pe contract ca nu mai stiu daca intra in pretul nasterii. Edit: Conform protocolului spitalului nostru, orice viitoare mamica ce naste in MedLife trebuie sa faca doua consultatii obligatorii: - consultul preanestezic, in valoare de 140 RON - consultul neonatal, inclus in pachetele de nastere Aceste consultatii sunt necesare pentru a stabili inca de la inceput protocolul de realizare al anesteziei si cel de intampinare al bebelusului. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum33+Eduard-Mihai |
Ahaaaam... Eu inca n-am semnat contract. Merge sotul meu sapt viitoare si o sa-l pun sa intrebe.
Merci de raspuns.
31+
VIOIKA76 spune:
Hellie pai pe mine daca ma apuca nascarea nu mai au timp sa ma trimita in alta parte si daca bebe are ceva probleme din cauza de prematuritate ce fac ? Mai bine stau linistita acasa si imi iau toate masurile de precautie sa ajung si la 36 saptamani si apoi ce-o fi, o fi.Stiu ca ei primesc nasteri de la 32 sapt. dar te costa cam mult sederea unui bebe prematur la ei si nu stiu cate dintre noi isi permit.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
carmen333 spune:
Apropo citeam si eu ca se mareste bebe si nu-l mai simti miscand ca inainte. Aseara mi-a dat reprezentatii de mai mare frumusetea: facea valuri burtica in dreapta, centru- probabil acolo are picioare, s-a impins apoi in pelvis in stanga jos, m-a trimis la baie- cred ca apasa in vezica. Am avut si cateva contractii, am stat sa le numar, cam 2 pe ora intre 9 si 11 noaptea- am luat magneziu si nospa si n-am mai facut nimic- abia am strans masa, vasele au ramas nespalate.
Pana la urma, e mai bine sa miste.
La ora 6 dimineata mancam laptic cu biscuiti, apoi am dormit pana la 11
31sapt
Kabecka spune:
Buburuza, eu voi naste la CF2. Am nascut si 2009 si am fost multumita de conditii.
Atunci am mers si l-am vizitat inainte, acum nu am mai ajuns, dar dr meu mi-a spus ca s-au schimbat multe de la scandalul acela cu soprana.Sunt mult mai stricti, la capitolul curatenie este ok.
Rezervele sunt cu 2 paturi si exista si niste rezerve Anima care se platesc in care poti sta cu cineva din familie.
Pe bebe ti-l aduce in camera. La cezariana de cand te ridici...
Daca mai aflu noutati iti spun. Cu ce dr vei naste?
Kabecka spune:
Hello fetele ca mai devreme nici n-am salutat
Eu am cam terminat cu ordinea prin casa, nu suport sa nu fac macar cat de cat sambata, un praf, un aspirator scurt, un mop.
Am facut si o ciorbita si cred ca la pranz bag un somn de frumusete.
Aseara am fost la teatru, a fost frumos, dar m-am foit incontinuu pe scaun, nu stiam cum sa mai stau. Data viitoare, iau bilete sambata cand sunt mai odihnita, nu dupa o zi de munca...
Vinovatia cu cutia de bomboane mi-a mai trecut dupa ce ieri am fost complimentata de 2 cunostinte care nu ma vazusera gravida ca arat ff bine si ca nici nu se observa ca sunt gravida daca nu esti atent
M-am simtit si eu bine, desi cand aud ce buuurta micaa ai, ma enerveaza, mie mi se pare maaare.
Azi dau o raita pe la ikea, am chef de shopping.
Fetele, in legatura cu plecarea, sa stiti ca si eu m-am simtit f bine si sarcina trecuta si acum, dar tot mi-ar fi frica sa plec departe de casa.
Cel mai bine discutati si cu medicul.Pentru mine ar conta si ce zice el.
Doina, ce mai face Matei?
Sper ca e mai bine!
va doresc o duminica excelenta!Si sa aveti grija de voi
chicu09 spune:
Buna fetelor,cum va simtiti? Eu am intrat sa va salut si ma apuc de gatit-bucatarit . Stiu ca e lung drumul,dar plecam pozitivi la drum,incet si cu treaba buna,cum spune sotul . Si bebe mai are de stat in cuibusor,e doar la 29 de saptamani.
Madd si mie mi-e groaza de ce vad la televizor la stiri si ma tot intreb "de ceeeee?" De ce la noi e sistemul medical cum e,de ce sunt oamenii asa plini de suparare (de parca nu as sti raspunsul la asta) de ce copiii merg la scoala cu ghiozdanele in spate cand de fapt ar trebui sa le care o macara ghiozdanelul...in fine sa nu ne mai gandim.
Imi place la nebunie sa simt galusca asta mica de bebel cum isi intinde piciorusele si ii fac tot felul de promisiuni (gen "te musc de fundulet cand iesi") . Si nu cred ca sunt singura care are ganduri de genul asta
Cum e vremea pe la voi?Am vazut la stiri viscol si zapada. Cand de fapt ar trebui sa fie primavara...
Va pup, va imbratisez si va doresc o zi minunataaa
Madd11ee spune:
Off..Chicu, cata dreptate ai..sunt multe "de ce"-uri..din pacate..
Chiar ma gandeam si eu daca medlife primeste prematuri..cum nu am ajuns pe la Grivita sa vb cu ei direct, nu rea stiu mare lucru..Sper sa ma informez mai bine dupa 1 aprilie, cand sigur voi ajunge pt ca am si cursul la ei..
Hellie, o sa stau in Prelungire Ghencea in zona de case..Este un bloc nou, din 2010..de fapt, arata ca o vila ceva mai mare..Suntem 6 familii in tot blocul..E zona super linistita..si am si gradi aproape(practic, cum ies de pe strada cu case, traversez si e gradi)..Blocul nu a fost proiectat cu balcon pentru fiecare apartament..adica..nu seamana ca si compartimentare cu ce am vazut in blocuri mai vechi mai deloc..Loc ar fi de intins..Problema e sotul, care nu suporta sa vada haine pe uscator Asa ca am ajuns la concluzia ca mai bine luam masina cu uscator sau uscator separat, ca sa nu le mai tinem intinse..Sincera sa fiu, as prefera sa iau 2in1..Si sa imi schimb masina de spalat simpla..La cum o sa fie de spalat in permanenta cu bebe mic, nici nu vreau sa ma gandesc ce innebunit ar fi sotul meu..
27+
flafi spune:
Si eu il simt mai puternic in ciuda celor scrise pe net. Pana acum ma gadila acum ii simt piciorusele in coaste, presiune pe vezica, sotul spune ca noaptea burta mea il impinge si misca patul.
Vio si RM preia prematuri dar nu imi pot permite 1000 euro pe zi costuri , d-aia si eu prefer sa stau calma, dupa sapt 37 e altceva.
La RM in pret e inclus si control preanestezic si niste analize. Programarea se face prin consultantul cu care am semnat contractul.
33+ cu Vlad Alexandru
Hellie spune:
Vio, clar ca nu e de dorit sa se nasca prematur si sa stai cu bebs in clinica particulara. Eu spuneam doar de la ce saptamana de sarcina te primesc ei la clinica.
Oricum, in caz de urgenta prematura, cred eu ca se si poate cere transferul la stat...medlife-ul e ff aproape de polizu, si de giulesti. Eu una nu as avea cum sa stau la privat mai multe zile....e cam 550 ron pe zi, in afara de tratamentul si interventiile care sigur sunt necesare pentru bebe.
Dar, sa nu mai facem planuri din astea sumbre....toti cireseii si toate cireselele sunt copilasi cumintei si ascultatori si se vor naste sanatosi dupa 37 de saptamani...fara exceptieeee....si vor fi niste pufosi draguti, papaciosi si veseli....abia ii astept pe toti.
27+
Madd11ee spune:
De acord, Hellie..toti vor sta la caldurica..
Nici eu nu imi permit sa stau cu bebe prematur la privat..eram doar curioasa..
Doamne-fereste, dar daca or sa fie probleme si ar trebui sa nasc mai devreme, oare as putea merge la cf2, undee are garzi dr meu? sau obligatoriu unde au ei intelegere?
27+