Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 6
Monik86 spune:
Neatza fetele!
Noi in diminiata asta ne delectam cu un cacao cu lapte. Vroiam cafea la ibric cu lapte, dar nu gasesc nici o brichetaa/chibrit in casa asta Asa ca ne-am reprofilat!
Iris, felicitari pentru luna a 8 a! Mai ai putin, cat de emotionant!
Maddie, ma bucur ca in curand va mutati! Spor la treaba. Bine ca ati gasit pe cineva sa va faca curatenie, pentru ca sa fi facut voi era foarte obositor. Ai grija de tine, sa nu te obosesti prea tare!
Si eu mai am momente cand sunt plina de energie si atunci ma apuca curatenia Mai ales datul cu aspiratorul/mopul/matura sunt in topul preferintelor din ferire nu ama vut contractii pana acum, cel mult m-au durut spatele si calcaiele si picioarele mi s-au umflat. adevarat ca sarcina mea e mai mica si probabil de aia e mai ok.
Noi aseara cand am venit acasa ne-am balacit in cada ca sa ne relaxam. Mai nou pun sare de bucatarie si ulei de bebe in apa din vana si lasa pielea foarte catifelata
Sunt foarte happy pentru ca am primit de la niste cunostinte o oferta de patut si il vom cumpara La sfarsitul saptamanii viitoare micuta mea va avea deja patut! E prima achizitie "consistenta" pe care o facem. Si e exact genul de patut pe care mi-l doream si pretul este ok
Sa aveti o zi minunata Si la noi vad ca a iesit soarele si e frumos! Eu ma apuc acusi de curatenie pe aici
26+ cu Adelina Timeea
Hellie spune:
Neata fete dragi!
Eu sunt in varful patului cu burta in sus. Si mi-e o foaaaammmeee de zile mari.
Maddie, felicitari pentru marea veste! In sfarsit la cuibul tau.
Gata, ma dau jos ca nu se mai poate...ma duc sa ma servesc cu ceva mancare.
P.s.eu sunt la mami in weekendul asta. Rasfat scrie pe mine.
27+
criulica spune:
Buna dimineata,
Ne-am trezit la 8, am vazut ca nu e nimeni pe aici si ne-am bagat la somn din nou. Ce bine-i cu soare!!! Astazi aveam program de ieseala prin magazine dar se pare ca il voi prelungi si cu parc.
Madd, si eu am problema spatiului fara balcon si mi-am pus acum 3 ani toate sperantele in masina cu uscator. Nu stiu daca am inteles bine, tu vrei separat sau impreuna cele doua deviceuri? Eu nu am avut "luxul" sa am loc de amandoua , asa ca am ales 2 in 1, cu un randament mai scazut dar per total multumitor, un model de la Electrolux care si-a facut treaba cu brio. Daca vrei iti dau exact modelul dar cred ca intre timp au mai aparut si altele mai fiabile.
Fluturashh, apropo de tanti farmacista mi-ai adus aminte de o situatie a unei cunostinte. Nu ma pricep ce inseamna burta lasata dar ea era la a treia sarcina deci se pricepea si avea cu ce face comparatie, si ne-a zis ca toata perioada fie-sa a stat doar jos, nu parea ingrijorata si drept dovada a trecut cu cateva zile DPN-ul ei cand a fost cazul sa nasca. Asa ca propun sa nu iti/ ne mai facem griji si sa nu ii luam in seama pe "binevoitorii" de ocazie.
Si apropo de drumuri daca nu sunt restrictii medicale cred ca pe langa casa putem merge lejer.
Sa avem un we frumos!
29+
Madd11ee spune:
Multumesc, fetelor..
Sincer, si daca nu gaseam pe cineva, o rugam pe mama sa vina sa ma ajute cu curatenia..Eu nu ma simt in stare..de fiecare data cand ma intind mai tare, ma doare cate ceva..iar de spate nu mai vb..saracul sot a facut el mai mult in ultima vreme curatenie..Ce-i drept, m-a si rasfatat de cand sunt gravi..
Hellie, sa vezi ce incepe si la mine nesting-ul de acum incolo..cu spalat de hainute..aranjat zona de bebe..Noi inca nu ne-am hotarat daca sa doarma cu noi in camera sau nu..Probabil ca da.. Rasfat maxim pe tine..
Poate suna un pic ciudat, astazi tre sa vina sotul si mi-a spus ca aduce mancare de la pomana bunicului..Si abia astept..Nu stiu de ce, dar tot timpul mi s-a parut mai buna mancarea de la pomana decat cea pe care o fac eu acasa...Iar coliva e Abia astept..
27+
lillyas spune:
Neata!
M-am trezit tot la 6, caci a sunat alarma sotului sa mearga la serviciu si a mea interna sa ma duc la baie.
Mi-am papat cerealele cu iaurt, apoi am lenevit in pat, am citit, am navigat pe net. E primul weekend cand stau acasa de doua luni de zile. Acum am pus o paine la masina si o ciorba pe foc si m-am intors in pat. Rasfat scrie pe mine! Treaba in casa am impartit-o de mult cu sotul: el a preluat aspiratorul, mopul si baia, iar eu praful si bucataria. Hainele le bagam amandoi la spalat, dar mai mult el le scoate, le intinde si le strange de pe uscator... caci eu uit! Sunt in stare sa le iau peste o saptamana.
Va pup si va urez weekend frumos!
Madd, si mie imi place mancarea de la pomana. E mai buna facuta in vase mari.
31+
Elyana spune:
Neata, fetelor!
Si eu tot in pat , treaza de la 7.30. Am vrut sa iau micul dejun dar nu am gasit nimic interesant in frigider. Asa ca mai astept jumatate de ora si trec direct la pranz, ca am supa cu galuste . Mi-a stricat vremea de afara toate planurile, parca trage de mine soarele sa ies
26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
VIOIKA76 spune:
Madd in sfarsit va mutati la casa voastra ! Felicitari !
Eu am uscator dar e individual ,nu stiu ce sa zic de masinile cu uscator ,pentru mine spatiul nu-i problema si nu m-a interesat ,in orice caz sunt super multumita de uscator.
Iris bine ai facut ca ai renuntat la ideea cu curatenia ! Asa de multe mustrari mi-am facut aseara cand aveam contractii ... Am zis macar sa ajung sa fac si eu controlul preanestezic si controlul de la 36 saptamani si apoi bebe poate sa se nasca ca deja e puternic.Ma gandesc ca nu ma primesc astia de la Medlife daca nasc mai devreme si daca nu am controlul preanestezic.
Miscarile lui bebe le simt destul de bine ,acum are mai multa putere si inca mai este loc ,de la 36 sapt. cred ca o sa se cam inghesuie.
Monik ai grija si tu cu curatenia !
Hellie ,fericit-o ! Relaxare placuta la mami !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
andreea.nsd spune:
Vio, ce-i cu controlul preanestezic si cand se face? Mie dr nu mi-a zis. Dar la 36 de sapt mai merg la o eco. Mi-o zice atunci?
Si mie mi-e teama sa nu mi se declanseze nasterea mai devreme decat trebuie, ca nu ma mai primesc astia la Medlife.
Si eu ma rasfat azi pe la mama.
Madd, felicitari pentru casuta noua.
Week-end placut, fetelor.
31+
VIOIKA76 spune:
Andreea nu stiu nici eu in ce consta controlul preanestezic,cred ca ai o discutie cu anestezistul si te intreaba de alergii si iti recolteaza sange ,stiu doar ca e obligatoriu si se face la 36 saptamani.Sa ma uit pe contract ca nu mai stiu daca intra in pretul nasterii.
Edit:
Conform protocolului spitalului nostru, orice viitoare mamica ce naste in MedLife trebuie sa faca doua consultatii obligatorii:
- consultul preanestezic, in valoare de 140 RON
- consultul neonatal, inclus in pachetele de nastere
Aceste consultatii sunt necesare pentru a stabili inca de la inceput protocolul de realizare al anesteziei si cel de intampinare al bebelusului.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
Hellie spune:
Maddie, nici eu nu am balcon pentru ca asa am cumparat apartamentul, cu balcon unit cu sufrageria. Eu am uscator din ala clasic de fier dar sa stii ca se usuca repede rufele pe ele. Iarna se usuca pentru ca le intind si le dau langa calorifer, si toata noaptea au timp berechet sa se usuce, iar vara le dau chiar langa geam si cum eu stau pe vest, in doua ore sunt uscate de tot rufele. E adevarat ca pana acum le uscam in camera lui bebe, acum tre sa schimb locatia...desi daca o sa vad ca e umiditatea scazuta la el, tocmai bine sa usuc rufele tot acolo .
Ideea e ca trebuie un pic de organizare, adica puse rufele la uscat seara ca sa nunstea in ochii tai ziua.
Si daaaa, sa vezi ce nesting te apuca de acum, avand cuibul tau. In ce cartier veti sta?
Fetele cu Medlifeul, mie mi s-a spus ca ei sunt pregatiti sa preia nasteri si de la 32 saptamani. Oricum, daca Doamne fereste se intampla sa vina bebs devreme, voi va duceti la ei pentru ca de aia ati semnat un contract si ei vor decide daca pot face fatza sau nu. Mie mi s-a spus ca daca ei cred ca nu pot prelua nasterea din cauza ca e prea mica sarcina, trimit ei gravida de urgenta la spital de stat...probabil giulesti sau polizu...
N-am intrebat mai multe...dar eu zic ca puteti suna oricand la ei la vanzari ca sa cereti detalii. Nu va fie jena sa sunati...in definitiv aveti un contract, plus ca dati ceva bani pe nastere.
27+