Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 10
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana ... daca vor sa doarma poti sa tai lemne In cel mai bun caz imi iau un sut sa fac liniste Iar cand au chef de joaca cred ca sunt prea fascinati unul de celalalt ca sa ma mai bage si pe mine in seama 26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian |
Ce tare esti
Mi-ai amintit de videoclipul asta, tocmai alaltaieri am dat de el :
http://www.youtube.com/watch?v=UwgurQKjtO0
"gemenii vorbesc unul cu altul"
edit: comentariul de sub filmulet: "Dar voi ati observat, ca ei nu acorda atentie nici la mama nici la tata?" ... exact ce spuneai mai sus
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
30+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Vio, eu iau omega. E in Fembion 2(prescris de dr. hematolog pt riscul de trombo), il iau din luna 4, si posibil sa continui cu el si dupa nastere cat voi alapta.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
30+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Orgasmul... le am si eu in timp ce visez, aproape in fiecare noapte. Si cu "polenizarea" (interesant cuvant) in fiecare zi e prezenta.
Nu stiu care e explicatia cu orgasmul in timpul visului
Contractie usor dureroasa la momentul culminant, chiar ultima data am simtito, si cred ca o sa luam mai moale, sau vom face pas pana dupa nastere.
30+ cu
Elyana spune:
carmen odihneste-te si revino cu forte proaspete
Si eu mai devreme am avut o stare cam ciudata, mi-era super cald si super lesinata cand stateam in picioare, am facut un ceai cu multa lamaie si niste dulceata. Dar inca imi mai simt mainile tremurici
Deny filmuletul e delicios. Chiar citisem ca gemenii dezvolta un limbaj numai de ei stiut, insa eu am observat si la nepoteii mei, iar diferenta dintre ei era de aproape 2 ani. De fiecare data cand cel mic era frustrat ca nimeni nu intelege ce vrea (avea vreun an jumate) venea sora mai mare si ne explica... stiu ca a urlat la un moment dat saracul la noi "e-e-n" cu o privire de "voi sunteti chiar tampiti" si am chemat-o pe sor'sa... la care ea foarte senina "elephant"...
26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
DenyAnd spune:
Elyana, tot pt tine, poate le-ai vazut deja, dar asa tare ma amuza gemenii astia
http://www.youtube.com/watch?v=lih0Z2IbIUQ part 1
http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY part 2
Sa ne facem ziua mai buna.
La noi ningeeee si e friiig.
30+ cu
Elyana spune:
prima parte nu o stiam super amuzanta e modalitate parintilor de a sigila ferestrele =)))
Elyana spune:
la noi e doar frig, cica si aici pandeste o ninsoare, dar e taaaare nehotarata (in sud, ca in nord e iarna)
Elyana spune:
http://www.descopera.ro/dnews/10686551-secretele-laptelui-matern-au-fost-descifrate-efecte-uluitoare-ale-alaptatului-ce-nu-erau-stiute-pana-acum
titlul e mai spectaculos decat continutul, dar articolul e interesant
cred ca merita incercat daca facem ceza
http://www.descopera.ro/dnews/10683945-bine-de-stiut-ceea-ce-mancam-inainte-de-o-operatie-chirurgicala-ne-ar-putea-afecta-sansele-de-vindecare
mcoca spune:
Si eu mai am vise cu polenizari :). cel mai tare a fost cand polenizm cu o tipa =))).
Ieri am avut o zi asa de faina. Au venit niste prieteni in vizita cu copilul lor de 4 ani (cu care Maya se intelege f bine). Au stat vre-o 5 ore cred :), a fost super. Mi-a trecut ziua f repede.
Saptamana viitoare vrem sa facem mici lucrari in casa : se revopsim holul, si sa izolam un perete care e spre nord din camera Mayei. Sper ca observati ca o sa "facem" :)). Desi ne-am mutat aici acum un an si ceva holul e ca porcu. Am facut marea prostie sa il facem cu vopsea mata, care nu se poate curata. acum vom face cu satinata. La Maya peretele ala e rece. desi nu e umed, nimic, e mai rece decat ceilalti si ma seaca. O sa il izolam cu o foaie de pluta de 2mm si scapam de problema. Dar va dati seama ca va trebui gletuit, ponsat, vai si amar :((. Bref, asta e, acum ne vine cineva, acum trebuie sa facem. Bine ca e mama aici.
Vicky, Printzesone and BB (34+)
carmen333 spune:
Vio, iau Femibion2, o bulina contine minerale, cealalta e gelula cu ulei DHA, care zice-se ca ar ajuta la dezvoltarea creierului lui bebe; se iau cele 2 o data pe zi.
Probl e ca nu are fier si sunt la limita cu hemoglobina, si are iod, deci cu grija daca e deja vreo tiroida afectata. Si eu am cate o saptamana in care nu iau deloc in greutate si nu mi-e foame, ma fortez sa mananc, apoi deodata nu imi mai ajunge nimic. Am mai pus ceva pe mine, +1 kg in ultima saptamana, doar ca abia mancasem si nu iesisem inca la toaleta, trebuie sa fie mai putin de fapt.
Suuper video cu gemeni, nu e la orice frate comunicarea asta. Chiar ma intreb cum apare relatia asta speciala cu frate/sora de varsta diferita, ca in familie am vazut mai degraba diferenta, gelozie, concurenta.
31 saptamani