Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 11
VIOIKA76 spune:
Multumesc fetele pentru raspuns !
Femibion am luat si eu o perioada ,apoi am intrerupt,stiu ca are 2 pastilute din care 1 cu omega ,eu nu mai vreau multivitamine.
Deny ,vai ,ce m-ai amuzat cu filmuletele cu gemeni!
Elyana super interesant ce spun articolele acelea !
Vicky oau ,ce visee! Incepe pregatirea cuibului si la voi .
Vrem sa incepem si noi cat de curand cu curatenia ,deocamdata am un mic santier in curte apoi ne mutam in casa.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
mcoca spune:
Vio, ce sa zic mai, la noi erau planificate de mult, mai era chestia si de om :)). Si inca nu e tot, vreau sa izolez fonic si peretele dintre sufra si dormitor, daaar ala e un perete mare, asa ca ramane pentru la vara, cand ramane tati singur, ca ar fi prea mult pt acum.
Vicky, Printzesone and BB (34+)
Monik86 spune:
Buna fetele!
Interesante visele voastre si eu am visat ceva azinoapte cu niste amazoane imbracate sumar care aveau ceva "coregrafie" ciudata
Mie cred ca mi-a scazut glicemia azi, m-am simtit fara vlaga. Am mancat de dimineata, am baut putina cafea cu lapte, mi-am luat Elevitul (cu suc de porto praspat stors) si nimic! Am papat niste patratele de cioco si parca e alta viata, ma simt mult mai bine!
Eu nu mi-am facut testul de toleranta la glucoza, nu mi-a fost recomandat (inca cel putin) poate pentru ca nu am cazuri de diabet in familie. In trimestrul 1 am facut Hemoleucograma, si glicemia era la limite normale, spre limita inferioara (84 - limita inferioara e 74). Dar pe atunci nu prea mancam dulce, ca nu simteam nevoia. Acum mananc cam zilnic
Sa aveti o duminica placuta
26+ cu Adelina Timeea
Elyana spune:
Monik, si eu am patit la fel azi, cred ca pana la urma o fi fost o schimbare de presiune atmosferica ca si eu la fel, bausem cafeluta, luasem micul dejun, si simteam cum se scurge toata energia din mine.
Acum pe seara e mai bine, dar nu pot sa fac 2 pasi ca mi se intareste burtica. Am facut o salata si un gratar stand pe scaun si am fugit inapoi in pat.
Cred in curand ma bag la
26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
raluca1109 spune:
Monik86, nici eu nu am facut testul de toleranta la glucoza, nici eu nu am in familie persoane cu diabet si la mine glicemia e la limita inferioara, deci nu-i problema.
Am explodat in ultimele 2 saptamani, am pus poze pe picasa, zici ca sunt un balon, dar asta e.
Raluca
S 34+ Miruna-Maria
Monik86 spune:
Elyana, somnic pufos daca te bagi in pat sai grija de tine! In ultima vreme parca simt nevoia de mai multa odihna. In timpul saptamanii de abia adtept weekend-ul, ca sa apuc si eu sa dorm mai mult, si cand in sfarsit vine wekend-ul - surpriza! La 9-10 sunt sus, imi fuge somnul si ma taie si foamea.
Raluca, ti-am vazut pozele, sunteti foarte faine A mai ramas putin, cred ca esti entuziasmata Eu uneori si eu am impresia ramas putin, alteori ca mai e o vesnicie ...
26+ cu Adelina Timeea
Carmen1985 spune:
Hello! Mi-am mai revenit, am dormit vreo 2 ore cu geamul rabatat la dormitor ca altfel simteam ca ma sufoc, vad ca acum sunt mai bine, am iesit si la ceva cumparaturi si am mai luat aer. Si mie mi se pare uneori ca nu se mai termina sarcina asta, la prima nici nu stiu cand a trecut. Pe de alta parte vreau sa ma bucur de bb in burtica ca e ultima oara ( zic eu acum ).
Elyana , sunt normale visele tale , unde iti faci griji cum o sa te descurci cu 2. Prietena mea cu gemeni mi-a zis f simplu cand am intrebat-o cum se descurca ca mie mi-e greu cu unul: " Eu nu stiu cum e sa ai unul singur asa ca ..." fii sigura ca o sa fie bine. Si e adevarat ca gemenii se cauta dupa ce se nasc , si ai ei se tineau de manuta cand dormeau,erau asa de scumpi!!!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+
raluca1109 spune:
Monik, mersi. Da, sunt entuziasmata, dar mi-e greu sa ma mobilizez sa fac bagajul, si eu zic la fel, mai e timp
Imi place foarte mult numele pe care l-ai ales.
Raluca
S 34+ Miruna-Maria
Carmen1985 spune:
Multumesc! Vreo parere despre pulsul meu marit ? care ar putea fi cauza ? Ms
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Carmen, ma bucur ca ti-ai revenit! Vicky, Printzesone and BB (34+) |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+