Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

LOL Carmen. O sa iti spun ce mi se spunea mie e normal, e de la hormonii de sarcina. Odihna multa si trece .

Vicky, Printzesone and BB (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Uf , pai cata odihna si asa nu fac mai nimic toata ziua! E un efort sa si diger mancarea se pare

Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna seara,

De cateva zile chiar ma simt insarcinata. Umflata si greoaie, obosita si nerabdatoare! E normal ca dupa o masa afara intre prieteni si ceva cumparaturi de mancare sa ma simt atat de sfarsita? Sotul din dotare vrea sa mergem maine, pentru 2 zile lla munte, el la ski, eu la luat aer si percep acest lucru ca o mare chinuiala.

Fetelor va pup cu drag!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Va pup. Mi-e somn de nu mai pot si nu-mi sta in obicei. Nici eu nu mi-am facut bagajul, si ce mai ziceam ca nu intru in luna 7 fara bagaj facut. Le cam am cumparate, trebuie sa le asez si tot aman. Nu stiu inca daca va fi naturala sau cezariana. Mi-e cam teama de naturala, ca fibromul meu era posterior si anterior-2 bucati, dupa care s-a mutat inferior, adica la iesire bebe, iar acum mi-l vede fundic, adica inalt. Dar mi-a descris unul singur, daca nu a vazut bine? Asa ca mai investigam problema.
Am asa o idee ca bebe s-a intors, ca mi-a miscat prin burtica undeva dreapta sus, acolo poate ca sunt picioarele.
Daca acum parca stau sa nasc, ma intreb cum voi fi eu pe la 37 saptamani? O singura cunostinta mi-a zis ca a avut si ea burta asa mare, ca se mai inalta in perioada urmatoare, ca la final nu mai reusea sa isi puna dresurile in picioare din cauza burtii, si ca a nascut mai devreme, parca 35 sapt.
Asa as vrea sa trec de Paste (cel ortodox). Am visat si eu data de 7, sper sa fie 7 mai- voi avea pe muchie 38 sapt atunci!!
31sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Carmen si eu am 31 sapt,intr in 32 si pe 7 mai a zis ca ma interneaza.Deci e posibil ca visul tau cu data sa se adevereasca!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna dimineata
Va invit la...o cana de apa calda cu lamaie ! (ce altceva la ora asta)
Ca de obicei sunteti niste harnicute iar eu maaare lenesa ! (doar va ciesc )

Elyana, eu cred ca mare dreptate exista in articolul acela despre alimentatie inainte de orice interventie chirurgicala .
Alimenatie are mare importanta mereu, vad asta zilnic, pe corpul meu. Cand il hranesc bine ma simt bine, cand mamanc dupa pofte..ma simt ingrozitor.

Din cartile de nutritie (pe care le-am pus pe mailul comun ) iata cateva sfaturi despre pofta(e vb despre pofte care ne fac rau):
1. astepati sa treaca pofta - se zice ca dupa 15 min trece.
2. beti un pahar de apa;
3. spalati-va pe dinti;
4. daca nu functioneaza niciuna , si inca aveti nevoie de ceva dulce, mancati un fruct

Tot la Elyana parca-mi aduc aminte ca am citit ca a primit sfaturi sa manance seminte : caju, migdale , fistic, nuci crude.
Foarte recomandate!

Si o idee sa avem ceva mereu la indemana de rontait (tot din carti) :
pregatiti in caserole morcovi curatati si taiati betisoare ,sau/si telina (apio) tulpini pe care le dati prin humus sau le rontaiti goale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Si pentru ca tot sunt baba grupului (hai, nu concureaza nimeni cu mine?? ) mai am un sfat (din experienta)
Avand in vedere ca in perioada asta avem mai multe secretii, rasfatati-va cu ceai de pelin si galbenele ! Extern, nu bai de sezut.
Din cand in cand imi fac si-mi pun la baie, intr-o sticluta de 500 ml, iar de cate ori merg, spal cu apa si alint cu ceai
Garantez confort si satisfactie maxima !

Eu raportez protest impotriva controalelor dese, asa ca nu m-am dus la reevaluarea de 10 zile (azi se fac 20) pe motiv ca mi-e bine si domnisoara e activa zilnic !

Sa avem o saptamana minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Neata, fetelor!

Mamaaa... aici e o vreme asa urata... Cum ar spune o cunostinta de-a mea, e vreme de facut copii. Dar cum bebele e "plantat", cred ca azi o sa putin dupa-amiaza. Si-asa m-a trezit sotul cu noaptea-n cap. Tocmai azi, cand e sarbatoare, el s-a apucat la 6 dimineata sa-si spele adidasii.

Am chef sa fac ceva bun azi, ca mi-a trimis bunica sotului de la tara oua proaspete. Poate un chec, ceva nu prea complicat.

Pup

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Neata cu cafeluta.
Carmen in sarcina ne este mai cald, creste tensiunea si pulsul din cauza volumului de sange. Parerea mea e ca iti era rau si de cald, de lipsa de aer, nu mai funcuionam la fel.

Fetelor si eu sunt imensa, zici ca eu am eclipsat soarele in perioada asta, dar ma misc bine. Ieri am avut musafiri si imi ziceau ca se asteptau sa ma vada miscandu-ma ca o rata in reluare, nu se asteptau sa fiu atat de activ, prin urmare au prins curaj sa ne invite la ei in we urmator sa le vedem noua casuta :)

Saptamana trecuta am pus un kg jumate, sunt socata, nu stiu din ce le pun... Si mie mi-e groaza de cat o sa mai cresc

33+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza!

La noi ninge se pare ca iarna asta nu mai are de gand sa treaca ii dau termen sa treaca pana in iunie cand trebuie sa vina ciresica ca daca nu ne suparam Trebuie sa vina frumos cand vine ea!

Cred ca incep sa resimt si eu asa un pic disconfort la incheieturile din zona inghinala, sau muschi sau ce mai am pe acolo ... mai zicea cineva ca are problema asta, dar neuronul meu gravid nu mai tine minte cine sorry!

Va pup! Sa aveti o saptamana frumoasa si sa stati cat mai mult la caldurica, daca aveti posibilitatea!

26+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput