Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Va salut burtici mai noi si mai vechi :* :* :*

Eu sunt in urma cu cititul dar am zis sa intru putin sa scriu cateva vorbe :)

Legat de numarul de kg - eu am luat 8 kg pana acum, sunt ft multumita dar si ingrijorata uneori cand ma intreaba lumea daca am aflat ce e.

legat de alaptat - eu nu am avut o experienta pozitiva. Matei a avut fren lingual si sugea putin si obosea, asa ca i-am dat supliment ( acum cred ca am gresit). Asa ca usor usor a inceput sa refuze sanul, iar in momentul in care a refuzat sa suga si in somn mi s-a oprit lactatia. Ma bucur totusi ca am reusit sa-l alaptez 6 luni.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 27s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Monik, eu eram cea cu durerile. E ciudat, dar eu credeam ca ma doare cand merg mult, dar am obs ca, din contra, atunci cand ma doare, daca merg putin prin casa trece.

Of, am o prietena care a nascut acum 2 saptamani si are o fetita asa cuminte. Nu-i plange, n-are colici, se trezeste doar cand ii da laptic si cand ma suna, prietena mea pare mereu odihnita. Pai din ce-am auzit eu de pe la altii, cu nopti nedormite, colici, urlete, plansete, parca imi vine si mie inima la loc. Sper sa am si eu un bb la fel de ascultator.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Doina, si pe mine ma intreba o clienta acum cateva saptamani cum e primul trimestru si daca am greturi (asta dupa ce i-am si zis ca nasc in iunie) si a inceput sa-mi tina teorie ca de ce nu meau cafea, ca nu-i voie Alt fost coleg care ne viziteaza cam de doua ori pe luna de abia saptamana trecuta a obsevat sarcina In cazul lui, eu am facut gafa, cand mi-a zis sa fie sanatoasa, i-am zis ca la fel ii doresc si copiilor lui, ca sa imi spuna ca el de fapt nu are copii inca, ca isi doreste, dar nu vrea nevastasa, ca ea vrea sa faca avere Sper ca nu i-a picat foarte prost Mie mi se pare asa un familist, ca eram convinsa ca are deja copii

Eu am luat 9kg, dar nu m-am mai cantarit de vreo 2 saptamani cel putin, deci posibil acum sa fie mai multe ca si burtica a mai crescut. Uneori se vede bine, alteori nu prea, depinde si cum ma imbrac.

In legatura cu experienta ta in ceea ce priveste alaptarea, mi se pare super ok 6 luni Si eu mi-am propus sa alaptez minim 6 luni - maxim un an ... acum sa vad ce o sa si reusesc!

26+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata, azi m-am trezit cu fata la cearsaf, acum incep sa imi revin putin, dar sunt rupta de somn. Sunt din ce in ce mai sigura ca luna asta care a mai ramas inainte de prenatal o sa fie de cosmar la munca. Pur si simplu vreau doar sa dorm. As baga medical, dar mi-e ca o sa stau prea mult acasa si o sa ajung sa ma cert cu mama

Azi m-am trezit cu o crampa la gamba (ma tot ameninta de cateva saptamani, dar azi nu mi-am dat seama si m-am intins in somn). Asa ca am luat un MagneB6 si ma gandeam sa mai iau unul diseara, nu e prea mult, nu?. Mai am si o folie de Elevit, poate ma ajuta sa scap de oboseala.

Printre altele, am un bebe care se joaca cu vezica (de cateva zile ma duc la baie pt 2-3 picaturi dupa ce primesc cateva lovituri) si un bebe care da la coaste si in ficat . Speram ca dupa 30+ sa am probleme cu spatiul, dar aparent sunt cu vreo luna in fata cu simptomele (din ce citesc pe la fetele care au DPN in mai)

Flafi, tu cum ai ajuns cu DPN in aprilie ? Acum am observat, scuze

Mai vad pe la voi 33-34 sapt si ma apuca emotiile, o parte pt voi si odisee (imi aduc aminte inceputul cu primele eco, primele spaime, primele miscari si ma apuca nostalgia hormonala), in parte pentru mine (nerabdare amestecata cu un gol in stomac)

Pupici pentru toate burticile ca sunt prea adormita sa nominalizez Va doresc o saptamana cat mai scurta (sa treaca si vremea urata)

Maine ma duc sa ii vad la un 4D sper sa ies multumita din cabinet (as vrea doar sa stiu ca nu au diferenta de dezvoltare si ca au amandoi destul lichid) In rest vreau poze si filmulet

Sapt viitoare oricum ajung la doctorita mea. De cateva zile tot vreau sa ma uit in dosar sa vad ce analize trebuie sa fac la inceput de trim 3 si tot nu am apucat

floricele de la mine... ca primavara cam trage chiulul

26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Azi nu am baut inca o cafea, deoarece vreau sa mai trag un pui de somn. M-am trezit de la 7,30 iar si dupa ce am mancat si mi-am luat vitaminele, m-am apucat de spalat vasele ca imi umplusera bucataria dupa musafirii de ieri.
Acum m-am asezat un pic ca ma cam luase durerea de burta, sper sa-mi revin si fara No spa.
Azi vreau sa si bucataresc o ciulama de ciuperci cu piept de pui si o ciorba de vita, dar sa vedem cu ce puteri ma ridic din pat.
Va pup si ne "vedem" mai tarziu.

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Monik si Andreea bifez si eu durerea de oase de bazin, insa doar in timpul noptii.
Deja sunt un calvar pentru mine noptile si ma tot gandesc cum voi rezista pana la sfarsit.

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Andreea.nsd parca imi amintesc ca tu erai ... Spune-mi te rog ti se pare ca te-ai si latit in solduri? Eu asa am auzit, ca din luna a 7 a incepi sa te latesti si in solduri si mie mi-e groaza ca eu sunt deja destul de lata si o sa am probleme sa-mi gasesc imbracaminte adecvata. Macar de ar veni caldura, sa pot purta rochite, si sa nu-mi mai trebuiasca pantaloni!
Referitor la bebei cuminti, cunosc si eu un singur caz in curand va face un an si e si tare sociabil In rest, stiu acelasi povesti cu colici si nopti nedormite. Oricum, nu trebuie sa ne descurajam. Eu sunt convinsa ca o sa ne descurcam toate.

Elyana, te inteleg! Nici eu nu am nervi la servici, ma oboseste. Si eu vroiam sa lucrez ceva mai mult Sa vedem daca o sa fiu in stare! Si cu picioarele in vezica te inteleg Si eu mai primesc, si cand nu, simp o presiune mare, cred ca sta pe ea si nu mai are loc cand se umple In ficat n-am primit inca

26+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Monik, nu stiu daca neaparat m-am latit in solduri. Adevarul e ca am o pereche de pantaloni de gravi luati prin luna a 3-a si acuma cand stau jos, parca ma strang un pic sub burtica (desi nu-mi sunt mici). Ma cam strangeau si inainte, dar parca acum ma strang ceva mai tare si nu prea-i mai port. Chestia e ca am si luat cateva kg bune... ... mai exact 14, deci poate fi si din cauza asta.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

hello!
ce frig s-a facut...brrrrrrrrrrrr ....nu mai vine primavara...
mai am (cred ) cam 2 luni pana o voi vedea pe bebelina,pe de-o parte abia astept, pe alta parte stiu ca se vanaste la momentul potrivit.seara e greu sa adorm, sambata noapte am facut si eu o insomnie de toata frumusetea.dar duminica a fost ok,am dormit pana la 9, am pregatit micul dejun-la noi e o mini cantina si dureaza ceva, Stefi a dormit de la 11 la 1, am mai stat si eu in pat, apoi la 1 am fost in vizita la niste prieteni, am si mancat la ei, Stefi chiar a fost cumintica si s-a jucat cu ceilalti copii, am stat si noi la masa de vorba.
apoi am fost in kaufland si si-a scos parleala, a alergat prin tot magazinul, dar la casa a inceput sa urle...i-am dat un teddy ,a baut un pic si l-a aruncat pe jos, a facut balta cu teddy...se uitau toti la noi ca la urs...ditamai familionul si maimutica urlatoare...zicea sotul ca vedea pe fetele lor "ce bine ca nu am facut copii"

in fine,cam asa e un copilas la un an si ceva, curios, agitat,imprevizibil...ma intorc la canapeaua mea, e cam tare burtica,dar as vrea sa fac o ciorbica si apoi sa o pun la somn pe stefi.pup toate fetele, sa aveti o saptamana linistita

mamica fericita de 3 printese Maria Teodora 26dec 2001, Maia Andreea 28 nov 2006,Stefania Gabriela 20 nov 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Asa imi povestea si mie o prietena ...si dupa cele 2 sapt de calm si liniste au inceput colicile ... fetita mea n-a avut , a fost asa cuminte mereu ...acum astept sa vad daca e adevarat ca din 2 unul face colici...sper ca sunt doar vorbe din popor!

Citat:
citat din mesajul lui andreea.nsd

Monik, eu eram cea cu durerile. E ciudat, dar eu credeam ca ma doare cand merg mult, dar am obs ca, din contra, atunci cand ma doare, daca merg putin prin casa trece.

Of, am o prietena care a nascut acum 2 saptamani si are o fetita asa cuminte. Nu-i plange, n-are colici, se trezeste doar cand ii da laptic si cand ma suna, prietena mea pare mereu odihnita. Pai din ce-am auzit eu de pe la altii, cu nopti nedormite, colici, urlete, plansete, parca imi vine si mie inima la loc. Sper sa am si eu un bb la fel de ascultator.

31+

Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+

Mergi la inceput