Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor..Vin si eu cu cafeluta mea printre voi..

Acum am reusit sa citesc ce ati mai scris..
Doina, e bine sa stiu ca nu doar eu primesc intrebari de genul..daca am aflat ce e..daca a miscat pana acum..Eu am luat 9 kg..Dar cum sunt peste tot puse, nu se vede ff tare..

Moni, ca si la tine, depinde in ce ma imbrac..de exemplu, geaca mea de iarna incepe usor usor sa ramana mica..si cand o inchid, se muleaza fff bine pe burta..si se vede..altfel..nu prea..

Andreea, si eu stiu de cazuri de copii fara colici si care dorm toata noaptea..inclusiv nepotelul meu..De bebelus, el nu se trezea decat pt tzitzi putin..si apoi dormea pana la 9 dimineata..Mai rau a fost de cumnata care a facut o furia laptelui de toata frumusetea..Dar copilul, extraordinar de cuminte..acum are un an si 2 luni si doarme legat de la 9-10 seara la 9 dimineata...In schimb, stiu si partea opusa..cu baietelul verisoarei..care pana la 3 luni a plans continuu..Nu i-au trecut colicii cu nimic..

Miche, multu de sfaturi!

Elyana, si eu mai am sentimentul asta..ca trece ff repede timpul..Acum ma vad pe forum vb cu voi de alaptat si de cum sa scapam de furia laptelui..

Revin mai tarziu..Va pup!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Ca mi-ati adus aminte de alaptat, am tot vrut sa va zic si uitam , am auzit ca pe la o luna jumate copiii cresc mai repede si e posibil sa nu le mai ajunga lapticul , si mamicile fara experienta pot crede ca nu mai au suficient lapte si renunta la alaptat. Asa ca aveti grija, trebuie pus la san mai des si daca neaparat e nevoie ajutat cu supliment. La noi la spital se da suplimentul cu seringa ca sa nu refuze sanul, acum zic eu ca depinde si de copil.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetele!

Ca tot vorbiram de musafiri, deplasari etc. ....am avut parte de o maaare masa in familion in weekendul asta. E ziua tatalui meu azi si a ales sa serbeze ("asa restrans" dupa el) sambata. "Restrans" asa am fost vreo 13 persoane . Dar mi-a placut tare mult de data asta. Parca nu a fost atat de obositor...doar ca m-am simtit rau de tot sambata seara pentru ca m-am ghiftuit cu verzituri din astea de primavara (ridichii, ceapa verde, rosii si branza) si am facut o mare aciditate la stomac si m-a usturat in capul pieptului de nu mai stiam cu ce "sa sting focul". In fine mi-a trecut a doua zi cu gaviscon.

Normal, cel mai misto a fost ca toate rudele ma intrebau daca "a miscat copilul" iar eu le spuneam ca "da, acum 3-4 luni". Of course, ca se cascau niste ochi cand la mine cand la burtica...si eu le spuneam ca da, intru in 7 luni in curand...toate matusile dupa aceea bineinteles ca isi dadeau cu parerea: ba ca e burta mult prea mica, ba ca nu m-am ingrasat (ca si cand as si avea nevoie sa ma ingras...am eu suficiente kile), ba ca ele la 7 luni erau "duble"...deci in general imi sugerau ca "ceva se intampla" . Nu e in regula ceva cu sarcina.... Nu m-am suparat pentru ca naaaa, sunt si ele in varsta si n-au de unde sa stie ca noi facem si cate doua ecografii pe luna daca e nevoie. Aaaaaa...si cand le spuneam ca la ultima ecografie mi-a zis ca are baietelul deja un kg si un pic, si mai abitir cascau ochii spre burta mea.
Deci m-am distrat pe cinste sa stiti!

Ma pun sa mai citesc din urma ce ati mai "dezbatut".

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna, fetele!
Ce bine ca mai aud si pe la voi ca va luptati cu somnul, tocmai incepusem sa cred ca am eu o problema...
Eu am bagat niste pastravi la cuptor si abia astept sa-i opresc, sa ma pot intinde un pic, in timp ce Ioan probabil o sa alerge in jurul patului, ca el nu doarme Mi-e dor de copii mici care mai si dorm din cand in cand
Carmen, la mine, din doi nici unul nu a avut colici, dar am mai avut si noi cateva nopti cu plansete.
V-am pupat! Somn usor

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Super Oana! Pe asta ma bazez ca-s doar vorbe...mai ales ca se zice ca baieteii sunt mai predispusi la colici decat fetitele...tu ai 2 si fara probleme Asa nopti agitate am mai avut si noi dar rarute, mai o maseluta , o indispozitie de moment , in rest totul ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Hellie, la multi ani tatalui tau.
Si eu am fost aseara la ziua varului meu si a fost asa dragut ca eram singura graviduta de acolo (tot imi vine sa spun ca era numai tineret, desi eram toti de-o seama ) si dupa ce sotul meu a fost luat peste picior de ceilalti baieti ca "las' ca vezi tu dupa ce s-o naste copilul, ca nu mai ai timp de nimic, degeaba zici ca-l lasi pe nu-stiu-unde" etc etc (eu cred ca erau invidiosi, ca sotul meu imi tot mangaia burtica si se vedea pe fata lui ca e mandru ), m-am simtit in centrul atentiei, ca fiecare fata ma intreba cate luni am, daca misca, daca mai mi-e rau, cand nasc, unde nasc...
A fost asa dragut, m-am simtit asa bine.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hellie, la multi ani tatalui tau!

Andreea, cred si eu ca e dragut..Eu ma umflu in pene si daca observa doar cineva burtica..deci, inteleg perfect!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Bine fetelor... pai voi vreti sa luati toti copii cuminti?
Astia care s-au chinuit cu unul... poate vor sa mai respire la al doilea... Eu sper sa se adevereasca aia cu "primul e agitat, al doilea e cuminte". Ehehe... noi sa fim sanatosi.
Se spune ca nu-ti da Dumnezeu mai mult decat poti duce... asteptam sa vedem. Asa n-as mai vrea sa trec prin noptile alea nesfarsite de nesomn...

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hellie, la multi ani tatalui tau.

Andreea, e fain sa te simti in centrul atentiei, s poti vorbi despre sarcina etc :). La noi in grup se fac copii de vre-o 5 ani. Ei l inceput era asa cum spui tu :), apoi dupa vre-o 2 ani, se vorbea mai mult despre bebei decat despre sarcina, si atunci a fost naspa pentru cele gravi, acum este iar un val de gravide :).

Apropo de puseele de crestere, primul este la 3 saptamani, al doilea la 6. Noi pe primul l-am simtit cel mai tare. Aveam sanii goi, goi, eram disperata. Noroc cu mama, care m-a asigurat ca laptele nu dispare de pe o zi pe alta, am tot pus pitica la san, si a doua zi a fost ok.
Am o chestie si despre puseele astea ca sunt de crestere si cerebrale. O sa caut si o sa postez.

Uitasem : azi la monitorizare am vazut prima contractie. spun am vazut, ca de simtit ioc :).

Vicky, Printzesone and BB (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen1985

Ca mi-ati adus aminte de alaptat, am tot vrut sa va zic si uitam , am auzit ca pe la o luna jumate copiii cresc mai repede si e posibil sa nu le mai ajunga lapticul , si mamicile fara experienta pot crede ca nu mai au suficient lapte si renunta la alaptat. Asa ca aveti grija, trebuie pus la san mai des si daca neaparat e nevoie ajutat cu supliment. La noi la spital se da suplimentul cu seringa ca sa nu refuze sanul, acum zic eu ca depinde si de copil.

Asa-i, si eu am citit de aceste perioade de crestere accelerata. Am gasit si un articol, se pare ca se intampla de mai multe ori in primul an de viata.

http://clubulbebelusilor.ro/articol/309/cum-sa-treci-fara-panica-peste-puseele-de-crestere.html

Am tot auzit de mamici care se plangeau ca pe la 3 luni nu mai aveau lapte (inclusiv a mea) si poate de fapt asta se intampla ...

26+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput