Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 5
Madd11ee spune:
O sa am grija la drum, Vio..Am noroc ca e drum destul de bun pana la noi..Doar o mica portiune e mai cu gropi, dar nici aia nu e ingrozitoare..ma bazez pe asta..
Elyana..Tre sa schimbi neaparat nr la panataloni se pare
26+
carmen333 spune:
Buburuza, cred ca depinde la cine te duci. Cumnata a nascut la Elias al 2-lea copil, n-a prea lasat bani ca nu avea, s-a dus prin cineva, dr a trebuit sa plece in concediu exact la termenul ei. Acum, cu toti banii poate tot ar fi plecat. La noua dr, fiind mai tanara, draguta, prin cunostinta etc a dat simbolic dupa. Era multumita in principiu, desi am auzit ca au sistem de 30min alaptare bebe apoi salon separat, si eu nu ma bag. Da, si a nascut exact in ziua termenului, ambii copii.
Madd11ee spune:
Buna dimineata..Se pare ca sunt singura matinala Eu acum imi pregatesc cafeluta..cu muult lapte..
In Bucuresti pare ca va fi frumos astazi..Poate o sa ies la o plimbare mai incolo..
Va pup si aveti grija de voi!
26+
flafi spune:
Ma ingrijoreaza ideile voastre de plecat in luna a 8a atata la drum. Nu uitati cadeclansarea prematura a nasterii e direct corelata cu efortul, poateca pe voi personal nu va deranjeaza zgaltaitul masinii/ trenului, oboseala, dar pe copil s-ar putea sa il deranjeze.
33+ cu Vlad Alexandru
VIOIKA76 spune:
Neata !
Si eu vin langa voi dar la un ceai ,cafea nu servesc.
Flafi asa eram si eu la primele sarcini ,nu am avut toata sarcina nici o durere si aveam energie ,m-as fi dus sa ma plimb peste tot ,acum cu atatea dureri nu mai am curaj,cred ca imbatranesc si organismul nu mai face fata la stresul din sarcina.
Intr-adevar pe noi nu ne deranjeaza zgaltaiturile masinii dar pe bebe s-ar putea.Acum daca sunt patita de la sarcina cu D ,nu mai fac pe viteaza.
Apropo de asta ,ieri daca m-am simtit bine ,am zis sa dau si eu un pic cu aspiratorul si cu mopul in bucatarie si pe hol, seara am avut contractii si am bagat supozitor cu uscosin si no-spa(toata noaptea nu s-au oprit),m-a certat sotul si m-a pus sa jur ca nu mai fac asa ceva pana la 39 saptamani.
O zi buna !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
fluturashhh spune:
Mneata fetelor.Referitor la plecat de acasa, eu am zis pas din octombrie la plimbari.Mi-a fost teama de frig,sa nu racesc, pt ca la soacra-mea in casa e un ger...Acum sotul zicea sa mergem acum prin martie-aprilie, dar iar a innebunit soacra-mea si a facut scandal, deci nu ma mai duc
c
+27 Ingrid Maria
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]
duduta190578 spune:
Neata fetelor,si eu am trebaluit ieri prin casa,catot am avut fata la mama.Eu am dat cu aspiratorul stand in genunchi,si vad ca nu am avut probleme,in schimb seara am dureri mari de sold.
Sa aveti o zi frumoasa!
31+
Iris1211 spune:
'Neata!
Am venit si eu la cafea si m-am minunat ce repede ati umplut 5 pagini.
Multumim de capitolul nou si sa fie doar cu vesti bune. Noi o sa intram in luna a8-a in acest capitol.
Ii dau dreptate lui Flafi in legaturile cu dorintele voastre de a calatori, dar, pana la urma, fiecare face cum considera ca e mai bine.
Vio si eu ma gandeam mai inainte sa ma apuc de dat cu aspiratorul prin casa pana ajunge sotul de la servici, dar cand am citit ca ai patit tu, m-am hotarat sa zic pas.
Am citit pe net ca din saptamana 32 miscarile bebelului nu se vor mai simti atat de puternic/intens pe motiv de lipsa de loc. Asa e fetelor cu burticile mai mari?
Pupici.
happy 31 + cu Anda-Ioana
Madd11ee spune:
Mda..E periculos, trebuie sa recunosc..Sa plec in luna a 8-a..O sa ma mai gandesc la asta..clar..
Cred ca o sa vorbesc si cu dr referitor la asta..sa vedem ce zice si el..Daca dr meu, care e ff relaxat de felul lui, nu imi da ok-ul sa plec la atata drum in luna 8-a, claar nu plec..
Eu am inceput sa simt niste suturi super strong..Am impresia ca face roata in burta uneori..de fapt, poate chiar asta face, incearca sa se puna pe pozitie Bine ca nu ma trezeste noaptea inca..
Am aflat si vestea cea buna..pe 1 aprilie ne mutam..Marti vom semna contractul de vanzare cumparare..iar dupa vompune pe cineva sa faca o curatenie generala si gata.. Acum trebuie sa ne uitam de canapea..si de o masina de spalat cu uscator..Nu avem balcon din pacate..Si nici nu ne place sa vedem in permanenta haine la uscat..Daca imi puteti recomanda un model ar fi perfect..
Un drum practic va mai trebui sa fac pe meleaguri oltenesti..Va trebui sa imi selectez lucrusoarele si sa le aduc la Buc..acum, cat inca nu e greu..
27+
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 'Neata! Am venit si eu la cafea si m-am minunat ce repede ati umplut 5 pagini. Multumim de capitolul nou si sa fie doar cu vesti bune. Noi o sa intram in luna a8-a in acest capitol. Ii dau dreptate lui Flafi in legaturile cu dorintele voastre de a calatori, dar, pana la urma, fiecare face cum considera ca e mai bine. Vio si eu ma gandeam mai inainte sa ma apuc de dat cu aspiratorul prin casa pana ajunge sotul de la servici, dar cand am citit ca ai patit tu, m-am hotarat sa zic pas. Am citit pe net ca din saptamana 32 miscarile bebelului nu se vor mai simti atat de puternic/intens pe motiv de lipsa de loc. Asa e fetelor cu burticile mai mari? Pupici. happy 31 + cu Anda-Ioana |
Neata!
Iris, eu simt mai puternic si mai des miscarile. Face niste valuri de raman masca, deci cred ca mai are loc inca.
Raluca
S 34+ Miruna-Maria