Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 4
VIOIKA76 spune:
Chicu chiar ca ai curaj sa pleci la drum asa lung !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
chicu09 spune:
Avion?Nu, nu ma primesc . Mergem cu masina,dar facem si pauza. Nu vreau sa nasc in Romania, nu dupa ce am vazut cum e aici .
VIOIKA76 spune:
Pai cu masina atata drum mi se pare mult si cam riscant ,dar asta e doar parerea mea ,tu faci cum crezi tu ca e bine.Eu iti urez multa bafta sa ajungeti cu bine in Ro si apoi inapoi acasa.Stati mult in tara ?
si acum33+Eduard-Mihai
carmen333 spune:
Eu i-am anuntat pe ai mei ca nu mai pot calatori si daca vor sa ma vada, sunt bineveniti pe la mine. Ca tot am nevoie de ajutor. La capitolul asta, pana si tata s-a oferit sa ma ajute, si ii reuseste-cand vrea el- o friptura.. de zile mari!!
Pfai, azi m-a luat una de burta si mi-a zis: vaai, ce cauti pe aici?(la serviciu). Si am intrebat ca tembela pe colege daca e chiar asa de rau, iar raspunsul mi-a picat in crestet: mai, zici ca acusi nasti!! Burta mare loveste din nou! Sau cum sa faci fata tembelilor. Ii ignori si gata.
Bebe misca iar ca de obicei, chiar nu stiu ce a avut atunci.
Vio, sunt curioasa, aveai contractii dese, ceva prevestitor ca n-ai ajunge la termen? Pana la urma, D avea greutate mare, poate nu mai avea loc oricum.
Fluturash, am auzit ca ai nastere usoara, daca sunt contractii. Doar sa stea la caldurica, sa mai astepte.
Eu am observat ca daca pic in ingrijorari si stres, apar contractii palpabile. Acum mi-am mai revenit, si ma simt mult mai bine.
VIOIKA76 spune:
Carmen nu aveam nimic ,ma simteam super ,nu am avut nici o durere toata sarcina(spre deosebire de sarcina de acum) si cu 2 zile inainte am fost la gineco care mi-a spus ca pana in ianuarie nu nasc si ce spui ,ca eu nu am apucat nici craciunul .
D a fost mare (3.500) dar cred ca se facea si mai mare ca Ana a avut 4.200 ,deci eu zic ca nu era gata si ca drumul meu in graba l-a scos afara.
si acum33+Eduard-Mihai
Madd11ee spune:
Doamne..chiar ascultam la stiri cazului copilului nascut viu la 26 de sapt..dar declarat mort si pus in congelator de o asistenta care nu avea chef de facut ceva..La Valcea..Doamneee Mai bine nu ma mai uit deloc la stiri..
Pff..ma pune pe ganduri..
Chicu, ai totusi grija..e drum ff lung cu masina..
Vio..m-ai speriat putin..
Carmen, nu lua in seama comentariile..nu-si au rostul..dar tot timpul se gaseste cate un destept care sa zica cate ceva..
26+
Elyana spune:
Mi s-a indeplinit dorinta, am ajuns in pat!! si mai e si weekend! Lenevealaaa
Carmen, chiar ma gandeam la tine si la bb ma bucur ca si-a reluat activitatea. La mine tot lenes baiatul din dreapta, parca a miscat ceva la pranz dar nu-mi dau seama daca a fost de voie sau l-a impins celalalt :)) si-o fi gasit pozitie si nu vrea deranj
Oricum, la ora asta, le dau portia de Mozart si somn
Mi-au plesnit pantalonii cand m-am bagat in pat cred ca incep sa se resimta cele 12-13kg :))
26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
VIOIKA76 spune:
Madd nu vreau sa te sperii doar sa ai un pic de grija cu drumurile ,daca nu sunt necesare mai bine zici pas iar daca tot pleci ,sa ocoliti drumurile cu denivelari ,cea ce este cam greu la noi in tara.Ah si pauze dese si condus cu viteza mica.
si acum33+Eduard-Mihai
VIOIKA76 spune:
Elyana si celelalte burtici :leneveala placuta ! Ne ajuta si vremea acum .
si acum33+Eduard-Mihai
Bubu_ruza spune:
Salutare burtici!
Multumesc fetelor pentru incurajari si sfaturi. Cateva zile am fost foarte stresata insa am tot studiat pe net si eu si sotul iar acum m-am mai calmat. Asa cum spuneati si voi, cu putin regim si miscare o sa fie totul OK. Pentru bb facem orice
Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco
De Paste o sa merg la socrii care stau la o strada de mine iar seara o sa-i vizitam pe ai mei care stau la 5-10 min de mers cu masina. Restul.... passs. Nu ma risc sa plec mai ales ca eu , in caz de ceva, am de mers 60 Km Ploiesti-Bucuresti
Apropo, care poate sa-mi dea cateva pareri/informatii despre Elias si CF2? La cat mai ajunge o nastere, in principiu naturala?
Am fugit la sora mea sa-mi vad nepotica de 1 an si 8 luni ca nu am vazut-o de cateva zile si-mi este dor de ea.
Va dulce si aveti grija de voi si de bebei.
Corina,
31+ cu