Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 17
Kabecka spune:
'Neata!
Azi am ramas acasa, cod portocaliustiti voi..
Nu e chiar asa rau, dar daca tot au inchis si gradinitele am stat cu R acasa.
Sincer, parca nici nu m-as fi avantat pe jos pe asa o vreme.
Flafi, ti-l trimit pe Radu la o bulgareala ca de cand s-a trezit ma bate la cap sa iesim afara si ma tot intreaba daca vine Mos Cracin.
Irinuka, ma bucur ca esti optimista, asa gandesc si eu. Ai grija de tine si o sa fie bine
Nici eu nu ma prea pot odihni, daca nu sunt la munca, sunt acasa unde chiar nu pot sta pt ca sunt solicitata non stop...
Simcri cred ca e "disparuta" pe motiv de vreme urata, am vazut ca peste tot prin Europa a venit iarna....O asteptam cu vesti!
Haideti la cafeluta!
andreea.nsd spune:
Neata, dragelor.
Vin si eu la cafeluta si la bulgareala. In Ploiesti ninge bine.
Ieri s-a vorbit asa mult de alaptare, incat azi-noapte am visat ca nascusem si alaptam. . Mamaaa, aveam la lapte... Sper sa am si cand o fi vremea.
31+
Elyana spune:
Neata!
Kabecka m-a amuzat feciorul tau cu Mos Craciun :D dar baiatul are dreptate... toate semnele indica apropierea Craciunului, nicidecum a Pastelui
Am visat-o pe Crina ca nascuse un baiat super dulce, numai ca era deja maricel pe la 4-5 ani si statea pe canapea, dar cu capul in jos ca in burtica
raluca ce bine de tine ca termini cu muncile
Irinuka pe mine m-au butonat la vezica ieri de ma duceam la baie din ora in ora pt 3 picaturi, astazi cam ustura cred ca m-am pricopsit cu vechea mea infectie o sa beau multa apa si sa vad daca trece
Partea proasta e ca azi am programare la eco si e fix in Centrul Vechi clinica, nu am sperante sa pot ajunge cu masina fiindca sigur nu gasesc loc de parcare, o las la munca si o sa iau un taxi. Sper sa nu fie ocupate toate masinile
26+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
duduta190578 spune:
Buna dimineata mamici,iarna in buna regula si la Onesti!
La mine de aseara misca continuu bebe,imi da impresia ca acus iese,sper sa nu fie cazul!
32+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Flafi am si eu doi copii dornici de bulgareala.
Irinuka eu cred ca cireseii nostrii vor iesi cand va veni cu adevarat primavara.Ia no-spa si pe cat poti sa stai(stiu ca nu te lasa Patrick) ,incearca sa stai cat mai mult jos.Mai ai un pic pana ajungi la 36 sap si apoi e mult mai bine pt bebe.
Kabecka tare scump a fost baiatul tau ! Asa si D ma batut la cap sa-l dau afara la zapada ,de cand s-a trezit ,abia a stat sa-si bea ceaiul si l-am imbracat sa-l duca sotul la gradi ,la noi nu s-au inchis gradinitele.
Elyana sa ajungi cu bine la clinica si sa primesti numai vesti bune !
Carmen fugi repede la control sa verifici ce-i cu contractiile si secretia ciudata !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
crina27 spune:
Buna dimi!
Elyana, m-a amuzat tare visul tau :)))ieri a fost asa de activ bebe, incat credeam ca o sa iasa :d.
Fetele cu contractii- pastrati-va cireseii in burtici ca ink nu a plecat iarna :(
Noi suntem bine, in afara de groaznicele arsuri pe care nu stiu cu ce sa le mai potolesc si de oboseala care e mereu prezenta .
Sa ma imbracati bine, sa nu raciti, beti ceaiuri si consumati multe fructe. :)Acum 2 zile l-am simtit si eu pe bebe f jos, dar m-am intins pe canapea, am adormit si si-a revenit . cred k e de la oboseala.Nu stiu dak la voi se intampla, dar noptile sunt un chin- nu gasesc nicio pozitie, iar dimineata ...ma simt de parca am alergat o zi intreaga :(
Nu ma mai intind, va si va urez sa aveti o zi cu primavara in suflet
29+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Hellie spune:
'Neatza fetelor!
Ma inscriu si eu la bulgareala virtuala.
Chiar ma gandeam de dimineata,ca iarna viitoare (nu ca acum ar fi iarna...dar ninge) nu o sa mai fiu nevoita sa plec de acasa pe ninsoare; o sa stau cu cireselul meu si o sa ne uitam pe geam cum se chinuie altii cu curatatul masinii etc. .
27+
Iris1211 spune:
Buna dimineata!
Am sosit si noi la cafea.
Am sa insir pe aici ce-mi aduc aminte ca am citit si sper sa nu se supere cele pe care le voi omite:
- Hellie - sa-ti traiasca tatal si sa fie sanatos!
- Fluturash - melodia de pe filmuletul tau m-a facut sa dau apa la soricei. Mi-a placut mult. Felicitari pentru 7 luni!
- Fain mopul pentru bebe, chiar m-a amuzat. Mai erau intr-un timp pe la Kaufland niste papuci de casa care aratau la fel si aveau aceeasi utilitate.
- Irinuka - mare grija si mult repaus. Ieri am exeprimentat si eu burta tare toata ziua si chiar un fel de durere surda, dar am si bucatarit de ziceai ca vine foametea. Azi vreau sa ma relaxez si sa ma apuc de pregatit bagajul de spital, ca mereu ziceam ca trebuie sa fie gata la 7 luni si uite ca am intrat in 8 luni si nu am facut nimic.
- Raluca1109 - ma bucur ca intri si tu in prenatal. Ma iau emotiile cand ma gandesc cum intram pe rand in prenatal si apoi o sa auzim de ciresele coapte tot asa pe rand.
- Carmen333 - multa sanatate si tie si te asteptam cu vesti bune de la dr.
- Si la noi ninge binisor, ceea ce ma indispune, dar ce putem face??
- Apropo' de alaptare, eu ma tot uit zilnic la sfarcurile mele daca apare ceva si nimic :(. Sper ca nu voi fi singura fara colostru inainte de nastere, ca asta m-ar panica tare.
- Hellie - buna asta ca o sa stam in casa si o sa ne amuzam de cei ce trebuia sa stea in frig sa dara geamurile masinii.
Va pupam si mai vb.
Happy 32 + cu Anda-Ioana
paulinio spune:
Hellie, mai mult sau mai putin... sau scoti copilul sa stea cu nasul in zapada. Al meu la un an mergea de-a busilea prin zapada. Bine, el e mereu cu iesitul afara.
Acum e la gradi... diseara cand il iau sigur vom avea discutii despre ce anotimp e acum :). Saptamana trecuta au plantat in ghivece bulbi de flori... saptamana asta ne bulgarim!
Altfel, sunt pe baricade la serviciu... desi nu-mi sta mintea la lucru...
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 32+