Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimi fetelor si Ho HO Ho

mergem si noi la bulgareala

Cireseii sa stea cumintei la caldurica

Noi suntem bine, adica eu le avem pe toate cele normale somn prost cred ca am facut 10 pipi azi noapte imi era frig si nu reuseam sa ma incalzesc. Vise urate cu bebe dureri pe ici pe colo, arsuri etc.

Eu sunt pe ultima suta de merti la servici, de luni in co m-am saturat sa ma intrebe toata lumea dc nu cumva o sa plictisesc acasa... oh doamne cine se plictiseste facand lucruri doar pt el si pt viata personala ma rog ...

Dragelor va pup, stati la caldurica aveti grija de voi si ciresei

28 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Paulinio, pai n-am zis ca nu-l scot afara pe copil...ziceam doar ca dimineata o sa privim "chinul" altora...si dupa ce pleaca toti pe la serviciu si au facut urme in zapada, coboram si noi.
Ehhhh...dar mai e pana atunci...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna fetelor,

Intru si eu repede repejor sa va salut, zilele astea a fost un pic nebunie, ne-am apucat de renovari, sa zugravim in casa si sa facem camera lui bebe, dintr-o camera mare sa facem una mai mica si un birou, asa ca pauza de net acasa, am deconectat tot.
La munca e nebunie, nu stiu daca mai rezist psihic pana in mai, ma cam cert cu cei de la colegiul medicilor pe tema garzilor, dar cum lor li-se pare normal sa plec la 2 noaptea cu bebe in masina nu cred ca am vreo sansa sa ma scuteasca de garzi.
Sper ca toata lumea e bine, nu am apucat sa citesc nimic din urma. Bebe ieri a fost un virmisor, absolut toata ziua s-a miscat, nu stiu daca il deranjeaza ceva, dar n-a avut o clipa de ragaz, si vad ca acum iar a inceput.
Nu stiu daca mai resuesc sa intru in urmatoarea perioada, aveti grija cu iarna, la mine ploua sper sa nu mai revina ninsoarea.
Pupici la burtici, ciresei si ciresici sa stati la caldurica, inca nu e timpul cireselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Fetele care v-ati cumparat deja sutiene de alaptat - le-ati cumparat de la H&M?
Ce considerati ca e mai bun sutienul sau bustiera?

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Iris, mi-am cumparat eu un sutien de alaptat de la H&M, dar cred ca se vede lipsa mea de experienta pentru ca dupa ce am probat vreo 5 mi-am luat unul si nici ala nu e bun, in sensul ca are niste sarme laterale (sau nu stiu ce sunt alea, cum sa le zic) care ma deranjeaza ingrozitor cand il port. Cred ca ori nu m-am priceput eu cum sa-l aleg, ori modelul respectiv nu e o alegere ideala.
Numarul pe care l-am luat e bun, am probat si toate cupele si mi s-a parut ok pe moment.
Oricum, o sa mai caut, dupa ce mai citesc si eu sugestii.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

[quote]citat din mesajul lui andreea.nsd

Iris, mi-am cumparat eu un sutien de alaptat de la H&M, dar cred ca se vede lipsa mea de experienta pentru ca dupa ce am probat vreo 5 mi-am luat unul si nici ala nu e bun, in sensul ca are niste sarme laterale (sau nu stiu ce sunt alea, cum sa le zic) care ma deranjeaza ingrozitor cand il port. Cred ca ori nu m-am priceput eu cum sa-l aleg, ori modelul respectiv nu e o alegere ideala.
Numarul pe care l-am luat e bun, am probat si toate cupele si mi s-a parut ok pe moment.

31+

Pot sa te intreb care din cele de mai jos l-ai ales?

http://www.hm.com/ro/product/95546?article=95546-A

sau

http://www.hm.com/ro/product/00954?article=00954-A?

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Iris, eu data trecuta m-am descurcat mai bine cu bustierele. Sutienul ma enerva, poate nici nu l-am avut pe cel mai ok..

Acum tot bustiere mi-as lua, nu prea stiu de unde ca la h&m nu am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Fetele care v-ati cumparat deja sutiene de alaptat - le-ati cumparat de la H&M?
Ce considerati ca e mai bun sutienul sau bustiera?

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Eu mi-am cuparat de la Cora primul l-am luat cred ca prea mic asa ca urmatorul l-am luat mai mare adica 90C ( mentinez ca eu purtam inainte de bebe 80 B)

Bustiera eu nu am probabt pana acum, dar as merge si eu la H&M

29 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

[quote]citat din mesajul lui andreea.nsd

31+

Pot sa te intreb care din cele de mai jos l-ai ales?

http://www.hm.com/ro/product/95546?article=95546-A

sau

http://www.hm.com/ro/product/00954?article=00954-A?

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Hmm... al doilea link nu mi se deschidea, dar cred ca am gasit modelul la care te referi.
Sutienul pe care l-am luat nu e niciunul din cele 2 linkuri, dar seamana cu primul model (unde sunt 2 sutiene: alb si negru). Al meu eu e gri si are volanasul de sus cu putin alb. Pe site am vazut ca alea 2 costa 90 de lei, eu am dat 60 (l-am luat din magazin).

Kabecka, sunt destul de "pitite" sutienele la h&m (sau cel putin asa sunt in ploiesti). Sunt puse printre tricouri, inghesuite. Eu le-am vazut intamplator si am zis sa-mi cumpar fiindca simteam nevoia de un sutien mai lejer. Din pacate, dupa cum spuneam, nu m-am impacat cu el, asa ca si eu tot pe bustiera am trecut.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna fetele!

La noi iara ninge! Nu mai suport Vorba lui Hellie, de abia astept sa fiu cu asta mica la caldurica si sa-i las pe altii sa se chinuie sa ajunga la servici! Groaznic sa circuli cu firobuzul la ora la care plec eu de acasa! E plin ochi, azi dimineata imi venea sa-l las dracu sa plece si sa-l astept pe urmatorul, dar pana la urma m-am incumetat ...

Irinuka, Simcri - sa aveti grija de voi!

Raluca1109, Cita_ralu - ma bucur ca v-ati luat concediu (prenatal, respectiv CO) Si eu ma gandeam ca o sa ma plictisesc acasa, dar acum parca asa cu nerabdare astept! Cel putin acasa nu cred ca ne enervam cu toate prostiile.

Eu am lucrat ieri de mi-or sarit capacele. Cine ma aude cred ca rade, probabil nu pare asa de obositor sa stai toata ziua la telefon ... Am sunat vreo 50 de clienti ieri si mai am si pentru azi, dar azi o iau mai incet, nu ma interesaeza! Ieri am avut la un momentadat o senzatie tare ciudata in timp ce vb la tel : transpirasem, respiram mai greu si nu mi-am dat seama daca misca cea mica sau pur si simplu imi simteam pulsul in burtica! Bine inteles ca am plecat de la servici cu dureri la inghinali si dureri de noada.
Am ajuns acasa, am facut baita, am mancat m-am uitat putin la un serial si in pat cu mine, n-am mai fost buna de nimic. Pe la 11 fara ceva cred ca dormeam.

Sper ca azi sa avem toate o zi mai buna! Va pup

26+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput