Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Salutare dragelor.Noi de astazi suntem in luna a7a :).Azi noapte mi-am visat bebetina, ca o tineam in brate :)) Suntem nerabdatori si eu si tati.Sambata seara era bebete agitata si l-am rugat pe tati sa puna mana caci se linisteste cand pune el mana .In 2 minute tati adormise si ea se juca de zor .
Apropo de filmulete eu m-am indragostit de asta

http://www.youtube.com/watch?v=QqLOX-yTb3c
O zi buna si o saptamana usoara

+28 Ingrid Maria

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Clar Elyanna e cea mai avantajata la faza cu mopul! Le da drumul la amandoi pe teren...luna lasa in urma lor

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Clar Elyanna e cea mai avantajata la faza cu mopul! Le da drumul la amandoi pe teren...luna lasa in urma lor

27+

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Hellie -la multi ani tatalui tau.

Utile costumasele

34+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna seara !
Ce mai fac burticile ? Sper ca bine .
Mopul ala pt bebe il vreau si eu ,ma gandesc ca poate asa scap de angajat femeie pt curatenie ,hahaha . Poate se fabrica si in masuri mai mari ,pt ceilalti doi si uite asa am scapat de o munca.
Hellie sa-ti traiasca tatal ,sa fie sanatos !
Astazi am facut efectiv primele achizitii pt bebe ,am luat o protectie impermeabila pt saltea si am luat si un set de hainute de corp sa le pregatesc si sa le pun in raft sa fie pregatite sa stie sotul de ele.Am primit si ofertele de la noii furnizori si in curand voi achizitiona si ce mai e pe lista.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata la amiaza!
Scriu si eu repede ca mi se trezeste puiul curand.
Vad ca ne plangem toate de diverse dureri specifice sarcinii... zicea bine cine zicea ca sa ne bucuram in trimestrul 2... acum au cam inceput - incet dar sigur la fiecare.

Eu de 3 zile ma rog de bebe din burtica sa mai stea la caldurica, sa nu se grabeasca chiar asa. Am contractii nedureroase foarte dese si ma simt rau. Daca am ajuns eu sa caut No-Spaul si sa apelez la el zilnic, zic ca e grav dar mi-e frica totusi ca e prea devreme sa ma apuce nascutul acum. Fiecare zi trecuta o consider o victorie mai nou.

O dau absenta pe Simcri de cateva zile - pe unde umblii, esti bine?

Referitor la colici... Patrick a avut, dar doar ziua dupa cum zicea si Vicki. Noaptea intotdeauna la noi a fost ok - s-a trezit pentru a manca, dar in secunda 2 adormea dupa ce-si facea plinul. Ziua era intr-adevar greu de nu mai stiam cu ce si cum sa-l linistim!

\Copii cuminti si babe frumoase eu nu prea am vazut si

Eu n-am stiut de aceste "pusee de crestere" si am fost la un pas de a pica in plasa cu "nu mai am lapte, hai sa-i dam lapte praf".
Sotul zicea si el ca de-aia plange copilul, ca se vede ca-i e foame. Mama imi povestea ca si cu mine a patit la fel si ca mi-a dat LP si gata toate s-au rezolvat (bineinteles ca a incetat sa-mi mai dea LM).
Am avut mare noroc cu mamicile din odiseea lui P care mi-au explicat ca sa nu ma grabesc cu LP ca laptele nu dispare asa de pe-o zi pe alta si ca e doar o perioada.
Si au avut dreptate si o sa le multumesc probabil toata viata, ca asa l-am alaptat pe P 1.6 luni!
Eu nu am avut niciodata standarde fixe "vreau macar X luni, dar nu mai mult de...". Am zis ca atat cat o fi e binevenit si ca n-o sa fac o tragedie nici daca nu pot nici daca o mai lungesc.

O saptamana minunata sa avem!

P.S. La multi ani tata de Hellie!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Multumesc, dragi fete pentru urari! Daca ar stii tata cate gagici misto ii ureaza la multi ani...hihihi...ce bine i-ar mai parea. Mai ales ca a facut doar 52 de ani...deci e in "putere" inca .

Irinuka, si eu sper ca bb2 al tau sa stea la caldurica, mai ales ca uite ca s-a intors iarna se pare. Iti tinem pumnii sa stea acolo pana la 37 minim.
Nu te duci pe la medic, poate iti zice ceva de injectiile aleade maturare a plamanilor?!

Si eu o dau pe Simcri disparuta...si sper sa apara cu vesti bune.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna!

La multi ani, Hellie, pentru tatal tau!

Numar zilele pana la concediu: AMR 2 zile si gata, acasa.
Am punctat pe lista: gasirea medicului pediatru care sa vina acasa (mi l-a recomandat o colega de serviciu si e de la policlinica unde sunt inscrisa si de unde e si medicul de familie). Mai ramane sa il contactez sa ma anunt, dar mai astept.

Raluca

S 35+ Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna, m-am distrat grozav, imi amintesc cum povesteam eu despre imaginea cu copilul-mop cuiva acum cateva luni si la sfarsit in loc sa rada, a facut o grimasa, de ma si vedea punand copilul la treaba
Am notat cantecul- e la favorite, imi plac mult si versurile, melodia e grozava.
Eu iar m-am speriat azi, am avut contractii pe drum, de la serviciu m-am oprit sa iau paine si branza, ca in rest pe bune ca aveam de toate acasa, nu stiu ce mi-a trebuit. Si am simtit ca ma umezesc brusc- m-am temul ca s-a rupt APA. Au fost 4 contractii mari intr-o ora cu secretie apoasa clara nu foarte mare, una din contractii a fost dureroasa apoi s-a oprit totul. Asa ca iar la control, iar examen col!!! As vrea sa fac si eu greva de controale.
Fluturash, sa stati cuminti si linistiti in continuare! Felicitari pentru 7 luni!
Irinuka, dr ce zice? Poate e doar o perioada prin care treci, la mine, dupa 10 zile de stat linistita si cu tratament, data trecuta, mi-am revenit foarte bine.
31sapt- maine 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu sunt optimista si vreau sa cred ca totul va fi bine si ca bebe nu se grabeste, de-aia nici nu fac nimic.
Nu-mi permit luxul de a sta "mai linistita" ca puiul meu e normal sa vrea afara, mancarea zilnica care o fac plus ceva curatenie.
E o perioada grea ca sotul, mama si soacra muncesc si trag tare sa termine de renovat casa ca sa ne mutam asa ca ajutoare nu am deloc.

Ideea e ca il simt f jos, si mai sta cumva si pe vezica mea - asa cum povesteati si voi de merg chiar ca o rata.
La P n-am simtit asa si am lucrat si la el pana in ultima zi (munca de teren adica ca asa-mi e meseria), dar e adevarat si ca nu se compara. E mult mai solicitant un copil.

Joi fac 35 de saptamani... cum ma apropii de 36 sincer ma simt mai "in siguranta" stiind ca am mai nascut odata atunci si totul a fost bine!

Noapte buna (pe cat se poate ca stiu si eu cum e si de-asta)!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 34+

Mergi la inceput