Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
Delia_Rodica spune:
Adriana, ai realizat lucruri tare dragalase. Dar copilul e o minunatie, acu vazand cat era de mic, abia astept sa-mi tin si eu bebelul in brate, iar nu mai am rabdare
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Voi aveti calduri, mie azi imi este fffffffffff frig, cred ca de la vremea asta mohorata mi se trage. Cand vad cum bate vantul, mi se zburleste parul pe mine
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
amaliaro spune:
Fetelor eu de cand sunt gravida nu mai pot tricota nu ma pot concentra sub nici o forma
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
doxy spune:
Adriana, tare dragute hainutele si nu mai zic de bebe!
Amalia, eu nu ma pot aduna sa citesc. Ca tot intreba Ama parca de concentrarea de la birou. Singurul lucru la care ma concentrez e forumul. Sunt prea relaxata desi tare vreau sa ma apuc de citit. Sper ca atunci cand ies in concediu, pana vine bebe sa pot sa ma adun si sa reiau lecturile.
Eu am cusut candva goblen. Am 4 capodopere, nu prea stiu ce sa fac cu ele, ca atat am muncit la ele de m-am simtit obligata sa le inramez si sa le pun pe pereti, desi nu prea imi place stilul.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
doxy spune:
Fetelor, am vazut si eu pozele! Nu am decat cuvinte de lauda!
doxy spune:
Eu trebuie sa fac curat astazi si nu stiu cum sa procedez. Ma cam deranjeaza burta, dar nici pe sot nu-l pot lasa sa faca singur. Maine am musafiri si duminica alti musafiri. Chiar si fara musafiri deja se impune sa fac curatenie ca n-am mai facut de ceva vreme...
betty200 spune:
Salut fetelor!
uite reteta de praji cu mere:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/placinta_cu_mere-141/
Necesar:
- 1 kg mere
- 3 oua
- o cana de lapte
- o cana zahar (aceeasi masura cu laptele)
- 100 ml de ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 pilc zahar vanilat
- scortisoara
- faina
Preparare:
Se dau merele prin razatoare si se pun la calit cu zahat si scortisoara, la foc potrivit sa nu se arda zaharul. Intre timp se bat ouale cu cana de zahar pana se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si laptele, praful de copt (nestins), zaharul vanilat si faina cat sa fie mai groasa compozitia decat o smantana grasa. Dupa ce s-au calit merele se lasa sa se raceasca (tipp : puneti cratita cu merele calite intr-una mai mare cu apa rece! ) Se unge tava cu putin ulei si se tapeaza cu faina. Se pune 3/4 din compozitie in tava se adauga merele calite si se toarna restul de compozitie peste mere. Chiar daca nu acopera in intregime merele nu e nici o nenorocire ca se va umfla primul strat de compozitie si va cuprinde merele! Smile Se lasa la cuptorul incins la 180 grade cca 40 minute! E gata cand e rumena deasupra!
23+
bebitza
Ele spune:
Stefana arati super!!!! Esti o finuta si o slabuta.
Oxana si eu ca tine, as citi doar forumul, in rest nimic.
Am de facut rapoarte si exceluri dar mai asteapta apana luni.
Cand intrati in prenatal?
De fapt intrebare general valabila? cand intrati in prenatal?
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
yvyana spune:
Am vazut si eu pozele noi cu burticutze, toate una si una
Bobitza burtica ta e foarte bine conturata si rotunjoara parca iti vine sa o mangai tot timpul
Olimp si burtica ta ce-a mai dospit
Adriana ai o burtica micuta si finuta pentru S22, la fel si Stefana!
Ele nici burtica ta nu mi se pare mare, iar falci nu vad!
Ama nu stiu unde sint kg ca in plus eu vad doar o burtica frumoasa si rotunda!
Acum vreau si eu sa mai puna Paula poze sa am termen de comparatie!
Deci Paulaaa, vreau sa vad burtica ta!!!
Happy Mom si S24+