Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
hadrianae spune:
Stefana, ce burtica draguta si finuta ai!
Sweety, am mai tricotat si eu intr-o vreme. Am invatat cand eram mica si dupa aia, la un moment dat am avut o colega care facea niste minunatii si m-a prins si pe mine microbul. E usor si frumos. Bine, pe langa ce face Amalia...
Gasesti pe net instructiuni cu duiumul, daca n-ai pe cineva langa tine sa-ti arate. Inainte sa-l nasc pe Alexandru i-am facut un pulovaras si caciulita, cu care l-am scos din spital. Eram foarte mandra de ele: https://picasaweb.google.com/hadrianae/Alexandru?authkey=Gv1sRgCNXNgdfNzteFqwE#5665585928793055954
Modelul l-am luat de pe net si cum nu stiam ceva, cautam si invatam.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+
Poze
Delia_Rodica spune:
Diana, ai dreptate. Am prietene in jurul meu care au ramas insarcinate dupa lungi incercari, sau prietene care inca incearca, ma simt prost sa raspund la intrebarea care mi se pune, daca ne-am chinui...pt ca si la noi a fost din prima, a fost fffff usor si sunt recunoscatoare pt asta.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
delia_timpau spune:
Stefana te asigur ca a ta e mai finutza. Noi am mai crescut intre timp. Neaparat tb sa mai fac niste poze!
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
delia_timpau spune:
Vai Adriana ce dragute sunt!! Imi place la nebunie combinatia de culori!
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 neata, savurez un capuccino caci cu vremea de kko nu am chef de nimic. spre dimineata am dormit profund si am visat ca a plecat fiica-mea de 3 ani, singura la gradinita si cand am deschis ochii si am vazut ca nu e langa mine mi-a sarit inima din piept :)))) dar ea era treaza de mult si cu chef de joaca cu tat-su Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) 23+ minune mica |
Eu am adormit ieri pe la 1 si m-am trezit transpirata toata pe la 4; visam ca am uitat sa-mi iau picea de la gradi si o lasasera sa plece singura acasa si a mea n-are decat 2 ani; am sarit ca arsa din pat si m-am calmat cand am vazut ca nu e decat 4
Happy Mom si S24+
stefana0909 spune:
Fetelor, ce va invidiez ca stiti sa tricotati si crosetati! Eu sunt antitalent. Daca ma pui sa schimb becuri sau sa repar un stecher sau o priza, rezolv imediat!
Mie imi face mama cipici si imi plac foarte mult, dar nu as avea rabdare sa fac asta!
Adriana, si combinatia de culori e superba!
18+ "Bubu"
hadrianae spune:
Si noi ne-am chinuit vreo doi ani la prima sarcina. E adevarat ca atunci cand locuiesti in tari diferite e mai greu. Cand ne-am dus la doctor sa vedem care este problema si analizele au iesit toate bune, doctorul ne-a zis ca poate ar trebui sa ne si intalnim daca vrem copii. Oricum, a fost o perioada foarte grea. Doi ani de zile am zburat de colo colo, unul la altul, incercand sa alegem perioada cea mai buna din luna. Si dezamagirile erau din ce in ce mai mari si eram total deznadajduiti. Cand am ramas insarcinata sotul venise la mine de fapt ca sa mergem la doctor sa trecem la pasul urmator, inseminare artificiala sau FIV. Cu cateva zile inainte doctorul a anulat programarea si uite asa nici n-am mai avut nevoie. Am ajuns atunci la concluzia ca pana la urma lucrurile se aseaza asa cum trebuie. Sincer, parca am si uitat ca a fost totusi destul de dificil sa ajungem acolo. Dar dupa aia totul a mers ca pe roate. Tura asta a fost muuult mai usor. Ne-a iesit din a doua incercare. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat.
Poze
hadrianae spune:
Delia_T, Stefana, multumesc. Dar din pacate acolo s-a si oprit avantul meu. Nu am mai avut timp. Poate, poate, intr-o zi ma apuc iar. Oricum, eu sunt incepatoare, incepatoare. Alea sunt cele mai mari realizari ale mele (a! si un bolero crosetat pentru mine facut sub supervizarea prietenei de care va ziceam). Dar e o activitate tare placuta.
Poze