Stelute de iulie-august 2013 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Am vazut si eu pozele noi cu burticutze, toate una si una
!

Ele nici burtica ta nu mi se pare mare, iar falci nu vad!

Acum vreau si eu sa mai puna Paula poze sa am termen de comparatie!
Deci Paulaaa, vreau sa vad burtica ta!!!

Happy Mom si S24+

Pararea e general valabila pe DC. Cred ca telefonul ma slabeste , ca in realitate lumea zice ca sunt mare.
Astept si eu poze noi cu Paulaaa!!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Adriana, acum te-am vazut si pe tine! Ce bine arati!!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Vai Ele, noroc ca ai zis ca mi-am amintit ca trebuie si eu sa fac o situatie. Teoretic intru in prenatal in jur de 10 mai dupa calculele mele, atunci fac 32 sapt. Dar as vrea sa o mai intind putin daca se va putea, din motive financiare.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Apropo, la 32 sapt. se intra in prenatal?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu vreau sa intru in prenatal pe la jumatatea lui mai. Si sincer as intra si de maine

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Betty ce bine ca ne mai scrii. Mai zi-ne si tu ceva. Ce face burtica? creste? o asculti ? Ma plictisesc astazi dar doamne fereste sa apara ceva de treaba.
Sotul imi zice sa plec mai devreme dar eu Nu si NU.
Ninge ...linistit...poate ma apuc de facut bradul.

24 saptamani

Mergi la inceput

Eu stiu alta regula la prenatal.
Ai voie min 42 de zile dupa nastere. Restul din 126-42=84 zile , le poti lua pe toate inainte. Nu e regula sa imparti in mod egal. Obligatorii sunt doar cele 42 de zile dupa nastere.

24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

A, da! Am uitat. Am pus si eu o poza de azi.
Yvyana, Ama, mul#539;umesc.

Ele, chiar asa, nu prea inteleg care e treaba cu falcutele, ca mie, din contra, mi se pare ca esti chiar slabuta la fata. De, o fi telefonul.

Multumesc pentru aprecierile pentru lucrusoare si pentru pui. Delia, era foarte mititel (45 cm, 2,6 kg), un pisoi, vorba sotului. Hai ca mai e putin si o sa ne tinem cu toate in brate minunile.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Delia_Rodica, Olimp, Delia_Timpau va multumesc. Sper sa se lege ceva de mine. Cand eram mica si stateam pe la bunica mai tricotam diverse cu ea – bentite de pus pe cap, fular... dar nu ceva deosebit, pulovere, etc
Adriana – foarte tare pulovarasul si caciulita. Imi plac culorile. As vrea sa invat si eu si atunci cand voi avea un bebe sa fiu tare mandra de lucrurile pe care i le fac...
Olimp, succes la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Asa calculez si eu Elena, prenatalul.
Stiti ce nu stiu eu : am inteles de la contabila, ca zilele in plus fata de cele 42 obligatorii de dupa nastere nu se mai platesc.
Oricum eu calculez 42 de zile dupa DPN si restul le iau inainte. Poate las o saptamana de siguranta. Deci am 42+7=49
DPN e in 16 iulie. Si atunci imi raman 126-49 = 77. Deci imi iau concediu fix din 1 Mai.

Pun imediat poze, acum am pus bateria la incarcat, ca mi-am facut aseara 2 poze, dar va rog sa spuneti ca am burta mica, bine?

Mergi la inceput