Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
monicaa spune:
mamici
iar sunt in urma. am avut 2 zile horor, cu workshop de dimineata pana seara la 7 si din pacate n-am putut sa dorm in scaun ca am moderat si a trebuit sa gasim solutii pe loc etc. ma dureau aseara toate, la un moment dat mi-am cerut scuze si am continuat stand in picioare.
azi dorm in front, astept prajitura data de un coleg la 2 si o intind. ma duc pe jos sa ma dezmortesc si pana vine Clara de la gradi sper sa pot baga un nani.
ptr week-end ma toaca sotzul sa iesim numai noi 2 sa sarbatorim ziua de nastere dar n-am nici un chef. ma simt deja batrana glumeam...dar efectiv tot ce vreau acum e sa dorm...mult si bine. poate imi revine maine cheful desi maine am deja termin la epilat, trebuie cumparati pantofi de primavara ptr copil etc etc etc
va pup si va doresc o zi usoara si week-end fain
cat despre vreme gand la gand cu bucurie: miercuri a nins, azi e frig si bate vantul, sapt viitoare intre -5 si 3 grade in fiecare zi.
suuubeeerbbb
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +
doxy spune:
Ma uit pe site la H&M si vad numai lucruri dragute, cand ajung in magazin ma apuca durerile de cap si nu gasesc nimic din ce caut. L-am trimis mai demult pe sot dupa iegari de gravide si ce credeti? Cand a intrebat, au zis ca au dar erau in spate, nu erau expusi. Deci dom`le la Iasi trebuie sa ai pile si relatii ca sa-ti cumperi de la h&m.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
monicaa spune:
referitor la prenatal si postnatal aici e simplu: 6 saptamani inainte de nastere la care poti sa renunti daca te simti bine si 8 dupa nastere. daca renunti la ceva din cele 6 nu se cumuleaza dupa. tot 8 raman.
apoi poti intra in concediu materal max 3 ani din care primesti bani doar 1 an sau acceasi suma / 2 pe 2 ani. 67% din net, maxim 1800€. deci daca ai un job bun e nix. oricum e mai bine decat pana in 2007. atunci erau fix 300€ pe luna indiferent de salariu.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 18 +
doxy spune:
Monicaa si la Iasi e iarna. Acum m-am uitat pe inmh prognoza pe 10 zile si sunt numai de la -3 grade in jos cu ploi si ninsori.
Sper ca de la 1 aprilie sa-si revina vremea si sa se incalzeasca treptat.
hadrianae spune:
Fetelor, v-am pupat. Eu azi am vineri scurta si ma duc sa fac o piata si poate dau si o mica tura prin magazine. Maine am zi de shopping. De fapt vreau sa arunc un ochi prin niste magazine de decoratiuni interioare si pe drum ma opresc si la un magazin maaaare de bebelusi . Nu stiu daca o sa iau ceva de pe acum, dar imi voi clati ochii.
O zi frumoasa in continuare. Vorbim mai tarziu.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+
Poze
doxy spune:
Paula dupa calculul tau eu as putea sa ies in prenatal pe 20 aprilie. Eu am DPN pe 06 iulie.
iul.aug2013 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Paula dupa calculul tau eu as putea sa ies in prenatal pe 20 aprilie. Eu am DPN pe 06 iulie. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia |
Pai si nu e bun calculul meu?
delia_timpau spune:
Eu abia la 1 iunie intru in prenatal
Adriana, si burtica ta e la fel de finuta!!
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
paula_m spune:
Acum am vazut ca nu m-am delogat...eu eram logata cu contul comun
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
doxy spune:
Cred ca este bun calculul. Eu sper sa o pot lungi din motive financiare. Ca pana nasc oricum iau salar, iar dupa ce nasc daca pastrez alea 126 de zile voi fi platita mai bine. Abia dupa aia intru in concediu pt crestere copil si voi lua 1200.