Stelute de iulie-august 2013 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

La calc-ul meu, pot intra si mai devreme. Ca sigur nasc cu o sapt mai devreme , deci undeva la 30 iunie. Si calculez fix 42 dupa, ca e programata si mai am de tras in fata 84 zile.
Asta e cu teoria, ca eu vreau sa duc cat pot. Nu am hotarat nimic legat de prenatal.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Imi vine sa-l strang de gat pe barbat`meu ca de doua luni ma rog de el sa ma bage in seama si pe mine. Sa studieze situatia mea. Sotie de frizer si stau netunsa!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Oxana eu sunt invers , nu ma avantajeaza prenatal si nici alea 42 zile. Odata cu Cresterea copil , e mai ok pt mine.

24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pai asta spuneam Oxana, ca mi-a spus contabila, ca nu se mai platesc dupa nastere decat 42 de zile.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

De asta mi-era mie frica Paula, ca ma chinui degeaba. Si l-am rugat pe al meu sa studieze bine problema (el e pe civil si comercial, nu prea le mai are cu dr. muncii si trebuie sa caute ca s-a schimbat mult in legislatie). o S AMA INTERESEZ LA CONTABILITATE SI EU, na ca scriu cu majuscule, dar il mai presez si pe el...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Paula sa stii ca n-a mai crescut burtica mult din S19 pana in S23, la mine parca a explodat, sper sa se mai tempereze ca altfel chiar ma ingrijorez

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, eu daca iau un DPN pe 7.07 imi iese ca pot lua concediu de pe 15.04...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Betty, multumesc de reteta, acum sigur nu o mai pierd!
Fetelor, multumesc de aprecieri, mie mi se pare ca toate sunteti frumoase; de fapt, mie imi plac in general, toate fetele cu bebe la purtator, mi se pare ca au o aura aparte!
Acum fug la bucatarie, sa pregatesc prajitura, sa-i fac o surpriza sotului!

18+ "Bubu"

Mergi la inceput

Ama si e rau?
Stefana vreau si eu praji!!!!!!
Deci ce mancacioasa o sa fie "Irinuca" de cioco si praji nu va zic. Cu acriturile a fost joaca.

24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, nu e rau numai ca nu e fezabil Si-asa trebuie sa las niste chestii facute si stau dupa altii...si o sa se mai taraganeze...mai rau ma oftic

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput