Stelute de iulie-august 2013 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Am intrat rapid doar sa va pup si sa va imbratisez si sa va multumesc pentru cuvintele frumoase... Am tras un plans aseara si m-am linistit facand niste piese de sah din zahar ... Daca iese tortul o sa pun sa vedeti ce muncesc cand ma stresez

La 6 trebuie sa fiu la dr...dar merg in Cj deci avem ceva de mers, mai ales ca ninge si e timp urat ... Asa ca vin cu vesti deseara ... sper ca-i bine bebita, altfel ma stric de cap

20 Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Cris, Olimp, va tinem pumnii!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Cris totul va fi bine ai sa vezi cand te apuca frica ca bb ar putea sa nu fie bine candestete ca DD ti l a dat acum si ca a avut un scop de te a lasat sa astepti atat si ca de acum incolo totul va fi bine

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Olimp da la pitica grasunica

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Cris totul va fi bine ai sa vezi cand te apuca frica ca bb ar putea sa nu fie bine candestete ca DD ti l a dat acum si ca a avut un scop de te a lasat sa astepti atat si ca de acum incolo totul va fi bine

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

De cate ori ma apuca panica ma gandeam asa.
Ziceam ca bebita mica si-a dorit prea mult sa existe. Din prima luna de incercari s-a prins deci tre sa aiba grija DD de noi.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Paula, si eu am observat ca burtica ta seamana cu cea din sapt 19 (tot a ta Este fff frumoasa, ce-mi place de voi, care aveti burtica asa de bine conturata!!!

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Abia acum m-am prins ca Paula a pus poza!!!!
Ehe , madam si tu te plangeai. Nu e mare!!! e frumoasa si rotunda!!! Ai alta conformatie la burtica. Tare faina!! Si iti dau ochelarii mei...ca port.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Elena asa este DD este langa noi si cand uneori se intampla "ceva rau "cu bebe poate DD vrea sa ne fereasca de o suferinta mai mare trebuie doar sa avem incredere inDD

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp Cris Bafta la eco! Abia astept sa veniti pline de optimism sa ne transmiteti si noua starea

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, eu am zis zilele trecute, ca nu mi-a mai crescut burta asa de tare. A stagnat si burta si kg.
Ce ati mai facut de mancare? Azi am mancat pt prima data in viata ciorba de salata. Dar asa bien mirosea, a facut-o bona.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput