Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
Cris_25 spune:
Am intrat rapid doar sa va pup si sa va imbratisez si sa va multumesc pentru cuvintele frumoase... Am tras un plans aseara si m-am linistit facand niste piese de sah din zahar ... Daca iese tortul o sa pun sa vedeti ce muncesc cand ma stresez
La 6 trebuie sa fiu la dr...dar merg in Cj deci avem ceva de mers, mai ales ca ninge si e timp urat ... Asa ca vin cu vesti deseara ... sper ca-i bine bebita, altfel ma stric de cap
20 Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
amaliaro spune:
Cris totul va fi bine ai sa vezi cand te apuca frica ca bb ar putea sa nu fie bine candestete ca DD ti l a dat acum si ca a avut un scop de te a lasat sa astepti atat si ca de acum incolo totul va fi bine
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
amaliaro spune:
Olimp da la pitica grasunica
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Cris totul va fi bine ai sa vezi cand te apuca frica ca bb ar putea sa nu fie bine candestete ca DD ti l a dat acum si ca a avut un scop de te a lasat sa astepti atat si ca de acum incolo totul va fi bine amalia tsakoniati 24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
De cate ori ma apuca panica ma gandeam asa.
Ziceam ca bebita mica si-a dorit prea mult sa existe. Din prima luna de incercari s-a prins deci tre sa aiba grija DD de noi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
delia_timpau spune:
Paula, si eu am observat ca burtica ta seamana cu cea din sapt 19 (tot a ta Este fff frumoasa, ce-mi place de voi, care aveti burtica asa de bine conturata!!!
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
Ele spune:
Abia acum m-am prins ca Paula a pus poza!!!!
Ehe , madam si tu te plangeai. Nu e mare!!! e frumoasa si rotunda!!! Ai alta conformatie la burtica. Tare faina!! Si iti dau ochelarii mei...ca port.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
amaliaro spune:
Elena asa este DD este langa noi si cand uneori se intampla "ceva rau "cu bebe poate DD vrea sa ne fereasca de o suferinta mai mare trebuie doar sa avem incredere inDD
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
diana_popa27 spune:
Olimp Cris Bafta la eco! Abia astept sa veniti pline de optimism sa ne transmiteti si noua starea
24+
viitoare mamica de Medeea
paula_m spune:
Elena, eu am zis zilele trecute, ca nu mi-a mai crescut burta asa de tare. A stagnat si burta si kg.
Ce ati mai facut de mancare? Azi am mancat pt prima data in viata ciorba de salata. Dar asa bien mirosea, a facut-o bona.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2