Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
diana_popa27 spune:
Paula mie nu mi se pare asa de mare burtica ta . Seamana bine cu a mea . Or fi avut un avans burticile voastre la inceput, ca sunteti la a doua sarcina, dar va prindem din urma.
24+
viitoare mamica de Medeea
delia_timpau spune:
in sfarsit weeeee
Gata, ma pregatesc sa strang si sa plec acasica!!
Desi cu vremea asta, nu prea as scoate nasul afara!
Paula, si mie imi place ciorba de salata
Eu cred ca o sa fac risotto cu fructe de mare, ca tot mi-a ramas gandul la ele
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
diana_popa27 spune:
Oxana si eu 6-7 iulie data. Inseamna ca mai am putin. Eu imi las o sapt in plus daca intarzie doua mi se pare prea mult . Nu?
Oricum eu prin vacanta de primavara si apoi sunt cateva zile de Pasti libere. Ma gandeam sa plec de la Pasti.
24+
diana_popa27 spune:
Acum m-am uitat la structura anului scolar si vad ca am liber din oficiu 6 aprilie 2013 - 21 aprilie 2013 asta inseamna ca daca din 20 aprilie pot sa imi iau liber ... nu mai calc pe acolo dupa data de 6 .
24+
Ele spune:
Paula eu as face o salata boeuf .
La fel 2 sunt in pana de idei. Ai mei nu mananca orice si eu am numai pofte aiurite, gen mancare de cartofi cu carnati.
Saptamana viitoare am Pastele, dar nu ma agit. Merg la rude la Roman.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
doxy spune:
Paula eu te voi admira diseara de pe laptop, ca sa te vad mai bine :D.
Acum am ajuns acasa si mi am facut 2 oua ochiuri si 2 cremvursti. Am mancat cu viteza luminii. Diseara cred ca fac cartofi prajiti, dar nu pai, ci gen taranesti. Ca am macrou afumat la frigider si trebuie consumat. Of sa nu uit sa le zic socrilor sa nu mai aduca peste afumat ca deja mi se apleaca.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
stefana0909 spune:
Ele, ti-as opri, dar trebuie sa ajungi la mine inainte de a ajunge sotul acasa! Nu stiu nici eu daca apuc sa ma satur.
Oricum, miroase demential in bucatarie, iar Bubu ma "suteaza". Sper ca de drag.
Am mai facut si o salata de vinete.
Paula, sper sa-mi creasca si mie burtica asa frumoasa, ca a ta. Eu vreau sa o am mai mare, pt. ca acum, in hainele de iarna, nimeni nu vede ca sunt insarcinata
18+ "Bubu"
doxy spune:
Socrii stiu ca sunt mare amatoare de peste afumat sau sarat si de muraturi, asa ca de fiecare data imi aduc. Faza este ca in sarcina asta nu am pofta nici de unele nici de altele.
Fetelor bafta multa la eco. Cris un pup dulce de la Iasi!
doxy spune:
Afara zici ca vine sfarsitul lumii...
Si eu am facut o data ciorba de salata, tare buna a iesit desi in capul meu nu intra cum poti sa fierbi salata, credeam ca se face fleasca toata.
Merg sa ma apuc de curatenie usor usor...
olimp spune:
yvy intredevar dospesc...cred e buna maiaua
ele eu ma gandeam de la 1 mai ...dar acum stau si ma gandesc ..cum e cu cele 46 zile si cele neplatite...
swetty multumesc...
amalia am sa va spun ce face grasuna cand vin de la eco...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca