Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
doxy spune:
Nu aveti grija deloc de mine, nu scrieti si ma vad nevoita chiar sa ma apuc de treaba . Glumesc, gata am fugit.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
Bobitza_85 spune:
Buna dragele mele,
Eu am fost la dr de dimi si e totul ok !
Ni s-a confirmat ca e fetita, i-am vazut si " prunita" :)
Voiam sa va spun ca noi suntem la VL, la ai nostri si o sa absentez motivat pana duminica seara Merge greu netul pe tel aici...
Va pup si va doresc numai bine!
18+ "Minunica"
mstefania spune:
Va salut!
Din capitolul acesta am citit doar 2 pagini, dar voi continua sa citesc si nu ma pot abtine sa nu imi zic si eu parerea despre kg in plus:La prima sarcina am luat 12 kg(deci se poate), am avut si greturi muuult mai putine decat la sarcina asta, sarcinile sunt diferite, cunosc pers. care au avut sarcini usoare, fara nici o durere, fara greturi si care se uita ciudat la mine cand zic ca mi-a fost rau dar stiu ca nu au cum sa inteleaga ca si mie mi-e greu sa inteleg ca a ,,zburdat" toata sarcina fara nici o problema si eu am stat de la 31 de sapt la pat, cunosc si extrema cealalata cu stat in spital, cu perfuzii, etc...pt sustinerea sarcinii, si oarecum ma regasesc in aceasta parte, asa ca suntem diferite nu numai in ceea ce priveste sarcina.
Legat de kg in plus, ca tot am citit in celalalt capitol, fetelor e ceva normal sa ne ingrasam, sa ne deformam(eu nu mai port verigheta de la 3 luni)si nu din cauza kg -ca am luat 5 kg pana acum dar tot sunt umflata din cauza retentiei de apa si nu mai arat ca si inainte de sarcina dar MI-E TARE DRAGA BURTICA, sunt mandra de ea si de ce port in ea si de rezultat categoric voi fi. Hormonii astia ne joaca feste, uneori ne deprima dar uneori ne si fac sa vedem altfel lucrurile, iar faptul ca ne simtit asa este si din cauza poate a celor din jur care nu stiu sa se exprime asa cum am vrea noi si mai accentueaza starile noastre.
SARCINA ESTE UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE PERIOADE, d.p.meu de vedere, cu capricii implinite, complimente si cu un ,,produs" finit minunat! asa ca BUCURATI-VA de perioada asta, cu kg in plus, jene si tot ce tine de sarcina!
SARCINA USOARA in continuare!
Stefania 24+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Eu stiu alta regula la prenatal. Ai voie min 42 de zile dupa nastere. Restul din 126-42=84 zile , le poti lua pe toate inainte. Nu e regula sa imparti in mod egal. Obligatorii sunt doar cele 42 de zile dupa nastere. Elena & Denisa (26.10.2004) 24 saptamani |
Exact asa este. Minim 42 zile dupa nastere, restul se impart dupa bunul plac.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
mstefania spune:
Asa ca fetelor, capul sus, starile acestea vor disparea dupa nastere, incet ne vom reveni, unele mai repede, altele mai greu sau deloc, pentru ca dupa nastere preocuparea noastra va fi cu totul alta, asa cum zicea si Paula, lucrurile se schimba asa cum nu iti povesteste nimeni, eu am avut copil cuminte dar...eram franta de oboseala frate, d-apoi daca aveam un copil agitat si abia apucam sa fac una alta, devenea rutina zi de zi si ma saturasem de asta, nu neg ca am facut si o mica depresie postpartum pe care am ignorat-o ceva timp si am zis ca eu nu voi face.
Sunt asa de multe de spus dar probabil ca de aceea nu ne-a spus nici noua la prima sarcina pt a nu ne speria, ca exact asta ne mai lipsea-nu mamicilor la a doua sarcina?! ce rost ar avea sa le speriem sau incurajam pe fete ca va fi nu stiu cum, ca totul depinde de firea omului, de copil, de ajutorul pe care il ai sau nu, de ce se intampla atunci, fiecare vedem unele lucruri diferite(asta apropo de diversificare-fetele cu copii stiu- m-am stresat intr-un hal iar altele le-au dat copiilor ce au gandit ele fara sa citeasca prea mult si asa au crezut ele si pe mine ma depasea ca eu citeam/faceam dupa carte, si nu imi pare rau).
Pe mine m-au speriat ca nu doarme copilul, ca te trezesti de n ori, ca urla, ca aia, ailalta, etc... asa a fost la inceput dar toate s-au reglat si copilul meu de la 6 sapt dormea de la 9 seara pana la 6 neintors, astea au trecut si timpul trece si apar altfel de crize la copii de iti vine uneori sa te tot duci :)))))) si sa fugi.
Stefania 24+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui delia_timpau Eu abia la 1 iunie intru in prenatal Adriana, si burtica ta e la fel de finuta!! 20+ , mami de Mircea Andrei bebitza |
Si eu la 1 iunie, noi suntem deodata , am si eu pereche, tiza mea
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
amaliaro spune:
fetele voi puteti sa scrieti pe DC?
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
delia_timpau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delia_Rodica
Si eu la 1 iunie, noi suntem deodata , am si eu pereche, tiza mea viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
pai de-aia ne cheama la fel :-)
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
amaliaro spune:
citat din mesajul lui unidanad Eu v-am tot auzit cu DC?? Ce inseamna?? Forum??? 23+ David Dana |
DC=DESPRE COPII.RO
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .