Stelute de iulie-august 2013 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor si va cheama la fel si nr. de telefon asemanatoare... eu zic ca nimic nu e intamplator :))))))
Dana DC=desprecopii .

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Amalia, Oxana multumesc Am crezut ca este un alt forum . Mie imi merge f prost netu si abia reusesc sa scriu un mesaj. cred ca de la vremea asta. Apropo fetele la voi cum e vremea cik ar fii cod portocaliu de ninsori

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ele fac bine, multumesc pt. grija, pe Bianca o cam ascult mereu ca sa "fiu sigura" ca-i in regula. Burta habar n-am daca-mi creste au ba ca eu fiind mai "rotunjoara" de felul meu sunt bine camuflata, sa stiti ca lumea inca nu ma banuieste de gravideala, puteam amana linistita vestea pentru copii .

In alta ordine de idei, eu aproape bateam kintalul inainte de sarcina asa ca acum mi se pare destul de normal sa nu pun kg in ritmul in care puneti voi, ganditi-va ca voi nici una nu veti ajunge la greutatea pe care o am eu acum. Ma cam ingrijoreaza si pe mine pusul kg ca deja in ultimele 4-5 zile am recuperat 2-3 din cele pierdute la inceput si am ajuns la kg cu care am plecat la inceputul sarcinii, daca voi continua asa ... nu ma vad bine, musai sa ma pun putin la respect, vad ca metabolismul asta nou format nu mai face fata si am bagat si astazi slanina cu paine si ardei rosu ceea ce nu-i foarte frumos din partea mea. Daca reusesc sa ajung la doar 5 kg in plus pana la sfarsitul sarcinii ma declar invingatoare si promit sa intru cu voi in grupul dietelor, Monti, Dukan care vreti voi poate scap si eu de plaga asta a obezitatii care m-a stresat in ultimii ani.

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Seara buna fetelor!

N-am stiut ca nu ti se mai calculeaza zilele peste cele 42 zile postnatal...daca e asa imi refac calculul

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor ..am ajuns acasa , suntem bine tot cu avans de aproape o saptamana , si avem 812 gr asa se juca tragea cu manuta cordonul , ce se mai distreaza ei prin burtica..

iar am avut un puseu de tensiune asa ca mi-a crescut doza de medicament , ok , iau acum 1 pastiluta si junmatate / zi pana la 8 /zi cat se poate da e ok.

am discutat despre cezariana mi-a spus ca in zilele 24-28 iunie sa-mi aleg o zi , oricum mai este cale lunga pana atunci ...3 luni...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp! ma bucur ca sunteti bine si voinice :).
WOW! mi se pare la o aruncatura de bat 24 iunie.

22+ de

Mergi la inceput

eu 32 de sapt fac pe 29 mai...deci peste 2 luni! daca calculez dupa cele 126 zile ar trebui cam pe 17 mai.

eu oricum...nici nu stiu ce sa fac atata timp acasa. Eu sunt o fire activa... si ma urc pe pereti daca n-am activitate...ca de stat stau o saptamana, 2...

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bubulina multumesc ..

in legautura cu prenatalul , pana la urma cum este mai bine sa-l iei ? inainte de data nasterii sau sa lasi mai multe zile dupa data nasterii ? deja sunt in ceata sau sunt eu zapacita si mai grea de cap

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor si va cheama la fel si nr. de telefon asemanatoare... eu zic ca nimic nu e intamplator :))))))
Dana DC=desprecopii .

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Olimp, fetele zic ca zilele peste cele42 postnatale nu se mai iau in considerare si intri in crestere copil dupa cele 42 zile.

22+ de

Mergi la inceput