Stelute de iulie-august 2013 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mstefania ce finuta esti , unde ascunzi bebelul ?

dariana frumoasa foc

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bubu dar financiar cum este mai bine ? eu sunt catastorfa... nu aruncati cu pietre

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Trebuie sa scot si eu legea sa ma duc cu ea la lucru . Eu o sa iau cat pot de repede pt ca financiar mie nu mi se merita ca acum am salariul f f mic (jumate de norma). Si daca intru in prenatal e 85% din venitul pe ultimele 6 luni (asa ar fi 5 luni lucrate cu o norma jumate si 1 cu jumate de norma) deci mie financiar mi-ar fi mai bine cat de repedese poate.
Gresesc? Sa ma corecteze cineva ca eu planuiesc sa caut niste legi si sa merg cu hartii fluturand sa nu ma prosteasca cineva pe acolo.

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp eu chiar nu ma pricep dar o sa iti zic din ce am inteles eu . Daca ai salariu mare se merita sa mergi cat poti de mult ca sa iei si apoi natalul cat mai mult dupa nastere ( ca la natal iei aproape tot salariul). Indemnizatia pt cresterea copilului pt 2 ani este teoretic 85 sau nu stiu cat la suta din salariu dar nu mai mult de 1200.
Deci cu cat iei mai repede concediu natal cu atat ajungi mai repede la max 1200Ron indemnizatie.

PS: Felicitari pt Ilincutza!!!!!

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp felicitari pt micuta. Inca putin si face 1 kg abia astept sa faca si al meu .

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp felicitari pt Ilincuta voinicuta

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna fetelor,
Sunt o mamica de o fetita de 4 anisori si trei luni si asteptam in vara aceasta sa ni se alature inca o printesa. DPN meu este 30.07 si noi inca nu am facut 4D, asteptam in cadrul acesteia sa ni se confirme ca ar fi fetita 100%. Suntem bine si suntem are jucause.
Va multumesc pentru permisiunea de a intra in "casuta" voastra.

<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2013&month=8&day=5&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna Monicus! bine-ai venit langa noi!

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Fetelor si va cheama la fel si nr. de telefon asemanatoare... eu zic ca nimic nu e intamplator :))))))
Dana DC=desprecopii .

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

he he Delia, care ti-e numele de fata :))

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Amalia, Oxana multumesc Am crezut ca este un alt forum . Mie imi merge f prost netu si abia reusesc sa scriu un mesaj. cred ca de la vremea asta. Apropo fetele la voi cum e vremea cik ar fii cod portocaliu de ninsori

23+ David
Dana

In V e doar galben si chiar a nins doar de dimineata, cel putin in TM

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput