Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp buna fetelor ..am ajuns acasa , suntem bine tot cu avans de aproape o saptamana , si avem 812 gr asa se juca tragea cu manuta cordonul , ce se mai distreaza ei prin burtica.. iar am avut un puseu de tensiune asa ca mi-a crescut doza de medicament , ok , iau acum 1 pastiluta si junmatate / zi pana la 8 /zi cat se poate da e ok. am discutat despre cezariana mi-a spus ca in zilele 24-28 iunie sa-mi aleg o zi , oricum mai este cale lunga pana atunci ...3 luni... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Felicitari
Imi place de Ilincuta, eu sunt fanul ei
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui monicus Buna fetelor, Sunt o mamica de o fetita de 4 anisori si trei luni si asteptam in vara aceasta sa ni se alature inca o printesa. DPN meu este 30.07 si noi inca nu am facut 4D, asteptam in cadrul acesteia sa ni se confirme ca ar fi fetita 100%. Suntem bine si suntem are jucause. Va multumesc pentru permisiunea de a intra in "casuta" voastra. <embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2013&month=8&day=5&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
Bine ai venit , sarcina usoara.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
monicus spune:
Multumesc frumos fetelor pentru primirea frumoasa si calduroasa pe care mi-ati facut-o.
bubulina2401 si Delia_Rodica
O seara frumosa sa aveti
Pentru actualizarea listei gravidutze.
DPN 30.07, 29.10 ultima menstruatie, roz- culoarea caruciorului, mai am o fetita, o cheama Ana si este nascuta pe 15.12.2008.
Cu dl dr. Moisa Marcel voi naste si va fi la Panait Sarbu
monicus spune:
Ma introduceti si pe mine in listuta? Va multulesc frumos.
Noapte buna
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+
Printesa dulce
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui amaliaro Pai bine ma Crisule lasi tu niste bieti hormoni sa iti strice cea mai frumoasa perioada din viata ta vei fi MAMICA imi aduc aminte de o poveste scrisa la babute de sotul tau carescria prin ce ai trecut si ca ia fost frica pt tine de multe ori imi vin in minte randurile scrise de el si mise umplu ochii de lacrimi cand am vazut nick ul tau la acceas odisee cu mine am simntit o imensa fericire si am zis YES!!! |
Amalia draga ... iti dai tu seama ca am stat sa caut mesajul sotului drag ... de acu 3 ani si ceva ... si m-a infundat plansul citindu-l. Prin multe am trecut si noi ... Recunosc ca mi-e ciuda pe mine ca nu apreciez la maxim ceea ce avem acum!!!
Va multumesc tuturor inca o data pentru incurajari si cuvintele frumoase ... E bine sa auzi si vorbe calde si incurajatoare... Nu doar "Cum nu misca inca?", "Daca asa mult ai pus pana acum, cata o sa te faci pana la sfarsit?", etc ...
Am mai facut azi una buna la medic... Am mers cu 5 min inainte de consultatie la baie ... am vazut ceva rozaliu pe hartia igienica ... si numa bine dupa ce am intrat in cabinet m-a infundat plansul ... M-am facut de toata minunea ... era si prima consultatie la acel medic. El a fost un dragut, s-a purtat tare frumos ... m-a certat ca stresez copila (care a ramas tot fetita), m-a asigurat ca sarcina evolueaza minunat ... si ca n-am motive de ingrijorare ... Mi-a facut si poza ... Ce mai ... m-am linistit de cum am vazut-o ca e bine!
Dupa ce am ajuns acasa am terminat de facut piesele de sah pentru tort si acuma sunt gata ... 32 bucati ... Mai am de recuperat cateva pagini, dar asta doar maine ... Asa ca scuze daca nu sunt la subiect (din nou )
20 Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
buna dimineata este WE si eu sunt mai matinala ca de obicei
monicus bine ai venit ! sarcina usoara si sa-ti traiasca fetita !
diana , delia ,dana, amalia multumesc pentru urari Ilincuta voinicuta ! imi place cum suna...
eu ma pregatesc sa merg la servici e sambata mea de servici , pana la 12 , deja calculam ca voi mai presta doar cateva sambete
la toate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Neata, burtici!
Olimp, sunt cu tine. Si eu ma pregatesc sa plec la scoala pana la 18:00
Felicitari pentru Ilincuta!!! ce obrajori bucalati o sa aiba ea!!
Monicus, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Cris, sper ca te-ai mai linistit! Daca bebe e bine, totul e bine!
Va pup cu drag si va doresc o zi minunata!
Poate reusesc sa va mai scriu la pauze
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
happy draga te tine iar cursuri pana la 18 , mai poti , rezisti ? macar in WE sa scapam de atributiile contractuale
cris ma bucur ca te-ai linistit , te inteleg perfect
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Olimp, sunt numai cate 3 weekenduri la interval de o luna...ma cam doare burtica in perioada asta daaaar....mai am un modul in mai-iunie si gata!!! Pe urma trec la scutece Eu chiar simt nevoia sa nu imi mai folosesc creierul o vreme
Tu cate we lucrezi pe luna?
Happy_Ama 23+ si Eva