Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
Andra28 spune:
Neata si de la mine! Eu nu merg nicaieri,nici la scoala nici la servici, dar sunt matinala desi as vrea sa pot dormi si eu mai mult macar in week-end.
Criss, bine ca te-ai linistit. Lasa ca fiecare dintre noi cade in oala depresiva uneori, dar trecem noi si peste asta, ca nu degeaba a hotarat Doamne Doamne ca meritam sa fim mamici de minunici!
Olimp, felicitari pentru voinicuta, iar pentru azi iti doresc o zi usoara.
Ama -putere sa rezisti cu burtica neincordata pana la 18.
E soare la Bucuresti, pare a fi o zi frumoasa. Eu am in program sa fac mancare, curatenie si eventual o plimbarica prin parc daca in continuare va fi caldut.
Andra, 22+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
olimp spune:
happy bravo tine neuronul ocupat
eu lucrez o sambata si o sambata , dar daca ma uit bine pe calendar vad ca mai am de prestat cam 2 sambete fara aceasta...hai ca putin mai este
andra multumesc de urari ..si Domane da sa fie o zi usoara...
noi speram sa terminam in acest WE cu taraboiul din casa...
in legatura cu durerile mele de bazin cred ca mi-i se trag de la statul in fund pe scaun , azi dimineata nu aveam nimic , am venit la servici si m-am pus pe scaun , acum cand m-am ridicat am crezut ca imi baga cineva un pumnal in sale , nu stiu cum voi mai rezista eu inca o luna
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
graphistar spune:
Criss, emotionant mesajul sotului tau! e minunat cand vezi o legatura atat de stransa intre 2 oameni, atata iubire
Ama, o zi usoara, sa treci cu bine peste atatea ore
Olimp, Ilincuta jucausa imi e tare draga! sarcina usoara in continuare, mai e putin si te vei odihni si tu acasa
Pe mine m-a trezit nazdravanul meu, sughitand. E prima oara cand simt asta, de regula, dimineata, nu se trezeste inaintea mea. Dar, de regula ma cam trezesc pe la 7. Azi, la 8 jumate m-am trezit zambind
La Pitesti e soare si vant. Macar soare sa fie, mi s-a luat de zile mohorate.
Sa aveti o zi frumoasa si radioasa ca voi!
20 + Alexandru
Laura
olimp spune:
neata graphy simpatic mod de a te trezii
multumsc de urari ...
si la Cluj e soare dar are niste dinti ca de cal , bate un vant de te sufla de pe picioare , azi dimineata cand am plecat la scarbici erau -4 grade , dar din cauza vatului discomfortul este mult mai mare...si am vazut la meteo ca si saptamana viitoare va fi rece..
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
stefana0909 spune:
'neata, dragelor!
Olimp, Ama sa aveti o zi care sa treaca repede si fara dureri! Pupici pentru Ilincuta!
Monicus, bine ai venit!
Criss, m-a emotionat mesajul sotului tau, am si eu un exemplar asemanator dar care nu se poate exprima asa in public, nici picat cu ceara. Te felicit pentru familia frumoasa care se contureaza!
Azi si maine am zile de umblat dupa sanitare, gresie, faianta si mobila. Va fi obositor, dar sper sa bifez cate ceva din lista, acum cat mai pot
Va pupacesc de week-end!
18+ "Bubu"
dariana29 spune:
Buna dimineata!
Criss25, felicitari tie si sotului tau pentru modul minunat in care ati stiut sa va sprijiniti im momentele grele. Te inteleg foarte bine, si eu am luptat cu infertilitatea multi ani iar sotul meu mi-a fost mereu alaturi si am apreciat ca nu a dat bir cu fugitii si acum il iubesc parca si mai mult, daca e posibil. Povestea mea e destul de trista, si de aceea nu am putut fi foarte deschisa cu voi, dar dupa ce vom naste toate si ne vom tine puiutii in brate va voi povesti cum 2 oameni pot ramane impreuna si uniti, chiar si dupa ce viata lor ajunge sa fie fara sens. Acum vreau insa sa va vad doar linistite, cu zambetul pe buze si manutele pe burticisi va rog sa va bucurati de aceasta minune care ni se intampla acum tuturor : vom fi mamici!
Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit!
19+
olimp spune:
stefania
cris , dariana ce bine simpatizez cu voi ...si eu fara sotul meu cred ca eram pierduta ...el a fost cel care de fiecare data ma ridica din abisul pe care l-am conoscut din pacate prea bine..
acum IMPORTANT este ce avem in burtica , sa gandim pozitiv ....si ca , cat de curand ne vom intalnii odraslele...
25 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata, sa aveti un weekend frumos
Si la noi e soare si frumos. M-am trezit la 7 dar am lenevit pe canapea. As avea chef de ieseala, la cat de frumos se arata afara.
Olimp, mai putin si e 12
Ama, multa putere sa treci si peste ziua aceasta
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Cris, emotionant acel mesaj, va doresc multa fericire impreuna si sa va iubiti muuuulti ani cu sanatate
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
delia asa este mai e putin pana la 12 dar mie mi-i se pare ca trec minutele cu incetinitorul...ma tot uit la ceas si parca se incapataneaza sa stea pe loc ...asa este dace mi-e si somn ...
ma duc acasa si imi fac o salata de somon afumat si branzica feta , ceapa verde , ridichi , rosii , lamaie asata am de gand sa pap cand ajung acasa...
25 + Ilinca
Ilinca