Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
mocanita spune:
Buna dimineata si de la noi si bine ai venit Monicus, sarcina usoara in continuare
Am mai pus si eu 2 poze cu burta, de prin toalete adunate Va pup, sa aveti o zi frumoasa
Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Merci pentru capitol! Bobitza, am sunat la reserved si nu am marimea L. Zici ca XL e prea mare,da? Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia |
Doxy, XL cred ca este buna din luna a 6-a incolo :D
18+ "Minunica"
diana_popa27 spune:
monicus Bine ai venit!
Cris ce ne facem noi cu tine? Asa hormoni scandalagii ai? Atata timp cat Miruna e bine nu mai conteaza nimic. Trecem noi si peste crizele de plans! Sotul tau e un om minunat si e mare lucru sa ai asa partener de viata
24+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui diana_popa27 Buna dimineata!!! Bobitza Mi-a prins tare tare bine sa reiau activitatea. Am reusit sa ma tin 4 ore de treaba. Acum imi beau cafelauta si o iau de la capat. Daca ma apuc si de citit si de scris ma declar cea mai fericita Eu am renuntat la sutiene cu sarma. Eu purtam si cu burete sa am si eu sanul rotund ca forma alor mei aduce tot mai mult cu cea de suzeta. Acum port de bumbac mai zdravan si bustiera. Inca fac fata ca nu sunt asa de mari nu stiu cum o sa fie cand o sa mai creasca ca eu nu am mai avut tzitzi Olimp imi pare rau speram sa scapi ca e tare neplacut. Nu mai calari perna noaptea . Eu de la dormit cu perna intre picioare am avut dureri mari vreo 3 zile. Dedicut nu te-am uitat . Chiar zilele trecute m-am uitat iar pe albumele de poze si m-am minunta de ce copil frumos ai ! Urasc cu voi persoanele astea. Eu am probleme si cu partea cealalta. Cele care te incurajaza mereu ca abia acum incepe. Alea cu "lasa ca vezi tu!"..si privirea aia de parca abia asteapta sa te vada la 100 de kg . Si rasul ala sadic ha ha ha . Privirea aia in cardasie cu sotul ... aia de .."habar nu are ce inseamana asta " Am si 2 exemplare de-astea care cum ma vad imi pun ca inca arat bine.. dar nici ele nu s-au ingrasat pana in punctul asta al sarcinii..dar dupa.....27-30 de kg . Si mie imi crapa venele la ochi instantaneu de sperietura. 24+ viitoare mamica de Medeea |
Diana, ce simpatica esti!!!!!
Am bazut ca avem o pr comuna pe FB , tot pictorita , Andreea F.
18+ "Minunica"
diana_popa27 spune:
Bobitza Insemna ca e mai mica tara decat ne imaginam noi. E f f dragutza Ate. O cunosti si personal ?
Mi-am schimbat si eu semnatura...asta ma face fericita
M-am si cantarit...asta nu ma face asa de fericita ca am mai crescut cu un kg saptamana asta Dar trece ..pana mai tarziu ma obisnuiesc e si cu noua cifra
25+
diana_popa27 spune:
Mocanita ce burtica frumoasa si conturata prezinti!
Mai fetelor pai voi trei sferturi aratati a fotomodele! Si gravide si mai frumoase!
25+
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui doxy Diana, exact, ai pus punctul pe I. Ca deja ma pierdusem, una am vrut sa zic si alta se intelege. E vorba de ATITUDINE si modul in care o spui, vaaaai te-ai ingrasat 15 kg pana la 25 sapt? eu am pus doar 9 in toata sarcina. La intrebarea gen "ce face bebe" "vai, doarme, papa si face kk, e un super cuminte nu plange niciodata", sau cum e noua locuinta? "caprioarele merg prin fata, veveritele stau la geam si paserile maiastre imi canta in fiecare seara" iar la spitalul unde am nascut e ca la un resort de 5 stele, o echipa de medici alergau dupa mine sa vada daca sunt bine" etc etc etc. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia |
Doxy, iubita, am lesinat de ras!!! Esti mortala!!!
18+ "Minunica"
amaliaro spune:
Kalimera!(buna ziua!)
Crisule am recitit mesajul lui iuby tau cu emotiile de rigoare sicu lacrimile in ochi sotul meu a vrut sa stie ce citesc si cand i am tradus ma luat in brate si a zis ca noi femeile cu prb de infertilitate suntem Speciale si ca in ziua cand am facut histeroscopia si ceeclajul a simntit ca iicresre par alb pana am iesit din sala de operatieintr un fel in ghinionul nostru de a avea prb cu infertilitatea suntem norocoase ca avem asemenea soti
monicusbine ai venitsarcina usoara!
Va pupacim toate 3 de la Athena unde este super cald la ora asta sun 18 grade
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
oanka80 spune:
neata si pe la pranz de la iasi unde e un vant de parca am locui in siberia. amalia iti pot face si eu o vizita, dar nu pt mancare ci pt cateva grade cu plus si soare mult?
olimp felicitari pt vestile bune de la eco, pupici pt ilinca dolofana. ma simt mai ok cand vad ca sunt si alti bebei dezvoltati. noua la morfo de 22 sapt si 4 zile ne-a zis ca are 600 g +/- 40 g. ma ingrijorasem initial, caci am vazut ca la multe dintre voi era greutatea de 350-450 g. dar noi sa fim sanatosi, nu ma mai agit.
e o enigma oricum si cu ecografele astea, la mine,la ultimul eco ianinte de nastere, fetita avea 2.900 g si in aceiasi zi cand am nascut-o era bine merci de 3.550 g. soooo, care e eroarea aia de +/- 40 g?
cris asa emotionant a fost mesajul sotului, felicitari pt ca ai un om deosebit cu un suflet deosebit alaturi de tine.
si al meu sot din dotare are suflet mare, dar nu se exteriorizeaza mai deloc. cat am fost si noi stresati 6 ani sa vina bebe, eu plangeam, imi smulgeam parul din cap, faceam crize de nervi, el f calm si mereu pozitiv, il judecam f tare pt asta, spuneam ca numai eu vreau bebe. dar cand am ramas graviduta, mi-a zis apoi cate nopti nu a putut dormi din cauza asta si cat a plans fara sa il vad ca sa nu imi faca mai mult rau.
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica
amaliaro spune:
Oana vino te astept cu drag imi place asa de mult cand vin persoane din tara la mine timpul trece asa repede si frumos imi incarc bateriile de fiecare data cand am mosafiri romani
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .