Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
amaliaro spune:
fetele puteti scrie? eu
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
diana_popa27 spune:
Amalia eu sunt pe aici. Fac curatenie si din cand in cand verific.
Esti bine?
25+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Am vazut si eu pozele noi cu burticutze, toate una si una Bobitza burtica ta e foarte bine conturata si rotunjoara parca iti vine sa o mangai tot timpul Olimp si burtica ta ce-a mai dospit Adriana ai o burtica micuta si finuta pentru S22, la fel si Stefana! Ele nici burtica ta nu mi se pare mare, iar falci nu vad! Ama nu stiu unde sint kg ca in plus eu vad doar o burtica frumoasa si rotunda! Acum vreau si eu sa mai puna Paula poze sa am termen de comparatie! Deci Paulaaa, vreau sa vad burtica ta!!! Happy Mom si S24+ |
Multumesc Yvy!!!
Toate burticile sunt frumoase, dar a ta parca e cea mai cea pt ca e mare si tt#539;ugu #539;ugu
Asa cum ziceam, desi sunt la Vl la ai mei, nu pot sta departe de voi, va citesc ori de cate ori pot
La mine stie sotul numele tuturor si cate ceva din viata fiecareia si e bucuros ca v-am cunoscut pt ca am si eu cu cine vb si sa fiu inteleasa si linistita, fara sa mi se spuna" Aaaa, eu nu am simtit asa ceva, nu cred ca e normal sa ai dureri"... sa mai stiu eu ce alte replici de genul...
Va pupacesc burticute frumoase si sexoase!
18+ "Minunica"
unidanad spune:
Hello fetele
O zii superba. M-am plimbat si acum ma dor picioarele.I-am luat lui bebe carucior paturici si ceva hainute si cand ma gandesc cate mai avem . Acolo mi se pareau o groaza de hainute cand am ajuns acasa am zis clar mai trebuie . Da i-am luat si 10 scutece pt ca vreau sa il infas :D. Cu memoria mea nu mai stiu cui trebuia sa ii spun cum sunt preturile in Dragon. Cine vrea sa se duca are ce sa cumpere. Cunt si calitate si mai putin. Sunt carucioare ffff multe patuturi mai mult din plasa(ceea ce noi nu vrem) hainute .....sunt prea multe. Deci recomand cu drag pt cine vrea sa scape cat de cat mai ieftin . Am pus si poze cu cateva hainute si caruciorul .
23+ David
Dana
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui olimp buna fetelor ..am ajuns acasa , suntem bine tot cu avans de aproape o saptamana , si avem 812 gr asa se juca tragea cu manuta cordonul , ce se mai distreaza ei prin burtica.. iar am avut un puseu de tensiune asa ca mi-a crescut doza de medicament , ok , iau acum 1 pastiluta si junmatate / zi pana la 8 /zi cat se poate da e ok. am discutat despre cezariana mi-a spus ca in zilele 24-28 iunie sa-mi aleg o zi , oricum mai este cale lunga pana atunci ...3 luni... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Felicitari!!!!
Te pup Olimp !!!
18+ "Minunica"
Ele spune:
Si eu sunt in zona.
Incerc sa fac putina ordine, putina mancare si sa nu exegarez.
Diana cum esti cu durerea?
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui monicus Buna fetelor, Sunt o mamica de o fetita de 4 anisori si trei luni si asteptam in vara aceasta sa ni se alature inca o printesa. DPN meu este 30.07 si noi inca nu am facut 4D, asteptam in cadrul acesteia sa ni se confirme ca ar fi fetita 100%. Suntem bine si suntem are jucause. Va multumesc pentru permisiunea de a intra in "casuta" voastra. <embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2013&month=8&day=5&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
bine ai venit!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
18+ "Minunica"
amaliaro spune:
Fetele incerc sa fac capitol nou sper sa imi reuseasca imi cade netul
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
delia_timpau spune:
Buna fetele,
Eu sunt prin casa, sortez hainele sa vad ce ma mai incape..am redus la jumatate stocul
Amalia, esti ok???
Cris, ff emotionant mesajul sotului tau. Sa va dea DD sanatate si un bebe frumos care sa va stearga toate amintirile neplacute!! Deja a trecut ce a fost mai greu si visul vosrtu mai are putin si devine realitate!
Bobitza, cred ca toate simtim acelasi lucru. M-a facut sa rad o colega care mi-a zis ca ea a avut o prietna care a nascut in aceeasi perioada cu ea si i-a placut la nebunie ca a avut cu cine sa vb tot timpul lucruri legate de sarcina. Si i-am zis si eu: O prietena? Eu am vreo 50"
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza