Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 21
diana_popa27 spune:
Elena sunt destul de bine. Am stat acasa doua zile si nu m-am miscat prea mult . Am stat mai mult asezata si nu m-a mai durut aproape deloc. Am incercat sa fac si exercitii.
Dar azi cred ca am dat cu toate de pamant . M-a apucat harnicia si de cand m-am trezit ma invart prin casa. Sotul e plecat si nu are cum sa ma ajute si acum am o durere de sale ingrozitoare. Pana acum nu am mai avut dureri de spate. E un inceput pt toate. Probabil ca la noapte o sa se trezeasca si "pasa" a mea sa faca scandal pt ziua de azi
25+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris_25
Amalia draga ... iti dai tu seama ca am stat sa caut mesajul sotului drag ... de acu 3 ani si ceva ... si m-a infundat plansul citindu-l. Prin multe am trecut si noi ... Recunosc ca mi-e ciuda pe mine ca nu apreciez la maxim ceea ce avem acum!!! Va multumesc tuturor inca o data pentru incurajari si cuvintele frumoase ... E bine sa auzi si vorbe calde si incurajatoare... Nu doar "Cum nu misca inca?", "Daca asa mult ai pus pana acum, cata o sa te faci pana la sfarsit?", etc ... Am mai facut azi una buna la medic... Am mers cu 5 min inainte de consultatie la baie ... am vazut ceva rozaliu pe hartia igienica ... si numa bine dupa ce am intrat in cabinet m-a infundat plansul ... M-am facut de toata minunea ... era si prima consultatie la acel medic. El a fost un dragut, s-a purtat tare frumos ... m-a certat ca stresez copila (care a ramas tot fetita), m-a asigurat ca sarcina evolueaza minunat ... si ca n-am motive de ingrijorare ... Mi-a facut si poza ... Ce mai ... m-am linistit de cum am vazut-o ca e bine! Dupa ce am ajuns acasa am terminat de facut piesele de sah pentru tort si acuma sunt gata ... 32 bucati ... Mai am de recuperat cateva pagini, dar asta doar maine ... Asa ca scuze daca nu sunt la subiect (din nou ) 20 Miruna Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit |
Ma bucur ca sunteti bine Criss!
Si eu am avut scurgerea roz si eram ingrijorata dar ieri m-am linistit.
Te pup
18+ "Minunica"
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Olimp, sunt numai cate 3 weekenduri la interval de o luna...ma cam doare burtica in perioada asta daaaar....mai am un modul in mai-iunie si gata!!! Pe urma trec la scutece Eu chiar simt nevoia sa nu imi mai folosesc creierul o vreme Tu cate we lucrezi pe luna? Happy_Ama 23+ si Eva |
Hai ca mai e putin si scapi, Happy!
Apoi o sa aiba Eva o mamy cu MBA
18+ "Minunica"
Mony08 spune:
Buna fetele
Ma bucur sa vad ca sunteti bine.
Cu durerile ce sa zic ,ma plang si eu azi,ca n-am stat cuminte si simteam nevoia sa fac curat,mancare,spalat haine si toate cele si acum is lata la pat.
Eu pot spune ca am intruna pofte,cand de una,cand de alta,zici ca am innebunit si acum nici nu stau stralucit financiar.
Astept si eu cu nerabdare sa terminam odata apartamentul de renovat sa ma apuc de sortat hainele copiilor,pentru Denis hainele de vara,pentru bebe hainele mici si tot ce trebe in prima luna.
Spre rusinea mea un capitol n-am reusit sa-l citesc ,dar mi tot mai greu sa tin randurile la cat de mult scrieti.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Bobitza Insemna ca e mai mica tara decat ne imaginam noi. E f f dragutza Ate. O cunosti si personal ? Mi-am schimbat si eu semnatura...asta ma face fericita M-am si cantarit...asta nu ma face asa de fericita ca am mai crescut cu un kg saptamana asta Dar trece ..pana mai tarziu ma obisnuiesc e si cu noua cifra 25+ viitoare mamica de Medeea |
O cunosc binisor, am facut liceul impreuna. Ea era putin mai mare
18+ "Minunica"