Stelute de iulie-august 2013 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sweety4u

Fetelor, care dintre voi tricoteaza? As vrea si eu sa invat sa fac asta. Este dificil de invatat? Poate imi dati si mie cateva sfaturi si site-uri de unde sa invat cum se lucreaza si de unde sa ma inspir. Cu ce ar trebui sa incep ca sa imi fie usor? Multumesc!
Eu sunt la serv cu cafeaua in fata Am o gramada de treaba si abia astept sa inchei ziua asta si sa plec la Valcea, la parinti. Sper sa nu ma prinda vreo zapada pe drum

Eu tricotez si crosetez. La tricotat nu sunt mare artista, dar poti incepe cu un fular, care merge drept, pana-ti formezi mana. Eu prefer crosetatul, dar depinde de gusturi. Amalia stie bine sa tricoteze din ce am vazut.
Sunt tutoriale pe you tube, in functie de ce vrei. Dar la tricotat trebuie sa gasesti in primul rand cum sa pui ata pe ace.
Cand iti cumperi ata, indiferent pt care metoda, scrie pe ea marimea andrelelor/crosetei necesare.
Nu stiu exact ce as putea sa-ti zic, ca pe mine m-a invatat bunica cand eram mica, pana in 6 ani.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

swetty eu si crosetez si tricotez , este simplu de obicei daca te prinde microbul ..te lasa greu.

daca cauti pe net sunt mauale de crosetat , incepand cu punerea pe ac si modelele simple. Eu mi-am facut tot soiul de pulovere si bluze..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Eu la cat am asteptat sa raman insarcinata, ma simt flatata de orice remarca indiferent daca e de bun gust sau intepatoare, eu o percep ca o dragalashenie. Mie mi se spune greiere si bulina.
Am pus si eu niste poze actuale, ca eram cam in urma!
Si eu am coji la sfarcuri, dar le-am pus pe baza creia o pauzalii.
Mai are cineva compozitia de la prajitura cu mere data de Betty? Eu am crezut ca am salvat-o, dar azi am constatat ca am fisierul gol. Am pofta de bucatareala azi

17+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

fetelor cu bune cu rele sa ne bucuram de ceea ce avem , eu nici nu ar trebui sa ma plang , mai ales ca am privilegiu de a fi insarcinata dupa atatea esecuri...

azi mergem le eco sa o vedem pe Ilincuta , abia astept seara am programare...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Bafta, deci aveti intalnire intre doamne
Si tu ai fost foarte incercata. De aia in comparatie cu voi, eu nu indraznesc sa zic ceva, desi mai am si eu una alta, dar sunt minore si le ignor.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Sweety, sora sotului meu tricoteaza si croseteaza. Ea a inceput cu cartea asta:
http://daa.ro/100-de-flori-de-crosetat-si-tricotat---lesley-374930--c38607--p1068043.html

Iti expica foarte detaliat cum se face. Mi-am luat si eu o carte asemanatoare si o croseta la inceput, cand aveam greturi si stateam numai in casa, dar nu s-a legat de mine

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia r

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

vai, Stefana, ce burtica finuta!!

20+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Si eu ma mai simt prost ca ma plang cand ma gandesc cat s-au chinuit unele fete si cat de greu au ajuns sa fie mamici. Dar faza asta e incorecta pt ambele parti .Eu nu am voie sa ma plang ca am ramas din prima, ele nu au voie sa se planga dupa ce s-au chinuit atat tre' sa taca si sa inghita. Fiecare trece prin sarcina in felul ei si ceea ce pt una pare o porcarie...pt alta e o adevarata drama. Si e de inteles.
Legat de replici care ni se par drame.. poate sunt hormonii de vina.. poate sunt temeri personale si simtim replica ca pe "un cutit" desi nu s-a vrut asta.
Toate avem voie sa ne plangem!
Sper ca nu sunt prea dura dar nu mi se pare corect nici cand eu ,ma "laud" si ma mandresc ca ne-am pus in pat si dupa 5 min eram insarcinata...ca eu si sotul radem in hohote de cat suntem de fertili si pare ca sunt nesimtita. Daca o spun de fata cu cineva care se chinuie de ani de zile imi vine sa intru in pamant pt asa cum zic si fetele care au avut sarcinile usoare ajunge sa iti fie rusine ca a fost mai usor pt tine si ai avut noroc.
Sunt sigura ca toate intelegem la ce se refera celelalte. Acum am vb toate destul cat sa stim ca nu e un atac sau o rautate la adresa celorlalte. Suntem multe si de toate felurile . Suntem aici sa ne incurajam pt "prostiile" de probleme pe care le intampinam. Si e drept ca unele sunt f f mari si unele penibile dar avem dreptul la ele.

Scuze ca am fost asa de lunga dar sper ca ati inteles ce vreau sa zic

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Eeei, Delia, mie mi se pare ca a ta este asa.

17+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Stefana ce burtica finutza ai !!! Sexy mama

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput