Stelute de iulie-august 2013 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
happy_ama spune:
Da, clar varsam naduful
Nici eu nu as da ce mi se intampla nici pe cea mai mare relaxare si stare de bine din lume!
Happy_Ama 23+ si Eva
amaliaro spune:
Oxanatimitel pe strengarul de fitu putin pana la mine sa il smotocesc cand vad poza aia numai asta am in capsa il smotocesc
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
doxy spune:
Iar legat de plans, am mai zis ca nu-mi place nici extrema cealalta, toata ziua sa ma plang. Pe mine de ex. de doua zile ma doare burta, intr-un mod mai ciudat, cum nu m-a mai durut pana acum, astept sa vad daca mai persista durerea si daca e cazul am sa-l sun pe dr.
Nu m-am plans ca nu mi se pare ceva grav, dar nici nu ma pot da mare ca totul e perfect si acu 2 zile cand mi-am pus florile (ma gandesc daca nu cumva de aici mi se trage, poate m-am cracanat prea tare) eram zvelta si zglobie de parca nici n-as fi fost insarcinata.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Amalia draga, multa dreptate ai, te admir pt ca vezi lucrurile asa cum trebuiesc vazute. Fericirea de a fii insarcinata, mai ales in cazul tau dupa incercarile la care ai fost pusa, restul parca nu mai conteaza sau incerci sa nu le dai importanta mai mare decat fetelor
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
doxy spune:
Amalia merci! Sa stii ca are un caracter ca daca ii zic "te pun la avion si o sa zbori singur pana in Grecia", se duce.
Te referi la poza de la avatar? Caciula asta i-a luat-o soacra-mea cand avea 9 luni. Mai aveam niste poze haioase cu caciula si in pielea goala, dar am pozele imprastiate peste tot pe laptop, pe hard extern si pe PCul care nu-i cu Doamne ajuta sa-l instalam. Asa ca nu le mai gasesc cand am nevoie.
Delia_Rodica spune:
Exact Oxana, ma gandeam si eu sa nu fie de la flori, dadu harnicie in tine
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
doxy spune:
Rodica am zis ca nu e mare lucru, dar nu m-am gandit ca e greu sa te apleci asa de tare. M-au apucat crampele chiar atunci. Iar acum am niste dureri pe sub burta, nu foarte mari dar asa ca la infectie urinara, un fel de usturime, nu stiu cum sa ma exprim. Ma gandesc poate bebe s-a pozitionat altfel si imi apasa pe ceva...
Sweety4u spune:
Fetelor, care dintre voi tricoteaza? As vrea si eu sa invat sa fac asta. Este dificil de invatat? Poate imi dati si mie cateva sfaturi si site-uri de unde sa invat cum se lucreaza si de unde sa ma inspir. Cu ce ar trebui sa incep ca sa imi fie usor? Multumesc!
Eu sunt la serv cu cafeaua in fata Am o gramada de treaba si abia astept sa inchei ziua asta si sa plec la Valcea, la parinti. Sper sa nu ma prinda vreo zapada pe drum
unidanad spune:
Si eu am un specimen care ma incurajat de curand . Cumnata mea cand a nascut ne-am dus toti la spital si eu i-am spus ca nu as vrea cezariana ca e mai greu la care ea ma incuraja " da s-o crezi u azi a externat o fata care a nascut natural si sa rupt pana la fund mai avea putin si ii ieseau si matele, o saptamana au tinut-o" si eu i-am raspuns sec " La asa incurajari tot sa nasti, Ms"
23+ David
Dana
olimp spune:
fetelor cu bune cu rele sa ne bucuram de ceea ce avem , eu nici nu ar trebui sa ma plang , mai ales ca am privilegiu de a fi insarcinata dupa atatea esecuri...
azi mergem le eco sa o vedem pe Ilincuta , abia astept seara am programare...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca