Stelute de iulie-august 2013 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Diana, exact, ai pus punctul pe I. Ca deja ma pierdusem, una am vrut sa zic si alta se intelege. E vorba de ATITUDINE si modul in care o spui, vaaaai te-ai ingrasat 15 kg pana la 25 sapt? eu am pus doar 9 in toata sarcina. La intrebarea gen "ce face bebe" "vai, doarme, papa si face kk, e un super cuminte nu plange niciodata", sau cum e noua locuinta? "caprioarele merg prin fata, veveritele stau la geam si paserile maiastre imi canta in fiecare seara" iar la spitalul unde am nascut e ca la un resort de 5 stele, o echipa de medici alergau dupa mine sa vada daca sunt bine" etc etc etc.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia t si eu am sangerari nazale , nu chear asa de puternice cum spui tu dar le am , am inteles ca sunt normale , sa nu intreaca masura evident...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu sunt genul de om care atunci cand am alaturi o persoana mai apropiata si o vad demoralizata si ca se plange de ceva, automat gasesc si eu in trecutul meu ceva asemanator si ii povestesc ca sa o sustin cumva moral, sa o incurajez. De ex. daca se plange ca mai are un pic si cedeaza nervos ca bebe de o sapt. nu doarme, atunci zic ca am avut si eu perioade cand eram zombi (imposibil ca mama sa nu fi avut o situatie similara) si mai fac o gluma ca "imi venea sa-l sigilez in cutie si sa-l bag in dulap" sa o fac sa rada. Dar nici intr-un caz nu veneam cu replici gen "Daaaa, vaaai eu am avut un copil perfect".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Diana, ce faaain!

Doxy, esti haioasa! Ai dreptate, dar mai e si partea cealalta, cand ajungi sa te simti un pic prost si pe dinafara ca n-ai de ce sa te plangi. Adica, ok, copilul nu e perfect (decat pentru mine ), dar e cuminte in limite normale. Nu ma astept la sa am o papusa care sta unde o pui si mi se pare normal sa faca si figuri si sa-mi vina sa-mi iau campii cateodata. Nu ma astept sa nu ma doara cand nasc (doare ca naiba), dar daca totul dureaza maxim 3 ore si dupa aia oricum se atenueaza durerea in amintire, cand sunt intrebata o sa raspund ca am nascut foarte usor. Cam asta vreau sa spun. Da' cred ca de fapt vorbim despre acelasi lucru, sunt si "perfecte" de care vorbesti tu, dar am sarit noi astea, care simtim ca totul a mers lin si fara probleme la noi, ca sa fim sigure ca nu ne bagati in aceeasi categorie.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana suntem pe aceeasi lungime de unda...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Adriana, asta ziceam si crede-ma ca eu la fel ma incadrez in categoria alora mai norocoase, dar asta la modul general.
Ma refeream la "acele perfecte" care se cred mai mult decat perfecte si simt neaparat nevoia sa o stii si tu, mai ales daca incerci sa faci o confesiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, asa e. Eu sunt cu tine!
Si cunosc si eu genul ala care "vaaaaai! ce-ai sa patesti!!" sor'mea e una dintre persoanele care ma "incurajeaza" asa Cand i-am zis ca ne dorim bebe replica ei a fost "io zic sa te gandesti bine ca e ffff greu!" Partea buna e ca mie daca-mi spui ca nu sunt in stare sa fac ceva/ e greu, de-afurisita iti arat ca nu e asa
In schimb am o prietena care e foarte realista. A nascut si ea de un an si ceva si mi-a spus si bune si rele

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimineata!
Noi acum ne am trezit

Fetele cu nasul infundat puneti ser fiziologic ajuta si sange din nas eu de pe la 10s fetelor dragi in sarcina asta le am cam avut pe toate sintomele dar nu ma plang ii multumesc lui DD ca mi a dat sansa sa traiesc acest miracol si cea ce traieiesc ca neplaceri lae sarcini este infim cu FERICIREA SI BUCURIA pe care o traiesc si o voi trai cand o sa imi tin fetitele in brate

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Acum pare sa devina o competitie . Sunt convinsa ca toate suntem pe aceeasi lungime de unda. Din ce postati si cat am reusit sa va cunosc sunt convinsa ca asa este. Probabil ca in scris e mai greu sa redai situatia reala la care te referi, ca altfel am fi toate de acord.

Iar la capitolul "incurajari" mie imi placea sa fac o gluma... de ex. ziceam prietenelor ca nu va temeti, dupa ce nasteti primul an e mai greu... ca dupa aia e si mai greu. :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Oxana cred ca se intelege ce vrem. Exprimarea noastra poate e mai dura acum . Ca doar nu imi "urasc" prietenele si rudele asa cum am scris. E doar un mod de exprimare mai dur . Ca ne deranjeaza o atitudine un comportament peste care trecem cu vederea.Ne mai varsam si noi naduful. Pana la urma majoritatea chiar avem sarcini usoare..si f usoare.

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput