Stelute de iulie-august 2013 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ele arati super nu iti vad kg de care te plangi
Bobitza burtica este superba ma bucur ca ti-au iesit bine rezultatele si lasa IR. Nu ti-ai mai facut de mult griji???
Amalia offf acum trebuie sa stai in patut ca na printeselor probabil nu le place cand faci efort oricat de mic
Olimp stiu ca si cumnata mea are probleme cu tensiunea si ia dat doc tratament dar ea nu a vrut sa il ia. Probabil doc ta asteapta. Sanatate si sa speram sa nu mai ai episoade de genu. La multi ani si multa sanatate pt soacra.
Parca mai vroiam sa mai zic si de alte fete probabil poze dar ma mai uit si revin. Pana atunci pentru toate.

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana am scris in acelasi timp.
Ti-am zis eu ca e bine, dar cunosc temperamentul tau vulcanic. nu ma intreba de unde?
Merci de apreciere deja va cred. ..ai auzit Paula?? dar doar 90% ca eu tot ma analizez.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, bravooo!!

Dana, ce ma bucur ca te-ai linistit!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Ele probabil din anumite posturi ale mele
Happy

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !

gabita -bobita ce bine artati si felicitari pentru rezutatele TT si ai grija ca amalia chear vine si te scarmana daca incepi cu prostioarele

dana tensiunea este una - pentru care eu iau tratament , iar TPSV ce am eu este cu totul altceva...tratament care nu este recomandat in sarcina...

oanka

fetelor eu am inceput sa iau Fe , mi-a iesit la analize hematocritul sacazut ..imi teama sa nu ma constip...amalia am gasit inca un remediu la constipatie imi fac suc de morcovi proaspat stors si functioneaza..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp am inteles. Atunci ce pot sa zic Sanatate in continuare si sa nu fie nevoie de tratament .
Am tot cautat are vreo legatura tahicardia cu nasterea naturala??? Sa nu ma lase sau ceva????

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp eu iau Fe+acid folic si ajuta mult sunt mai reglata ca inainte de sarcina poate incerci si vezi daca te ajuta

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Amalia, mai spune-le la fetele astea...chiar nu se potolesc.

Elena, tu porti ochelari? Cred ca nu vezi bine, realitatea ta nu e concordanta cu realitatea noastra...unde ai ,iubita, falci?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Dana tahicardile sunt normale in sarcina eu am avut la inceputul sarcini ma tineau de la 7-15 dar acum au trecut asa si la tine vor trece pana la nastere

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Paula lasa ca le tin eu o saptamana langa mine sa vedem daca se mai vaita pe urma

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput