Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 felicitari pt rezultatele bune de la TT bobita. tare mult imi plac rochitele tale . eu umblu in ultima vreme cam cu aceleasi haine, saptamana asta am purtat zi de zi aceiasi tinuta pt ca nu ma mai incape nimic, astept numai sa se incalzeasca putin sa scot si eu de la naftalina rochitele largute, dar dupa cum se anunta vremea mai avem de asteptat Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) 23+ minune mica |
Multumesc, Oana, dar sa stii ca eu port si rochite mai subtirele, chiar de Primavara-Vara, numai ca pun ceva peste: un sal mare, un plovoras lung, ceva, sau o bluzita pe sub, unde se poate, deci le adaptez....pt ca daca astept vara sa le port, nu mai pot imbraca nimic...Azi m-a intrebat o clienta de-a mea care e dr daca am gemeni ca e fff mare burtica pt 18 s. Iar eu iau mereu asta ca pe un compliment sau, nu e de bine ?!
Eu nu suport hainele groase!...deci cat mai flu-flu
18+ "Minunica"
Bobitza_85 spune:
Rodica, Sweety, multumesc, dragelor!
Chiar nu am avut niciun stres legat de acest test...cred ca uneori simtim cand e totul ok, sau dimpotriva..
Sau poate e o doza mica de inconstienta sau o doza prea mare de optimism
18+ "Minunica"
Bobitza_85 spune:
Betty, te rog ajuta-ma si pe mine co o info.Am vazut ca tu stii cum e cu RI SI IP
Mie la TT, la 17 s + mi-au iesit asa:
RI dr-0,56 IP-1
RI st-0,77 IP 1,86 cu noth protodiastolic
Acum si pe mine ma mananca undeva, atat timp cat dr a zis ca e ok, TT a iesit bine, dar voiam sa stiu daca sunt in grafic
18+ "Minunica"
amaliaro spune:
Bobitzate mananca undeva?ca vin sa te scarpin sau ai fost prea mult linistita si vrei ceva stres?
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
AMALIA, cred ca ai dreptate.
Sunt cam
Mai bine ma bag putin la nani ca m-am culcat tarziu si am multa treaba apoi.
18+ "Minunica"
betty200 spune:
Bobitza inainte de 20 saptamani sunt chiar irelevante valorile rezistentelor pe arterele uterine deci te "mananca " degeaba deocamdata , medicul meu zice ca de la 28 incepe sa se uite la ele, inainte de varsta respectiva a sarcinii sunt oricum mai mari de regula.
23+
bebitza
amaliaro spune:
Bobitza cand te manca si te plictisesti sa imi spui ca te sun si iti spun eu povesti de ti se ridica parul maciuca hai fi fata cuminte si lasa prostiile
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
unidanad spune:
Buna seara!!!
Am venit si eu de la doc si mi-a spus ca valorile sunt normale . Este adevarat sunt aproape de maxim, de fapt apoape fara " un sfert" dar deocamdata sunt bine. Am fost si la doc de familie mi-a luat tensiunea 10.5 dar pulsul este mare 110. Ceea ce inseamna ca sunt tahicardica . Eu intotdeauna am avut pulsu mare sunt fffff vulcanica. A zis ca vedem mai tarziu daca facem ceva tratament eu acum sper sa nu fie problema cu nasterea.
23+ David
Dana
Ele spune:
Alexandra ma bucur ca ti-a iesit TT bun. Aveam emotii ca sincer sunt f rare cazurile.
Am mai citit si de alte griji pe aici.. iarasi zic ca sunt nesi...unde nu ma intereseaza nici nu citesc. Daca ma lovesc de pb cu pricina (sper sa nu) va (re)iau la intrebari.
Am pus si poza cu falci. Zici ca sunt rechinul ala criminal.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani