Stelute de iulie-august 2013 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia marti am si eu programare la medicul de familie si am sa cer fe + acid folic , acum mi-am cuparat sa iau pana marti 5 pastilute...

fetelor de cateva zile nu ma pot oprii din mancat pufuleti , parca sunt drogata ,cum vad pufuleti la magazin ma duc ca si teleghidata si e neapart sa-mi cumpar...

ele
eu chear port ochelari dar te vad bine in poza esti beton , tu plina...stati sa ma vedeti pe mine , mi-am facut poza la servici in baie binenteles , imediat o pun pe mail..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, acum am vazut si eu! Nu ai nicio falca! De fapt ai niste falcute pe piept asa

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Olimp, si eu am avut vreo 2 sapt in care mancam pufuleti, dar pufuleti cu lapte. Eram si eu ca innebunita, imi luam cate 2 pungi la servici si nu ma lasam pana nu ii terminam in 1/2h.
Si eu tb sa pun poze cu burta de 23 sapt, tb doar sa le descarc.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

deci nu sunt singuta mancatoate de pufu

am pus si eu 2 poze cu mine balenuta

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp, me likey!!!! nici tu nu pari elefantelul care spui ca esti!!

E clar! Suntem afectate hormonal!! Am decretat!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

happy hormonii oricum ne tropaie de ne fac snitel...capul

multumesc

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Bine zis, Paula, Elena nu vede bine. Nici eu nu vad niciun soi de falci. Arata foarte bine
Bobitza, te felicit!
Dana, ma bucur ca este OK, i-am zis sa nu-ti mai faci atatea griji. Nu face bine la bebe. Si nu mai cauta probleme unde nu sunt!

Eu, de exemplu, am cedat si am facut TT (prea insistasera toti medicii) si nu ma mai ingrijorez atat ca mi-a iesit t21 risc biochimic 1:445 si risc de varsta 1:212. Stiam ca vor iesi valori aiurea, pt ca s-a intamplat in numeroase cazuri. Chiar scrie la concluzii ca acest test nu reprezinta un diagnostic, concluziile bazandu-se pe date statistice. Am auzit de femei in pragul disperarii, din cauza rezultatelor ingrijoratoare pt DT si TT.
Simt ca totul e in regula si asta e ceea ce conteaza. Sunt intr-o pasa foarte optimista si am incredere in intuitia mea.

Ca drept dovada ca totul e minunat, m-am apucat si de gimnastica pt gravide, acasa, in intimitatea caminului. Luasem pe la inceputul sarcinii dintr-un supermarket, un DVD al Gabrielei Naghi si atunci nu am putut sa ma apuc de el, nu aveam voie pana in 12 sapt. Am cautat cate ceva despre povestea ei pe net si am zis sa incerc exeritiile, care imi par ok. Eu faceam pilates acasa inainte, insa de o buna bucata de vreme, ma cam lenevisem
Acum ma simt "pe val" . Nu mai spun ca dupa repriza asta de exercitii, parca m-am incarcat si cu energie.
Va imbratisez pe toate si incerc sa va transmit telepatic starea mea de bine!

Andra si Bubulina, va asteptam cu vesti

20 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Ma uit asa ca suntem mai multe care ne plangem de kg dar ne cam place sa ne mulam hainele pe burtica Cum zicea Doxy?! Sa zica cineva ca nu suntem super gagici!!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Graphi, de 2 ori jos palaria pt tine! Atitudine+ energie!

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

graphy jos palaria pentru atitudine, oricum problemele de acest gen se vad la eco ..daca morfologia e ok si eu as sta linistita

happy

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput