Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
paula_m spune:
Happy, pai daca mai iau si haine lalai, par de 2 ori cata sunt!!
Olimp, eu numai burta o vad la tine.
Eu chiar nu pot purta nici o haina de dinainte. Ba da , bluzele, dar pantalonii, fuste, rochite , in nici un caz...
Graphi, dar tu nu ai risc de trisomie 21. 1:445 nu e risc mare deloc.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
olimp spune:
happy vad ca ne furam cuvintele una la alta
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
paula multumesc dar oricum m-am implinit am 10 kg in plus , erau 12 dar vad ca sunt doar 10 la o masuratoare reala , dar sunt avantajata de inaltime...aici trisez eu , si stai linistita ca nu ma mai incap toate hainele de dinainte...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Paula, Olimp, pe mine nici bluzele nu ma mai cuprind cu ff putin exceptii (vreo 4-5). "Fluturasii" au fost primii care au explodat in dimensiuni
Tocmai vad o stire ca romanii se imbraca in culori triste. Trist....
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
happy eu am crescut in bust de numai , inainte aveam 80B si saptamana trecuta mi-am cuparat unul 100 D si ma strnage , oare cat mai cresc
24 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Olimp vin cu bata si la tine ai uitat prin ce ai trecut sa ajungi azi aici sa o simnti pe Ilincuta? lasa kg ca le dai tu jos
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
amalia eu nu sunt stresata de kg deloc , doar ca ma simt greioaie si elefantina , nu am facut rabat la nimic , ce poftesc aia mananc...
happy se pare ca la mine e si mai mare saltul....dar si in circunferinta
24 + Ilinca
Ilinca
graphistar spune:
Ama, te pup! Mi-ar placea sa nu te mai gandesti la niste kg in plus care nu se vad. Esti inalta si frumoasa si radiezi de fericire. Profita de perioada asta, peste un timp iti vei aduce aminte ce rasfatata si complimentata erai cand erai gravida si tu te vedeai cu alti ochi si erai nefericita
Eu ce sa zic la 1,52 inaltime? Ma voi rostogoli in curand
Olimp, iubita, pe 1 aprilie merg la morfologie. dar simt ca va fi bine, asa ca ma duc cu inima deschisa.
Paula, asa e, riscul biochimic imi spune ca e scazut, dar eu fac 37 ani in mai putin de o luna si ei au calculat si riscul de varsta. medicul de medicina muncii ramasese insarcinata la 42 ani si mi-a spus ca ii iesisera niste valori de speriat din cauza varstei. se speriase foarte tare, mi-a povestit ca a fost o perioada de cosmar pt ea. mi-a recomandat sa nu iau in seama, pe cat posibil, eventualele rezultate negative, daca decid sa fac vreun test. medicul la morfologie va studia mai bine copilul, asa cum spunea si Olimp.
20 + Alexandru
Laura
olimp spune:
graphy asa si trebuie fara stres ca nu e bun...va fi bine la eco morfo , oricum si la ecografiile precedente s-ar fi vazut neclaritati daca erau
24 + Ilinca
Ilinca