Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Delia_Rodica spune:
'n seara
Si eu is mancatoare de pufuleti
Olimp cand am inceput sa iau Fe mi-a fost frica de constipare, culmea , a dat diareea in mine de nu m-am oprit, a trebuit sa schimb producatorul, acum merg nosrmal la wc, nu ma constip, nu am diaree. Deci poti vede efecte dorite si cureti putin organismul ca de cand te chinui
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Andra28 spune:
M-am intors si eu de la morfo-fetala.
Bebita este ok, dupa masuratori este cu 5 zile mai mare decat varsta cronologica a sarcinii si are greutatea de 520 de grame.
In sfarsit ma simt si eu relaxata ca azi am tinut-o numai in emotii toata ziua!!!!
Stiam ca la ecografia asta se poate masura totul din pct de vedere morfologic, dar nu mi-a trecut prin cap ca se poate determina pana si hemoglobina din sangele fatului, astfel incat medicul sa aprecieze daca este copilul anemic sau nu. Asta este o evolutie considerabila fata de prima mea sarcina de acum 9 ani si ceva.
Acum va las ca sunt stoarsa de oboseala, am fost programata la ora 16,30 si am intrat abia la 18,15 la eco.
Andra 22+ cu si mami de Alexandru(27 ianuarie 2004)
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra28 M-am intors si eu de la morfo-fetala. Bebita este ok, dupa masuratori este cu 5 zile mai mare decat varsta cronologica a sarcinii si are greutatea de 520 de grame. In sfarsit ma simt si eu relaxata ca azi am tinut-o numai in emotii toata ziua!!!! Stiam ca la ecografia asta se poate masura totul din pct de vedere morfologic, dar nu mi-a trecut prin cap ca se poate determina pana si hemoglobina din sangele fatului, astfel incat medicul sa aprecieze daca este copilul anemic sau nu. Asta este o evolutie considerabila fata de prima mea sarcina de acum 9 ani si ceva. Acum va las ca sunt stoarsa de oboseala, am fost programata la ora 16,30 si am intrat abia la 18,15 la eco. Andra 22+ cu si mami de Alexandru(27 ianuarie 2004) |
Felicitari
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
andra felicitari , ma bucur ca totul e ok...
delia sa speram sa fie asa cum zice si amalia ...sa iau Fe si fara constipatie...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Dana, ma bucur ca te-ai linistit! Eu zic sa tratam lucrurile cu calm, ca DD e alaturi de noi si ne ajuta sa fie totul bine!
Olimp, multumesc! Pai are dreptate Amalia...prea ne vaicarim aiurea, fara motiv...ea saracuta nu mai are loc sa zica nimic de noi si ea e cea mai indreptatita! Olimp, arati ffff bine, ti se vede numai burtica sa nu te mai aud ca esti grasa!
Ele arati suuuper bine, draga mea! Nu esti grasa, ai sanii frumosi si iti sta belea roscata!
Mai fetelor, CONCLUZIE: ni s-a urat cu binele sau vrem sa fim complimentate non stop ...eu zic asa: daca se mai plange careva ca e grasa (si nu e asa deocamdata la niciuna) sa nu o mai bage nimeni in seama. Poate asa ne dam seama ca exageram si ne trezim.Credeti ca sunt prea dura?
18+ "Minunica"
amaliaro spune:
Andra felicitari si Doamne ajuta in continuare
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Graphi, draga mea, sa nu iti faci griji cu privire la TT.
Eu sunt convinsa ca e o chestiune PUR STATISTICA! La al meu la final scrie ca are o rata de detectie de aprox 65%,cu 5% rez fals negative.
Acest test nu repr diagnostic, concluziile lui bazandu-se doar pe date statistice.
Permite rez fals-poz de 10% si depinde de exactitatea datelor furnizate de dr.! Deeeci, loterie, draga mea! Prea multe variabile, prea multa statistica!
Si eu l-am facut, sa fie, dar nu ma stresez...pana la urma tot ce vrea DD se intampla si eu imi ascult instinctul care imi spune ca vom avea fiecare o minune de copil, sanatos si frumos!
18+ "Minunica"
Cris_25 spune:
Bobitza ... eu nu sunt de acord ... vreau sa ma plang ... si gata! Tocmai am fost sa felicit o doamna draguta de ziua ei ... o doamna foarte finuta de altfel ... dar dupa ce mi-a zis ca se vede pe fata si pe buze ca-s gravida ... si am burta mare si frumoasa ... m-am intristat! Am dat si eu azi in butoi ... sunt suparata ca nu simt bebita si cred ca de la asta mi se trag toate ... La scoala am fost agitata toata ziua ... si pusa pe cearta ... au observat si copiii Maine merg la control ... sper sa ma mai linistesc ... ca nu suport starea asta ...
Of, m-am plans
19+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit