Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Ele spune:
Gata fetele "Tac" ma cheama .
Referitor la pufuleti, eu eram mare mancatoare inainte de sarcina. Acum nu intra. In shimb merele le rad.Cate 2 kg la 2-3 zile.Si inainte nu mancam, decat cu forta.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
olimp spune:
bobita asa este cred am devenit dependente sa ne compimentam una pe alta ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Graphi
Olimp, si eu iau fier. Tardiferon. Iau de numai 2 zile. Sa vad dc are efecte adverse...
Andra, felicitari! Acum te poti linisti
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
cris asa am patit si eu ieri , nu am simtit-o pe Ilinca , de stresata si obosita ce eram nu am simtit-o cand m-am linistit totul a intrat in normal....stai linistita ca e bine...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Bobitza ... eu nu sunt de acord ... vreau sa ma plang ... si gata! Tocmai am fost sa felicit o doamna draguta de ziua ei ... o doamna foarte finuta de altfel ... dar dupa ce mi-a zis ca se vede pe fata si pe buze ca-s gravida ... si am burta mare si frumoasa ... m-am intristat! Am dat si eu azi in butoi ... sunt suparata ca nu simt bebita si cred ca de la asta mi se trag toate ... La scoala am fost agitata toata ziua ... si pusa pe cearta ... au observat si copiii Maine merg la control ... sper sa ma mai linistesc ... ca nu suport starea asta ... Of, m-am plans 19+ Miruna Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit |
Se pare ca si la mine pb e tot in colectiv. Care imi povestesc ca ele au luat 9kg toata sarcina si eu 10 puse deja. Iar la prima sarcina am pus in jur de 25.
Nu iti fa griji, bebita e ok. sa treaca mai repede si sa vii de la control linistita.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
happy_ama spune:
Cris, vino sa te-mbratisez E normal. Si mie mi-a spus cineva la un moment dat ca se vede putin la maini si fata si m-am simtit f prost
Happy_Ama 23+ si Eva
Bobitza_85 spune:
Cris, lucrurile stau asa, in opinia ,mea:
" se vde pe fata ca esti gravi"= Radiezi
"Ai burtica mare si frumoasa" = esti o gravi frumoasa, eu tocmai spuneam ca mi-a zis cineva azi, care mai e si dr, ca parca am burta de gemeni, dar eu luat-o ca pe un compliment! Mi se pare aiurea sa zica: Vaaai, ce burta mica ai!"
So, be happy, totul este perfect!
Eu ma uit la colega mea care incearca sa ramana de 7 ani...nici nu indrznesc sa ma mai plang de ceva.
Apropos de buze: eu abia astept sa se mareasca, " sa ma botoxez" si eu putin , am auzit ca asa e cand ai fetita
Si cu miscatul bebitei, asa mi s-a intamplat si mie si dupa ce a sunat si mi-am facut progr, mi-a dat un ghiont de am simtit si la manuta. Eu daca beau putina cola stii cum face?!
PS: Fetele, daca vedeti ca mai mananc litere sau se strecoara mici erori de redactare, sa stiti ca sunt datorate grabei sau faptului ca scriu de pe tel, unde tastele sunt miiiiici, miiiici, nu sunt certata cu gramatica!
Chiar am obs ca mancasem o cratima si m-au trecut toate apele sa modific repede sa nu credeti ca sunt
18+ "Minunica"
amaliaro spune:
Pai bine ma Crisule lasi tu niste bieti hormoni sa iti strice cea mai frumoasa perioada din viata ta vei fi MAMICA imi aduc aminte de o poveste scrisa la babute de sotul tau carescria prin ce ai trecut si ca ia fost frica pt tine de multe ori imi vin in minte randurile scrise de el si mise umplu ochii de lacrimi cand am vazut nick ul tau la acceas odisee cu mine am simntit o imensa fericire si am zis YES!!!
Nu lasa nimic si pe nimeni sa iti umbreasca acest miracol numit MIRACOLUL MATERNITATI
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
amalia , bobita
24 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Ma uit si eu la poze
Dariana ce frumoasa esti
Mocanita, Monirina, Adriana, Oanka, Anca Toma, Alina, Stefania, Elena ce copii frumosi aveti, parca-s modele
Oxana si Monicaa, pe ai vostri i-am laudat de mult nu s-a schimbat nimic
Olimp esti minunata, imi pare bine de cunostinta, kilele alea nu se vad
Bobita ai o burtica...wow
Cris ador privirea ta calda si tricoul ala cu pinguini e demential
Elena sa stii ca esti o subtirica
Concluzia mea e ca toate cam exagerati, aratati bine, nu va pierdeti timpul cu prostii
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd