Stelute de iulie-august 2013 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Eu am alta problema de ordin medical, mai mult estetic de fapt. Am niste mancarimi incredibile pe fatza, imi ies constant tot felul de chestii, tenul meu sufera rau de tot. De unde la Toma am avut un super ten, nimic pe fata, glowing scria pe mine, si nu va mint deloc... Am observat ca, cu cat hidratez mai bine cu atat senzatia de mancarime se diminueaza, asa ca tot experimentez creme, din ce in ce mai grase. Si acum stralucesc, nu zic, dar de uleioasa ce sunt
Am citit ca ar fi o caracteristica a sarcinilor cu fetitze, dar din ce am intrebat colege, prietene, nici una nu a experimentat asa ceva.

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Neata fetelor!

am intrebat si eu doctorul referitor la sutienele cu sau fara sarma si a zis cum imi e mie mai bine. Eu am cu sarma ca sa-mi sustina...

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Neata fetelor! Acum va citesc, sunt la pag. 13 abia, dar am citit mesajul lui Ele si ma mananca limba sa ma descarc si eu putin. Mi-e asa o ciuda pe fandositele astea la care "totul merge perfect" "vai am pus doar 9 kg toata sarcina" "vai a fost super usor si eram super relaxata" "vai am tusit o data si am nascut iar a doua zi urcam pe munti" .
Sincer acum, nu-mi place nici extrema cealata sa ma plang toata ziua, dar cunosc pe cineva la care totul merge de la perfect in sus (dupa spusele ei) te face asa sa te simti cea mai ghinionista, cum frate se poate sa te ingrasi ca la carte (a0-12), nasti ca in filme si traiesti ca in povesti.
Gata ma duc sa mai citesc... nu ma bagati in seama e de la vreme. Daca ieri eram cu zambetul pe toata fata, relaxata si infumurata, azi sunt doar infumurata.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Merci de intelegere!!
Eu am in birou un exemplar din asta. Care a luat 9kg , a mers pana in ultima zi la munca, nu a durut-o nici un fund (ca mine si la propriu) si are grija de mancarea ingerata de mine.

La noi ninge...mi-e somn.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Eu am alta problema de ordin medical, mai mult estetic de fapt. Am niste mancarimi incredibile pe fatza, imi ies constant tot felul de chestii, tenul meu sufera rau de tot. De unde la Toma am avut un super ten, nimic pe fata, glowing scria pe mine, si nu va mint deloc... Am observat ca, cu cat hidratez mai bine cu atat senzatia de mancarime se diminueaza, asa ca tot experimentez creme, din ce in ce mai grase. Si acum stralucesc, nu zic, dar de uleioasa ce sunt
Am citit ca ar fi o caracteristica a sarcinilor cu fetitze, dar din ce am intrebat colege, prietene, nici una nu a experimentat asa ceva.

De 1 sapt si mie imi apar pete. Dar sunt ca niste pete rosii si f uscate. Am renuntat la crema si folosesc apa termala. Vreau sa vad ce se mai intampla. La prima sarcina nu am avut pb asta.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata si de la iasul ploios

bai da'aveti un debit imi aduc aminte de mine la a doua odisee. s-au legat prietenii frumoase atunci. avem un grup pe FB unde vorbim mai ceva ca la cafea in fiecare an ne vedem numai noi mamicile un wk unde evident ca vb tot despre marmote la prima odisee nu am fost forte vorbareata, ca si acum de altfel. atunci nu ma simteam in largul meu, acum nu prea am timp. dar serile va mai citesc, sa stiti

pupam gasca!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 20 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Mocanita, si eu experimentez de cateva zile ceva cosuri mici pe fata, mai uscate decat cosurile normale. Oricum, sunt clar din cauza sarcinii ptr ca eu n-am avut niciodata cosuri pe fata, asa ca doar hormonii pot fi de vina.

Andra22+cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ah, ce ati pus punctul pe i cu aceste femei care te privesc de sus asa pentru ca tu, plangacioasa de tine, ai tot felul de dureri...mrrrrrr! Da, chiar vorbeam cu o prietena si radeam pe seama cliseului cum ca sarcina este cea mai minunata perioada din viata femeii. My ass!! Este minunat ca aduci pe lume o fiinta dar femeile ar trebui avertizate ca...se intampla lucruri...nu tocmai placute...si e NORMAL! SI ca pentru o vreme tu, fiinta delicata si divina, te transformi intr-o chestie care se umfla, trosneste din incheieturi si emana substante si mirosuri nebanuite

Asaa...m-am eliberat si eu

Referitor la ten, eu de cand ma stiu am avut ten uscat, pori inchisi, zero cosuri. In ultima vreme zici ca sunt jocul ala cu ratuste, de trebuie sa le prinzi si sa le dai in cap. Un cos ici, cum zic ca gata l-am dovedit, hop! un cos colo....

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Maitreyi, esti oricand binevenita!
Tu ai oricum o scuza puternica tare:esti mama eroina fata de noi, acum astepti al 3-lea bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana punct ochit punct lovit !

tenul meu este exact ca inainte , pielea fina , fara cosuri ..sunt norocoasa

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Ah, ce ati pus punctul pe i cu aceste femei care te privesc de sus asa pentru ca tu, plangacioasa de tine, ai tot felul de dureri...mrrrrrr! Da, chiar vorbeam cu o prietena si radeam pe seama cliseului cum ca sarcina este cea mai minunata perioada din viata femeii. My ass!! Este minunat ca aduci pe lume o fiinta dar femeile ar trebui avertizate ca...se intampla lucruri...nu tocmai placute...si e NORMAL! SI ca pentru o vreme tu, fiinta delicata si divina, te transformi intr-o chestie care se umfla, trosneste din incheieturi si emana substante si mirosuri nebanuite

Asaa...m-am eliberat si eu

Referitor la ten, eu de cand ma stiu am avut ten uscat, pori inchisi, zero cosuri. In ultima vreme zici ca sunt jocul ala cu ratuste, de trebuie sa le prinzi si sa le dai in cap. Un cos ici, cum zic ca gata l-am dovedit, hop! un cos colo....

Happy_Ama 23+ si Eva

Apropo de cliseul enuntat, eu dupa prima sarcina l-am adaptat un pic si cred ca asa, cel putin pentru mine, reflecta realitatea: Sarcina este cea mai frumoasa si in acelasi timp, cea mai stresanta perioada din viata unei femei.

Mergi la inceput