Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 22
happy_ama spune:
Exact, Andra, sa-i spunem paradoxala
Eu una la inceput tot citeam ca trebuie sa fie asa si asa...si daca ma uitam sa vad de ce ma doare sau de ce mi se intampla cutare lucru, orice articol se termina cu avort spontan...
Happy_Ama 23+ si Eva
paula_m spune:
Neata!!
Eu nu cu sarcina am ce am...ca aia trece repede, 9 luni...e greu, o fi si frumos, desi in afara de faptul ca il simti pe bb, nu am dus dorul la nimic ...dar, eu mi-am certat prietenele ca nu mi-au spus ce presupune un copil. Toata lumea te felicita cand ramai insarcinata, ce frumos, dar nimeni nu spune ca se intampla dupa nastere.
Maitreyi, si noi ne intalnim de 2 ori pe an ( in medie), dar cu tot familionul. E o nebunie, nu mergem multe o data, 8-10 , dar sa-i vezi pe pitici la un loc, toti de aceeasi varsta e tare fain...
Dar e buan si ideea ta, fara familie!! Tb sa o propun
Fac capitol nou
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
Andra28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Exact, Andra, sa-i spunem paradoxala Eu una la inceput tot citeam ca trebuie sa fie asa si asa...si daca ma uitam sa vad de ce ma doare sau de ce mi se intampla cutare lucru, orice articol se termina cu avort spontan... Happy_Ama 23+ si Eva |
100% adevarat ceea ce zici tu!! si la fel de adevarat si ceea ce zice Paula cu privire la perioada de dupa nastere.
delia_timpau spune:
Neata fetele,
Olimp, de cand te asteptam cu pozite!! Draguta burtica!!
Si mie imi e cald de mor, tot timpul simt nevoia de o gura de aer rece..nush cum o sa fie la vara..
Elfule, si eu am cojite pe sani. Chiar voiam sa va intreb daca e normal, ca pe net nu prea am gasit info despre asta.
Cu concentrarea nici eu nu stau bine, dar din fericire am mai multa energie si mai mult chef de munca decat in primele luni. As putea spune ca dau putin mai mult randament
Dana, si mie mi s-a intamplat un lucru minunat in dimineata asta. Cand m-am trezit, bebitza sughita Eram moarta de somn, dar dupa ce l-am simtit ziceai ca am baut o tona de cafea. Imi venea sa dansez prin casa
Bobitza, stai linistita, si eu patesc acelasi lucru cu scrisul de pe tel. Plus ca ma mai si enerveaza, si prefer sa va rasp cand ma asez la calcultor.
A, am uitat sa te intreb..de la TinaR ce masura ti-ai luat rochitele? Cred ca avem cam aceleasi dimensiuni
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza