Stelute de iulie-august 2013 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mocanita, si eu beau dar mai putina, inecata in lapte. Inainte imi spuneam colegii ca eu beau cafea cu vaza

Oricum, azi m-am trezit de dimineata cu o pofta de cola Am ras instant o doza Bad bad mother

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mocanita si eu sunt o lenesa in facutul pozelor ar trebui sa ma mobilizez si eu ..apoi imi va parea rau ca nu le-am facut...

happy concentratrea ...prastie...eu care eram agenda ambulata a colegilor ....acum sunt uituca firmei

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Neata fetelor. Mie nici de cafea nu imi arde Abia m-am trezit si eu si se pare ca bebe a vrut sa o faca pe mami sa uite ce rau ia fost. Astazi am vazut si eu pt prima oara cum se misca burtica . Doamne ce sentiment nu imi vine sa cred.

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!

Olimp din cate mi-a zis si dr nu exista leac. Tre sa suportam cu stoicism. Dimineata cand ma trezesc durerea e mica si surda.
Dar seara e jale...incurajarea este ca nu mai avem mult.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

happy daca ti-a tihnit sa-ti fie de bine...sotia varului meu , a baut in sarcina cate 2 l de cola zilnic si bea si cafea , bine avea si tensiunea mica...si fetita e cuminte foc , nu e agitata deloc , acum are 4 luni si deja doarme noaptea de la 9 pana la 6 dinimeata fara trezire...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, asta cu uitatul e la ordinea zilei Dar nici chef de treaba si randament nu mai am

Legat de calduri...si mie mi-e mai cald decat de obicei dar nu asa cum spui tu... Adica si acum dorm cu paturica si caloriferul deschis...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

dana

ele
asa este ,dimineta mai e cum e , seara dupa ce ma bag in pat si stau un pic sa ma odihnesc ..si ma ridic sa merg la baie e jale..parca se rupe osul si nu pot calca...

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

'neata si de la mine! Eu inca lenevesc in pat...de fapt am mancat si m-am reintors in pat. Am si un geam de la balcon deschis si imi tot trancane in cap, dar mi-e lene sa-l inchid.
Azi nu ma duc la servi, e prea urat afara sa mai merg si la program. Asa ca ma gandeam sa merg pe la coafor, sa imi fac ziua mai super, ca nu am mai fost din noiembrie.
Fetele, voi ati fost la masaj de gravidute?

17+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Neata si de la Bucuresti!

Aici ploua, nu e frig dar e o vreme care trage la somn.
Eu am intrat intr-o perioada in care m-au apucat insomniile. Imi pica ochii de somn daca stau pe canapea in livind, iar dupa ce ma duc in pat, mai dorm 5-10 minute si apoi ma trezesc si pana pe la 1 noaptea nu mai pot adormi. Si obosita masimt, dar nu pot dormi.

Andra22+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Neata fetelor! Acum va citesc, sunt la pag. 13 abia, dar am citit mesajul lui Ele si ma mananca limba sa ma descarc si eu putin. Mi-e asa o ciuda pe fandositele astea la care "totul merge perfect" "vai am pus doar 9 kg toata sarcina" "vai a fost super usor si eram super relaxata" "vai am tusit o data si am nascut iar a doua zi urcam pe munti" .
Sincer acum, nu-mi place nici extrema cealata sa ma plang toata ziua, dar cunosc pe cineva la care totul merge de la perfect in sus (dupa spusele ei) te face asa sa te simti cea mai ghinionista, cum frate se poate sa te ingrasi ca la carte (a0-12), nasti ca in filme si traiesti ca in povesti.
Gata ma duc sa mai citesc... nu ma bagati in seama e de la vreme. Daca ieri eram cu zambetul pe toata fata, relaxata si infumurata, azi sunt doar infumurata.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput