Stelute de iulie-august 2013 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sweety4u

Andra, Bubulina - felicitari pentru rezultate!
Sunteti minunate toate, nu va mai faceti griji de kg in plus. O sa aveti timp sa le dati si jos
Noapte buna!

Sweety,

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Vai ,dragute scipicioase,ce m-ati amuzat cu discutiile legate de kg si falcute,ca si eu de cateva zile am impresia ca m-am schimbat total la fata si eu care nu ma machiez acum parca imi trebuie dungulita de tus/dermatograf in permanenta la ochi.Mi-e groaza ca o sa vina caldurile si nu o sa imi mai arda mie de asa ceva (deobicei imi dadeam cu alb la ochi si era asa luminos si radios,dar acum cred ca m-ar face si mai dolofanica ). Poate e si din cauza ca inca nu am burta asa mare si lucrul asta ma scoate din minti,parca vreau sa dau forword ca un filmulet sa vad cum creste asa instantaneu :)))

Felicitari radioase pentru morfologii Eu merg daca nu saptamana viitoare,pe 1,2 aprilie sigur,sa vad cum e cu programarea,sunt asa stresata la capitolul asta de mai am putin si imi iau campii.

Apropos de poze nud ,chiar azi m-am gandit sa racolez pe cineva sa imi faca cand mai dospeste burtica niste poze in apa,nud, ca sa fie cat mai naturale asa.Cred ca e foarte important sa gasim pe cineva apropiat care are o inclinatie spre fotografie ca sa avem si noi macar o poza buna la care sa ne uitam mereu si sa fim ,sa ne indragostim de noi asa burticioase

Legat de sutiene,eu ma descurc greu cu cele fara sarma,mi-am luat unele din dantele asa super sexi ca am zis sa nu fie trecerea prea mare (desi nu am purtat push up sau macar burete,sarma aia face minuni la sutienele pe jumatate de cupa) si sunt insuportabile de purtat asa mai mult,ma ia cu mancarimi deja.Dupa am luat aproape ca al dianei, avea o sutinere buna,sanii mei aveau si ei o forma,nu ca la alea de dantela,dar vreau sa zic ca intr-o saptamana si cateva zile,deja ma strange.Niciodata nu am suportat sanii mari si i-am avut (purtam b sau c,depinde de firma) si acum sa trec la d si sa ma si stranga Deci daca gasiti pe undeva sutiene mai maricele si eventual sa nu ma faca sa ma simt ca si cand m-as fi pocait,nu exitati sa scrieti

Voiam sa va intreb,dar mereu uitam,voua vi s-au uscat sfarcurile? Am facut asa niste cojite micute si nu inteleg de ce.Si sunt si de cand ma dadeam cu ulei zilnic si cu crema zilnic,deci erau mega hidratate si grasimuite,ca acum sunt mai lenesa asa cand vine vorba de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna fetele...cred ca nici nu mai stiti cine sunt , la cat de rar dau eu pe aici...

Cris
, am vrut doar sa-ti spun sa stai linistita ca la prima sarcina la 19 saptamani abia am inceput sa-l simt pe bebe si era atat de finut ca il simteam doar seara, o data pe zi, foarte incet. Si a fost ok.

Ieri am fost si eu la morfofetala, suntem ok , bebe e cu 10 zile avans, are 696 de grame, eu am 22s 4 d iar el 24s 1d. Asta se datoreaza Clexanului si Femibionului. Dar asa a fost si la prima sarcina si la sfarsit a pierdut tot avansul si a ajuns exact la varsta calculata.
Am inceput si eu sa mananc mult, si din pacate seara ma apuca...spun ca numai gust din ceva dar nu ma mai opresc...am luat 7 kg deja, la sarcina precedenta luasem 11-12 pana la sfarsit, iar cu 3 am ramas si dupa 2 ani...deci nu ma vad ajungand prea repede la greutatea pe care o doresc..

Sarcina usoara va doresc in continuare, va citesc dar trebuie sa recunosc ca nu pot sa ma tin de voi, copilul e tot acasa ca la cresa e plin de boli, asa ca nu pot sa fac asa multe cat as vrea cu el langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

A venit iarnaaaaaa, ninge si ploua in acelasi timp

Elfule mie mi se usuca sfarcurile cum descri tu. Le dau cu aceeasi crema pt gravide ca pt restul corpului.

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata

si la cluj ploua...dar mie imi convine ..cand ploua e mai liniste la noi

monirina am cumparat sutienul de la standul normal de lenjerie , poate am avut noroc...

dedicut
felicitari ....ma bucur ca esti bine , chear daca ne scii mai rar nu te-am uitat.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

unde sunteti somnoroaselor vad ca vremea de afara va pleostit

ele
ma inscriu si eu in cercul vostru cu dureri de "doamna" de ieri incepand ma doare muntele lui venus de imi vine sa ma tin de el cand umblu , si am tendinta sa umblu cracanta de parca sa fi calarit toata noaptea ...e adevarat caleresc perna dar...

noi am ajuns spre final , mai avem putin de zugravit si terminam , asa incet incat cum putem dupa servici , speram ca in acest WE sa fie gata cu curatenie cu tot...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sweety4u

Andra, Bubulina - felicitari pentru rezultate!
Sunteti minunate toate, nu va mai faceti griji de kg in plus. O sa aveti timp sa le dati si jos
Noapte buna!

Sweety, ca de obicei, esti o dulce. Mersi mult!!

Andra22+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

Dedicut, nu te-am uitat! Chiar voiam sa intreb aseara de tine, de RLK, de Dreya, Adde...si mai sunt fete. Oricum, felicitari pentru rezultate!!

Olimp, ia-ne usor... Eu as galgai o canistra de cafea! Nah, ca in loc sa deschis emoticoanele am trimis mesajul

Si la Bucuresti ploua si nu as face nimic decat sa Fetelor, voi cum mai stati cu concentrarea la serviciu? Mie mi se pare din ce in ce mai greu... Am nevoie de o pauza Lunga

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Neata, burtici!

Olimp, ia-ne usor... Eu as galgai o canistra de cafea!

Happy_Ama 23+ si Eva

Neatza

Ama, eu asta si fac.

Diseara mai pun si eu poze cu burta, mi-am dat seama ca din sarcina cu toma am maximum 5 poze mari si late. Noroc cu voi acum

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

happy eu mi-am baut deja ceaiul si lapticu ..hai ca te acompaniez la cafea...

eu vad ca functionez exact pe dos....cand e vreme urata afara , acum aici e lapovita eu sunt fresh ..si cand e soare sunt o blegovana...

fetelor voi aveti calduri , mie tot timpul mi-e cald , in casa abea rezist intr-un tricou si desculta pe gresie si parchet , sa nu zic ca , centrala este oprita si in camera noastra unde dormim am tinut caloriferul inchis toata iarna ...sotul meu e zgribulit ca o vrabie eu mor de cald...iar eu in mod normal sunt o friguroasa incurabila...

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput