Stelute de iulie-august 2013 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
betty200 spune:
Dana eu nu prea inteleg ce-ai scris acolo ca-s toate insiruite, eu am avut asa la Artera ombilicala: IR=0,72/IP=1,24 ca doar pe aia a masurat-o, arterele uterine cica nu le-a prins , mi-a zis ca-i foarte bine.
23+
bebitza
graphistar spune:
Dana, incearca sa te linistesti, de dragul lui bebe . Cu cat cauti mai mult pe net, cu atat te sperii mai tare. Exista solutii pentru remediere, daca e cazul. Iti va spune maine medicul tau. Daca a nu ai rabdare pana maine, da-i un telefon, sa te mai linisesti. Medicul ce a facut morfo, parea in vreun fel ingrijorat? Mi-e teama sa nu-ti faci griji in van. Hai, linisteste-te!
20 + Alexandru
Laura
dnapotecuta spune:
Ce fetite delicate si dragute.... acum imi justific eu burta cat China cu populatie cu tot. la morfo de 22 saptamani al meu avea 21 cm si 600 g. Eu dospesc un grasunac.
Alina 25+
unidanad spune:
Betty exact asa scrie pe foaie ideea e cam asa mi-a scris de 3 ori RI presupun ca este IR pe care o iau in seama? toate valorile sunt de cate 3 ori. Le-o fii masurat de 3 ori si mi le-a trecut pe toate???
Daca da sunt asa :
IR= 0.79 , IP = 1.37; S/D = 4.1
IR =0.77; IP= 1.33; S/D = 4.2
IR = 0.75; IP = 1.36 ; S/D = 3.9 INDICI CRESCUTI
L-am intrebat ce inseamna si mi-a spus ca trebuie sa ma duc mai des la doc Am sunat-o si pe doc si mi-a zis sa ma duc maine. Graphi stiu ca nu trebuie sa caut pe net dar pur si simplu nu ma pot abtine . Oricum ma doare si capu imi vine sa vomit tremur toata. Nu ma pot opri.
23+ David
Dana
olimp spune:
dana te rog calmeaza-te , linisteste-te ca nu faci bine la bebe , stresul nu e bun....maine ai sa vezi ce se poate face , in mod normal la noi fetele cu trombofile daca apar indici crescuti la niveleul arterelor se mareste doza de clexane , discuta cu dr ta si te rog linisteste-te , oricum esti in grafic , vreau sa spun ca si masuratorile sunt diferite de la un aparat eco la altul.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Dana, cel putin la artera ombilicala ai valorile foarte apropiate de ale mele, celelalte doua sunt pt arterele uterine stanga si dreapta banuiesc dar par a fi in limite si alea. Mie ginecologul meu mi-a zis ca el numai de la 1 in sus s-ar ingrijora si cica pana la 28 saptamani nici nu-s relevantre de masurat ca sunt mai crescute, abia dupa 28 incep sa aiba ceva semnificatie. Marti merg la medicul meu la eco si o sa intreb oricum in detaliu ca si mie vreau sa mi le masoare, el sigur va reusi ca intotdeauna mi le-a masurat (la rugamintea mea) eram interesata pt ca fac Clexane si asta era un marker daca sarcina se dezvolta ok, oricum la tine e bebelusul in limite normale nu poti vb despre retard de crestere la diferenta de 3-4 zile.
Si eu ma ingrijoram la un moment dat ca tot timpul era mai amre cu 2-3 zile si acum la morfo a iesit doar cu 1 zi mai mare sau fix cat trebuie dupa menstruatie, oricum aici nu-i matematica asa ca nu-i cazul de griji pana cand se incadreaza in niste marje normale.
23+
bebitza
unidanad spune:
Olimp multumesc cred ca mai mult ma speriat ce scrie pe net
Betty din acest motiv le-am scris pe toate pe un rand pt ca asa scrie pe foaie. Daia spun ca, cred ca doc a masurat de 3 ori si le-a pus pe toate.
Mai jos apare si Artera uterina stanga : IR= 0.51; IP=0.77; S/D=2.06
Artera uterina dreapta : IR = 0.51; IP= 0.8; S/D =2.06
Artera cerebrala medie : IR=0.75; S/D = 4.07
23+ David
Dana