Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna seara, dragelor!

Dana, felicitari pentru eco. Sper ca nu din cauza masuratorilor esti ingrijorata. Cateva zile nu inseamna absolut nimic.
Olimp, odihneste-te si maine o sa fi fresh.

Alina, daaaa, pentru fetite e muuult mai usor cu numele. Aveam doua variante foarte dragi de multa vreme (Ilinca si Ana), plus multe altele care ne plac. Si noi suntem in pom cu numele. Unde mai pui ca atunci cand e al doilea copil de acelasi sex, ai trecut o data prin lista, deci inevitabil acum e "second choice". Noi am ramas oarecum la doua variante din care sa alegem, dar niciuna nu ne convinge foarte tare: Radu si Gabriel. Mie imi placea Radu, dar sotul nu era prea incantat. Intre timp nu mai sunt asa de sigura, el zice ca e ok, dar cred ca pentru ca nu are alta varianta. Gabriel imi place, dar n-as vrea sa se ajunga la Gabi si cel putin deocamdata nu prea ma vad strigand Gabriel. Cum ziceam, suntem in pom. Si am vrea sa ne hotaram mai repede, ca sa-l mai personalizam un pic si pentru Alexandru, sa trecem de faza "bebelus", "fratior" etc.

Bobita, si eu as folosi "c" in loc de "k" pentru Rebeca. Si mie imi place varianta propusa de Ama, cu Ioana , dar na, fiecare cu preferintele lui.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Stefana, eu am gasit dresuri pentru gravidutze si la Penti.

Legat de Carter's aveau si alte chestii gen prosoape de baie, autocolante pentru perete. Aseara m-am uitat pe site-ul lor si imi alesem de vreo 400 EUR si erau cateva chestii

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Mai raspund un pic din urma, ce-mi aduc aminte:

Mocanita, ce frumosi sunteti!

Ama, deci cum ziceam, lasa prostiile. Acum, dupa ce am vazut ultimele poze, mi-e si mai clar ca e de la cap. Ma tot tin sa-ti zic ca imi plac la nebunie pantofii colorati pe care ii ai intr-una din poze si rochita (tot colorata ) din pozele de la o nunta, de dinainte de sarcina.

Paula, mie sacul de dormit mi se pare foooarte util. Alexandru si acum tot in sac doarme. Am gasit unele mai mari si nu-mi bat capul cu invelitul. Dimineata si-l scoate singur si gata.

M-ati distrat cu replicile sotilor. Si mie imi tranteste cate una din dragoste, asa. E mare maestru.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, unde ai fost tu cand l-am nascut pe Raul?. Eu acum consider sacul de dormit una din chestiile esentiale.

Zici tu ceva cu personalizarea bb-ului pt Raul, dar asa cum zice si Alina, inspiratia aia pt nume ma loveste in fiecare saptamana, dar nici nu ramane valabila mai mult de o sapt

Dana, nu e o chestie de viata si de moarte, copilul creste normal, si al meu al 22 sapt avea cam 500 g. Nu mai cauta raspunsuri, ca o sa innebunesti pana maine. Totul o sa fie bine.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

hadrianne acum stau in pat si cu laptopul alaturi

dana nu mai citi pe net , sunt atatea prostii care circula , si din pacate nu stim sa alegem informatiile reale si nu cele eronate..atata timp cat dr nu s-a sesizat , te rog sa fii linistita...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Olimp multumesc cred ca mai mult ma speriat ce scrie pe net
Betty din acest motiv le-am scris pe toate pe un rand pt ca asa scrie pe foaie. Daia spun ca, cred ca doc a masurat de 3 ori si le-a pus pe toate.
Mai jos apare si Artera uterina stanga : IR= 0.51; IP=0.77; S/D=2.06
Artera uterina dreapta : IR = 0.51; IP= 0.8; S/D =2.06
Artera cerebrala medie : IR=0.75; S/D = 4.07

23+ David
Dana

Stai linistita, eu am avut in S22+2 IR pe artera ombilicala 0.73 masurata de un dr si 0.74 masurata de Iosup si nu mi-au zis nmk ca ar fi mare si nici dr meu nu s-a stresat; la prima sarcina am avut 0.69 si tot nu mi-a zis ca e mare, pe aia mi-a masurat-o Pop; in schimb am IR pe arterele uterine IR dr=0.49 si IR stg=0.59 masurate de un dr si IR dr=0.55 si IR stg=0.54 si primul dr n-a comentat nmk, Iosup a zis ca sint mari, dr meu a zis ca sint OK!

Deci nu te stresa deloc, eu zic ca valorile sint OK!

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

mocanita sunteti doi frumosi...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

am puse poze de 24+.
Ma duc in spate , sa va citesc.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Fetelor, dar nu e prea cald cu sacul de dormit in iulie-august?

22+ de

Mergi la inceput

ele ce bine arati

bubulina oricum copii trebuie inveliti , acum se poate opta pentru sac de dormit subtire de vara...

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput