Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Alina, ce zici de Catalin?

Bobitza, de ce sa te rusinezi ca nu iti place Ioana?! Ti-am zis, cum suna fiecareia...

Stefana, multumim de ponturi!!

Stefania, ne bucuram sa te auzim!!

Olimp nu a mai zis nimic...

Happy_Ama 23+ si Eva

Super Catalin numai ca asa il cheama pe sot deci e luat.De aia ne-am gandit la Calin.
Bobitzule... Vlad e minunat dar am deja unul acasa.
Multumesc mult fetelor... o sa le trec prin filtrul sotului poate ajungem la un consens.

Alina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Dana, scrie cat e valoarea rezistentei pe artere, uite aici ai valorile normale pe saptamani:

valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0,43)

Biencuta mea avea 503 g acum o saptamana, aveam 22 saptamani si 2 zile tu cat aveai azi varsta sarcinii?

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Alina si Ovidiu suna bine.
Bobitza, daca iti place Ianis la fata poti sa pui Iana. Mie imi place mult, dar sotului meu nu.
Dana felicitari pentru rezultate!
Olimp, nu te certam, dar trebuie sa te odihnesti.
Fug dupa pitic.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Alina, am uitat de Vladutul tau

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am ajuns si eu acasa . Am fost la Dr de fam dupa reteta de Utrogestan . Mi-a facut Dr de fam adeverinta pt Sefa

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am uitat sa va spun Marti dimineata la 7:30 ma duc la TT , adeverinta o am cu dat de 26 Martie

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Vorba Paulei...nici mie nu-mi surade ideea sa strig un copil in parc si sa se intoarca 4. Mi-ar fi placut si David si Matei insa la noi s-a varsat carul cu nume de genul asta. Gradinitele sunt pline. Sa nu mai zic de raresi, andrei etc.Frumoase numele mai autohtone... Mihnea, Horia... mi-a placut numele baietelului tau Mocanita... Toma. Iarasi nu ma vad strigandu-l prin casa. Pe Vlad l-am vazut "Vladi" de cand m-am gandit la numele asta. Adevarul e ca trebuie sa ti se puna o pata la un moment dat. Momentul la mine vad ca intarzie. Anunt public daca m-a "lovit".

Alina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Betty astazi varsta sarcinii este de 23 + 2 iar bebe de 22+5. La Artera Ombilicala scrie asa :
RI=0.79;PI=1.37;S/D=4.1/RI=0.77;PI=1.33;S/D=4.2. RI=0.75;PI=1.36; S/D= 3.9- INDICI CRESCUTI
Ideea e ca si ultima data la eco eu aveam 20 sapt +3 zile si bebe avea 20 sapt. Acum a mai scazut o zii in 3 sapt . Offf pana maine innebunesc. M-am uitat pe net si scrie si din cauza alimentatiei da ce trebuie sa mananc ?? Ma doare capu de nu mai pot

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Si bebelina mea avea acum o saptamana 490+/- 72g...si era perfect in grafic....

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Betty din ce vad eu la tine ca ai pus nu mi se par a fi crescuti sau nu vad eu bine????

23+ David
Dana

Mergi la inceput