Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Puteti crede ca eu voiam Eva Maria si amica mea (fara sa stie optiunea mea) ii pune fix aceste 2 nume?!
Caaaaat ghinion sa ai/am ?!

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Paula va chema acumva Hood numele de familie? Ce nume rare iti plac ...adevarul este ca asa e mai diferit copilutul nu "in rand cu lumea" mare.

23+

bebitza

Nu, dar am auzit-o pe Corina ( daca nu ma insel) ea are un baietel la care i-a pus numele Robin si mi-a placut cum suna.
Si Gruia e un nume vechi romanesc. Si Codin imi place.
Eu nu vreau copil pe care sa il strig in parc si sa se intoarca 3 copii. Si cand dau de vreun alt Raul prin parc, ma intristez ( dar l-am tras la sorti )

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Off...vedeti, parca tot Eva Maracineanu este cel mai frumos!

18+ "Minunica"

Atunci nu te da batuta!! Sau in loc de Eva, pune Ema. Eu am ajuns la Eva dupa ce mi-a furat cineva Ema

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput

Poate va pare aiurea, dar eu daca aveam baietel ii puneam numele Ianis Imi place la nebunie si mergea si cu numele de familie.

Chiar, sa ii zic Ianisa ? Glumesc....

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Eu daca voi avea o fetita, am sa-i pun numele Dalia Ileana sau Dalia Ioana. Acum, daca e baiat, ne-am gandit la Matei Stefan, cu toate ca numele de familie se termina in "an", am hotarat ca daca ar fi al doilea nume, nu va fi chiar "batator la ochi"

17+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Stefania, chiar demult nu ai mai scris...
Frumos nume ai ales

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Haha, Paula, acum am realizat, am vazut la semnatura ca pe baietelul tau il cheama si Raul, eram convinsa ca il cheama doar Ionut , e numele ales de fetita. Mi se pare ca numele acesta este foarte rar, eu nu stiu pe nimeni cu numele acesta.

Stefania 24+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna ziua fetele!!
ce faceti?? Am venit si noi de la eco bebe este f bine toate organele functioneaza normal. Este cam micut dar in grafic cu 512g. Am intrat la doc la 11 am stat o ora la masurat si bebe numai cu mainile la fata a stat. A incercat sa il miste nmk era rusinos nu vroia sa il vada doc . Am plecat cu sotu o ora ne-am plimbat , am mancat si ne-am intors si abia atunci si-a dat si el mainile de pe fata . Pun si poze imediat. Singura problema este ca am indice crescut la artera ombilicala. Aveti idee ce este?? Eu am tot citit cu retardu de crestere. Acum o sun pe doc maine sa ma duc la ea sa i le arat.

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Cris din ce ai enumerat tu Lara Miruna suna cel mai bine.
Alina eu pe tine te vad mamica de Radu, nu stiu de ce... Cand ai intrebat de nume a fost primul la cre m am gandit.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Buna ziua fetele!!
ce faceti?? Am venit si noi de la eco bebe este f bine toate organele functioneaza normal. Este cam micut dar in grafic cu 512g. Am intrat la doc la 11 am stat o ora la masurat si bebe numai cu mainile la fata a stat. A incercat sa il miste nmk era rusinos nu vroia sa il vada doc . Am plecat cu sotu o ora ne-am plimbat , am mancat si ne-am intors si abia atunci si-a dat si el mainile de pe fata . Pun si poze imediat. Singura problema este ca am indice crescut la artera ombilicala. Aveti idee ce este?? Eu am tot citit cu retardu de crestere. Acum o sun pe doc maine sa ma duc la ea sa i le arat.

23+ David
Dana

Felicitari, Dana!

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor

sunt aici prezenta !

nu ma certati acum am ajuns acasa de la lucru...as fi plecat eu dar situatia nu e roz...un coleg si-a dat demisia si celelat e racit cobza..deci eu pe baricade , mi-am mai revenit cu chiu cu vai...si m-am linistit pe la 13 am simtir-o si pe Ilincuta ...oricum vineri merg la eco , dar daca am simtit-o e bine...

nu am reusit sa intru de la servici pentru am fost bagata in priza asa cu vitezele mele incet si foarte incet . acum am ajuns vreau sa pap ceva si ma bag in pat , sper ca maine sa am o zi mei buna...

pe toate si multumesc de sustinere...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput